søndag den 18. april 2010

Ye Be Lunch Box

Nu hvor jeg er blevet voksen og ansvarlig har jeg selvfølgelig madpakke med når jeg tager ud på uni hver dag for at skrive. Og spiser morgenmad! Hver dag! Havregryn og alting. Grovvalsede. Med meget lidt sukker. Der kan I selv se - meget voksen og ansvarlig! Told you so.
Ikke alene er jeg blevet meget voksen og ansvarlig, jeg er også blevet stabil og regelmæssig. Samme frokost - hver dag. En bagel med Philadelphiaost og en Hanuta. Don't hassle the Hanuta - jeg er stor fan. Jeg ved godt at det er den ondeste fattigmands-Knoppers - men! Man slipper for to ting ved at vælge Hanuta. For det første slipper man for shady mælke-agtigt cremefyld, som jeg ikke helt stoler på. For det ande slipper man for at støtte sære, synkroniserede reklamer med "Når klokken er ti i Danmark er det tid til..." - og så videre.
Anywho - jeg ville egentlig ikke fortælle Jer om Hanuta i dag. Eller Knoppers for den sags skyld. Jeg vil fortælle Jer om the very most rockin' madkasse I ever did see. Min madkasse er ikke en rigtig madkasse - det er en metalkuffert fra Søstrene Grene, a la de der pap-nogen som børnehavebørn får som børnehave-opbevaringssteder, og som ethvert barn med respekt for sig selv har prøvet at pakke en banan i, og stikke af hjemmefra med. Min er, som sagt, bare i metal, og så er den en del mindre end min barndoms stik-af-kuffert.
Jeg har de sidste mange, mange år haft en thing for pirater. Jeg synes at de er topmålet af awesomeness - jeg vil ønske at jeg bliver genfødt som pirate wench. Jeg vil have papegøjer og hvide, flagrende bomulsskjorter med vide ærmer og klap for øjet. Og bandanaer (på pirat-måden! Ikke på Sidney Lee-måden...)! Indtil min genfødsel vil jeg nøjes med den her madkasse-kuffert.
Den larmer som et ondt år (aluminium + plastikhåndtag = skrammel-skrammel-skrammel all friggin' day long), men det lever jeg med, for jeg synes at den er så fin. Jeg er især vild med det lille røde bandana som den eneste farve - hvis der nu var nogen der var i tvivl om, hvorvidt det er et pirat-Jolly Roger-kranium, så kan det lige hjælpe med at afklare dén sag! Den lyser mine meget lange dage på uni lidt op.
Jeg har givet omkring 15 kroner (!) for den, og de fåes som regel med en del forskellige prints på. Har overvejet at få fat i nogle flere forskellige, just for the kick of it.

- and a bottle of rum, right?,
Mille.

2 kommentarer:

  1. åhr den er fin, og billig! jeg har også en fin fin madkasse :D http://linebinevaskemaskine.blogspot.com/2009/11/sa-kom-jeg-til-at-bruge-penge-igen.html

    SvarSlet
  2. Mange tak (og velkommen til!)- jeg loves den også. Jeg må ind forbi Søstrene igen på tirsdag når hende min veninde har været til jobsamtale, right? Jeg hopper forbi din madkasse med det samme :D

    Mille.

    SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.