mandag den 26. april 2010

Klippe-Klistre

Jeg kan godt lide at lave ting med mine hænder. Jeg slapper rigtig af når jeg syer eller tegner eller laver mad.
Mit nyeste projekt (som ikke rigtigt er oppe at stå endnu, men som jeg har mange store, spændende planer for) er, at lave min egen "Barnets Bog". Altså, ikke en om mig, men én vi engang kan bruge, når det med tiden bliver relevant. Jeg er gået i gang i god tid, for jeg har på fornemmelsen at det her kommer til at tage et ondt år og blod, sved og tårer at få færdigt.
Indtil videre har jeg samlet idéer til omkring en milliard sider (ca) og fundet tusinder af tegninger (ret præcist), som jeg vil bruge inspiration fra. Min computer drukner i billeder af babydyr og fodaftryk og antropomorfe måner, stjerner og andet godtfolk. But it's all good.
Næste trin er at finde noget papir, som er lidt natur-genbrugsagtigt uden at være alt for grumset eller uens i farven. Og selvfølgelig en bog of sorts at sætte hele foretagenet ind i. Ideas, anyone?
Da vi var i London i februar fandt jeg nogle ret fine mosgummi-tal og £-tegn. Jeg vil bruge tallene til alt fra fødselsdage til høje/drøjde-mål, jul og skoleår. £'erne har jeg tænkt mig at bruge lidt for gak og gøjl som vægt-pund-tegn (som i: "Barnet vejede 9 pund"). Hø-hø. Så sjov er jeg nemlig.
På TrendSales for en uges tid siden fandt jeg så dem her. Filt-ting, og så mange du lyster. Er de ikke bare dejlige?
Jeg er sikker på at jeg kan finde masser af ting at bruge dem til. Sådan lidt blomster-pynt, det er ikke sådan at kimse af! Den sølvfarvede kæde er lavet af noget PVC-værk, og det er faktisk den eneste jeg ikke er helt sikker på, hvad jeg skal bruge til. Synes bare at blomsterne i den er så fine - de kan klippes fra hinanden eller bruges samlet som en bort. What to do, what to do?
Jeg trængte til en kæmpe farveplask herinde i dag, derfor har jeg overload'et indlægget med billeder. Farverne var bare så fine, især med den gyldne aftensol henover dem da de lå på bordet. Min yndlingsfarve er den klare lysegrønne. Den synes jeg er helt fantastisk. Jeg er også helt vild med den orange og den magentafarvede.
At få sådan en pakke ind af døren, det er da bare at få glæde i en konvolut! Jeg glæder mig meget til at bruge dem!

- flower power,
Mille.

8 kommentarer:

 1. Aiiiih hvor er de fine! Nu vil jeg også have filt-ting og barnets bog med dejlige farver i <3

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig også allerede til at bruge dem, og jeg er på jagt efter mere goodie-skrammel til at proppe i :D Den bliver rigtig fin 3D-ish til sidst - det er jeg sikker på! Jeg fik alle tingene på billedet til 48 kr inkl porto fra TS - de stod til mellem 1 og 2 kroner stykket, så jeg har fået en fin portion rabat også - YAY :)

  Mille.

  SvarSlet
 3. Ih det minder om scrapbooking hvilket jeg selv er helt bidt af! :P Skønne skønne blomster! Og i herlige farver. Jeg giver dig ret, den lysegrønne er den flotteste. Men de er nu alle meget fine. Måske jeg også skulle gå på udkig efter lækre godterier på nettet?

  SvarSlet
 4. Hey Katja! Og velkommen til :) Uh, det kan være at du kan give mig nogle tips så? Jeg er fuldstændig blank på scrapbookingsområdet, men relativt handy med en limpistol og farveblyanter :)

  Mille.

  SvarSlet
 5. hej søster. lige en kommentar herfra til din afstemning, mere om pris og steder du har fået fat i tingene så vi selv kan prøve måske :)

  SvarSlet
 6. Det skal jeg huske - det er da så dejligt nemt at ændre :) Jeg smider links på når jeg kan, og priser og butiksnavne på all my other stuff! Hvis jeg skulle glemme det skal I være mere end velkomne til at spørge efter det i kommentatorboksene :)

  Mille.

  SvarSlet
 7. Vil lige sige at der findes de fedeste scrapbooking hjemmesider. www.unikscrap.dk har virkelig mange godter. Ellers tjek www.scrapsisters.dk og kig under "links" der har de fundet en masse hjemmesider:)

  SvarSlet
 8. Mange tak :)
  Dem vil jeg kigge på med det samme :) - og velkommen til bloggen, forresten! Har du meldt dig som fast læser?

  Mille.

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.