tirsdag den 20. april 2010

April-Googles

Som I måske (måske ikke) ved, så har jeg installeret Statcounter her på siden. Hvis I ikke vidste det er det Jeres egen skyld, for det er dén, der her øverst til højre i bloggen holder øje med hvor mange pageloads jeg har haft siden jeg installerede den.
Hvad Statcounter også gør er at holde øje med hvordan folk finder min blog - blandt andet ved at notere hvilke søgeord der leder herhen. Og her kommer så et helt nyt fast monthly indslag på banen. Eller, "helt nyt" er faktisk lidt en sandhed med modifikationer, for det er et koncept jeg er stødt på i et antal andre blogs efterhånden, og som jeg synes er tilpas gakket til at jeg også vil bruge det. Anywho, det, det her går ud på, er at notere hvilke sære søgeord der leder til ens blog, og så forsøge at hjælpe og guide de folk der nu engang har søgt ordene i første omgang.
Grunden til, at jeg føler at det her er et passende indslag her er, at efterhånden har lagt mærke til en del mere eller mindre forklarlige søgeord. Det her virker som den bedste måde at bruge dem konstruktivt.
I therefore give you: april måneds Google-tastic (recurring every 20th of every month)!

1 - "Husmor keppes"
Jeg går voldsomt kraftigt ud fra, at der mangler et "n" i den søgning. Og det er faktisk lidt interessant, for lige præcis "Husmor keppes" er en søgning jeg har fået med 4-7 dages mellemrum de sidste par måneder. Hvad er det, manden (I assume) leder efter? Hvorfor bliver han ved med at tro at han kan finde det på min blog? Hvorfor bruger han omkring 4 minutter herinde hver gang? - er det fordi han rent faktisk finder hvad han leder efter, herblandt mine farver? And if this is the case, hvad er det, der leder ham herhen via søgningen "Husmor keppes"? Jeg vil foreslå den gode googl'er at undersøge porntube eller xtube, der er der nok større held med søgningen. Selvom jeg til tider er ret så husmor-agtig vil jeg godt med det samme garantere for, at jeg på intet tidspunkt vil komme til at udfylde anden del af googl'erens ønsker her på bloggen. Sorry, dude...

2 - "Muffin halskæde", "øreringe muffin", "trøje med muffin", "muffin top tatovering"
Everything muffin. Til forskel fra punkt 1, så er jeg ret sikker på at det her er min egen skyld. Og nu har jeg det helt dårligt over ikke at levere nogle af de ønskede muffin-ting. Her er der kun the old-fashioned kage-muffin at finde. Og the occational muffin-top. Dog ikke tatoveret. Derfor har jeg fundet nogle links to googl'erne. Her er altså muffinhalskæder, her er nogle muffinøreringe, her er nogle trøjer med muffins, og her er tatoveringer både af muffins og på muffin-tops. Ofte begge dele. Hope this helps. Total public service. Nu har jeg til gengæld set ordet "muffin" så mange gange at det ser helt tovligt ud - der går nok et stykke tid inden næste kage-indlæg kommer... Muffin, muffin, muffin, muffin, muffin... Now see what you did?

3 - "Madøre på engelsk"
HEY! I resent that allegation! Det er da Jer, der bliver ved med at google "muffin"! Pffft... Nå, men "madøre" på engelsk hedder "greedy-gut". Hvis man altså vil lave sådan en daglig-tale-ting. Se, hvor sød jeg er at hjælpe, selvom bloggen og googl'erne kalder mig grimme ting? Halvt blogger, halv ordbog...

4 - "Kagemønster"
Seriously? Mere kage? Snakker jeg virkelig så meget om bagværk herinde? Bortset fra det, så hedder det altså en opskrift, med mindre du har tænkt dig at tegne én. On the other hand, hvis alt jeg gjorde var at vise tegninger af kager istedet for rigtige kager, så kunne det være at jeg ville slippe for madøre-etiketten...

5 - "Hvad er vinterfarver"
I dunno... Hvid?

6 - "Køb splash samling"
Se, nogle søgninger forstår jeg bare ikke. Er Splash noget nyt hipt som alle de unge vil ha', og som jeg aldrig har hørt om før? Eller er det the extended edition af 80'er-filmen med Tom Hanks og Daryl Hannah? Sorry, dude - den kan jeg desværre ikke hjælpe med. Men hvis jeg en dag vælger at udgive "The Best of" mine skriblerier herinde på My Splash of Colour, så er du den første jeg ringer til. Promise.

- lovely listings,
Mille.

17 kommentarer:

 1. Spændende indslag - har ikke set den slags før..

  SvarSlet
 2. Jeg er stødt på det på 3 engelske blogs og en enkelt eller to danske, og jeg synes at det er så sjovt :) Vil ikke tage all the credit for det, men jeg synes at det passede så godt ind her :) Jeg er rigtig glad for at du synes om det!

  Mille.

  SvarSlet
 3. Husmor keppes kunne også være husmor kebbes, så er det de der arabiske frikadeller i dej-coating. Nå ja, hvad hjertet er fuldt af ;-)

  Hold dig ikke tilbage med bagværket. Haps, haps, haps :-)

  SvarSlet
 4. OMG, this is just hilariuos! :D

  SvarSlet
 5. Hæhæ :P Men altså, af en farveblog er du jo ret dygtig til at involvere mad med farver (og muffins) :) Jeg har også på et tidspunkt lavet lister over sjove søgeord, men glemmer at tjekke det for tiden.

  SvarSlet
 6. Men må jeg lige spørge. Hvordan ser du hvilke ord folk søger på, på statcounter? På min, under "keyword-something..." er der bare tomt. Tænker jeg gør noget forkert måske? :P

  SvarSlet
 7. Hold da op, så er der lige kommentar-amok. SÅ kan man lære at være til filmklub når man burde passe sin blog, kan man. Jeg tager det som et godt tegn og fortsætter traditionen herfra.
  Here we go, fra en ende af:

  Anne - Kebbes - den havde jeg slet ikke tænkt på! Jeg må straks igang med det arabiske køkken, så den stakkels googl'er ikke går forgæves (igen-igen) - de bliver snarest smidt på bloggen, evt. flankeret af et billede af yours truly i forklæde og skåneærmer.

  Bente - Mange tak! :D Jeg synes også selv at det er ret sjovt, og ville da dele grinerene med Jer :)

  Anja - Jeg havde ikke set dem hos dig - vil straks gå på jagt i arkiverne! Jeg finder dem under "Recent Keyword Activity" - under den anden Keyword-something står der heller ikke noget hos mig :)

  SvarSlet
 8. Sad og læste din blog midt i en time, og begyndte at grine riiiimelig højlydt, så folk gloede ret meget på mig :D Pinligt. Så ja, det var sjovt. :D

  SvarSlet
 9. Haha - det lyder godt! (Og så siger gymnasielæreren i mig: "Kan du SÅ følge med i dine timer!! Med mindre det er old, så er det ok..." :)

  SvarSlet
 10. Det var ikke old. Det afsluttede jeg heldigvis sidste år. Men neej, en gang imellem har man brug for et break, og din blog er fantastisk til det. Så derfor læser jeg den faktisk tit i timerne. MEN! Jeg skriver noter imens. SÅ følger med. :)

  SvarSlet
 11. Nåååh, det var godt :D (Nåja, det er da rigtigt - den nye gymnasieordning har smidt old ned på andet år - vi havde det på tredie...)
  Jeg er glad for at kunne hjælpe med break'ene så ;)

  SvarSlet
 12. Nej, det er faktisk forskelligt fra klasse til klasse. Nogen af de andre klasser har det først i år, men vi havde både religion og old i 2.g.
  Og tak for hjælpen, eller hvad man siger.
  Gik samtalen godt for .. din veninde?

  SvarSlet
 13. Uh, min veninde havde en ret så sær jobsamtale, og ved ikke helt om hun får noget job ud af det. Men hun er i hvert fald glad for at hun fik lov til at komme til samtale, og får svar i starten af næste uge. Så nu må vi se - krydser fingre :)

  SvarSlet
 14. Okay, jamen sig held og lykke til hende. :)

  SvarSlet
 15. Øv, heller ikke der vil min vise mig noget. Meget underligt. Nå, men kan heldigvis se det på google analytics i stedet for så :P

  SvarSlet
 16. Sært... Men så længe du har Google An. istedet - så fancy er jeg ikke :D

  SvarSlet
 17. Ja weird :P Jeg har også først lige fået google an. op at køre den anden dag. Det har ikke virket ordentligt for mig tidligere.

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.