tirsdag den 18. maj 2010

Henny to Mille

Hvis I sidder og undrer Jer over, at Henny ser lidt mærkelig ud i de her dage, så er det fordi jeg har fået den her fantastiske tegning af Stine fra StineStregen (se link nede i min link-liste), og den har fået lov til at skubbe Henny af pinden.
Nu er det Mille der egenrådigt styrer den her blog, og hende, der i tegneserieform får lov til at sidde for oven og holde øje med, at alt går rigtigt for sig herinde. Og hvis I nyere læsere sidder og undrer Jer over hvem Henny er, så vil jeg foreslå Jer at kigge tilbage i indlæggene fra d. 13-03-10 og nogle dage bagud. You'll be slightly wiser. Det er ikke fordi, jeg er gået hen og er blevet små-tosset (mere end i forvejen), selvom man kunne tro det, på baggrund af tendenserne til at omtale mig (sig?) selv i tredieperson.
Henny er min mariehøne, der trofast har overvåget bloggen før. Først som en integreret del af baggrunden, og senere som header-fyld, da hun blev stemt væk fra øen. Nu er hun helt væk, og tegning-Mille har overtaget. Sig pænt goddag, og tag godt imod hende mig hende mig hende!

- hilser fra alle stemmerne i mit hoved!,
Mille (og Henny...).

4 kommentarer:

  1. Hun er bare super flot:). Hvis Stine havde tegnet et tegning til mig, kom den også i min header, kan jeg love:)).

    Susie/freyas
    www.stylemeupplease.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Mange tak - eller, det siger man vel ikke, når det ikke er mig der har tegnet den, men jeg er i hvert fald glad for den :)

    Mille.

    SvarSlet
  3. Havde godt luret hende, og ja, hun er super fin - ligner bare dig rigtig meget :-D

    SvarSlet
  4. Jeg synes også, at hun passer så fint ind - er rigtig glad for den, også selvom Henny er kommet lidt på ferie for at gøre plads til hende :)

    SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.