mandag den 24. maj 2010

Min Indre Homo-Mand

Inden i er jeg en homoseksuel mand. Så er det sagt. Jeg har en forkærlighed for Gloria Gaynor, Melodi Grand Prix, musicals, fancy drinks og the great divas. Smid mig hen i bunken med Bette Midler, Liza Minelli, Barbra Streisand og Judy Garland, så er jeg glad.
Til tider tager min kvindelige homoside over, og så drukner jeg mig selv i kd lang, Melissa Etheridge og Pink. Men for nu, og for den pointe jeg er ved at komme frem til, så er det altså min mandelige side der vinder.
Jeg kan nemlig, på trods af mine ganske fantastiske paint-egenskaber, som vist i sidste GoogleTastic-indlæg, rigtig godt lide at tegne. Bare ikke på computer. Og slet ikke på computer uden tegne-pad - det bliver jeg altså aldrig god til. Men stik mig en blyant og noget papir, og så er jeg kørende.
En konkurrence på Danske WebChicks fik mig til at finde nogle af mine gamle tegninger frem. Jeg har ikke tegnet i over et år - studier og hverdag og blogning og syning - har fået lov til at tage over istedet. Men konkurrencen gav mig lyst til at se nogle af mine gamle ting igennem, og måske gå igang igen. Den - konkurrencen, altså - går nemlig ud på at vise hvor kreativ man er. Og nu synes jeg efterhånden at jeg har spammet Jer nok herinde med ufuldendte syprojekter, så jeg ville gå videre til noget nyt kreativt indeng vender frygtelligt tilbage med fuldendt (aHA!) sykunst.
Her kommer nogle tegninger, jeg har tegnet for noget tid siden. Den første er af min venindes datter, da hun - datteren - var omkring 3 uger gammel, meget søvnig og i meget stribet natdragt.
Naww... Hvem kan stå for billeder af ganske fantastiske babyer? Som hun er blevet ældre, datteren, er hun bare blevet endnu mere nuttet. Nu er hun en rigtig smuk næsten-20-måneders toddler, og hun er ganske fantastisk!
Det andet, jeg vil vise Jer, er netop grunden til, at jeg startede med at udbasunere min personlighedsspaltning. Det er nemlig en tegning af the great diva over alle the great divas. Barbra Streisand. *Sigh*
Jeg ved godt at der ikke er så forfærdeligt meget farve i det her indlæg - sådan noget genbrugspapir hører ikke til det allermest farverige i hele verden. derfor har jeg snydt lidt (a la tv-køkken) og lavet lidt computer-fiksfakserier, så indlægget kommer til at passe ind i det overordnede tema:
Hvad siger I så? Blå og orange! Det er jo næsten helt Andy Warholsk. Og det dér med multi-medierne igen... Jeg ville også have lavet en grøn, men det ville computeren ikke være med til. Og lilla også! Og turkis... Måske var det i virkeligheden godt, at computeren sagde stop da den gjorde. Ellers var vi aldrig blevet færdige her...
Hvad kan I af kreative ting?

- doodle, doodle, computer-crash,
Mille.

12 kommentarer:

 1. Wauv - jeg vidste da ikke, at du kan tegne. Næste gang vi ses, fortæller du mig sikkert, at du er vikar i Odense Symfoniorkester - du har godt nok mange talenter :-)

  SvarSlet
 2. Haha, jeg har ikke fortalt dig om mine evner med en kontrabas? ;) Musik er nok et felt, hvor jeg aldrig kommer til at kunne det mindste :)

  Jeg har ikke tegnet i lang, lang tid - men jeg tror, at jeg vil til det igen. Jeg kan faktisk rigtig godt lide det.

  - og så er det vidst det sidste af mine "talenter" (sætter det lige i gåseøjne for en god ordens skyld)

  Hvad siger du forresten til at sy på næste mandag?

  Kram!

  SvarSlet
 3. Hey,
  Kan du sy på onsdag i stedet for mandag? Jens skal ud at rejse og kommer hjem mandag, så jeg vil godt lige hilse på ham ;-)

  Kram!

  SvarSlet
 4. Hæ, det kan jeg da sådan set godt forstå :D
  Næste onsdag er d. 2. juni, ikke? Der er jeg i KBH hele dagen til den LÆNGE ventede tattoo-aftale, så der kan jeg desværre ikke... Hvad med om søndagen så? Er det ikke første søndag i hver måneed de har (længe?) åbent?

  SvarSlet
 5. - men jeg kan godt nu på onsdag alligevel, hvis det kan nå at arrangeres? Svigerfar har kaldt rain chack på gardinophængning, part 2 :)

  SvarSlet
 6. Cool - fed tegnestil; I like :)

  Tegner selv - og scrapbooker.

  SvarSlet
 7. Hey Wimmie'en!
  - og tak for sidst! Og velkommen til! Og alting!

  Jeg har godt luret dine tegninger - du nævnte det inde på TrendSales en gang med et hjemmesidelink! Du er jo sindssygt god! Jeg kan ingenting som du kan! Overhovedet! :)

  Mille.

  SvarSlet
 8. Hehe, tak - jeg er dog gået lidt i stå - men fedt at kigge med hos andre kreative.
  Måske jeg ligefrem burde få gang i den blog jeg oprettede for et års tid siden :p

  SvarSlet
 9. Haha, det synes jeg - det var i hvert fald nogle riiiimelig blærede tegninger, jeg så dengang :)

  SvarSlet
 10. OOOh my ... du er jo en pandoras æske af skjulte talenter!! Hvor er det nogle vilde tegninger!! HVORFOR vil du dog være bogorm når du kan det der, I ask??

  Nå, men jeg må lige stille mig uforstående overfor din bemærkning til anden kommentator om dine manglende musikalske talenter. Enhver der kan sætte pris på mine mange højpandede über-musikalske versioner af Smelly Cat, må have et øre for musik!
  HUggggggs ;o)

  SvarSlet
 11. Sådan er jeg - ligesom et løg... Eller noget... :) Men både min yderste skal og mit allerinderste løgsnask handler om bøger (du kan nok høre, at jeg ved rigtig meget om løg...)

  - og Smelly Cat er altid god - også i reggae- og gospeludgaver :)

  Kram!

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.