søndag den 23. maj 2010

Purple IRL

I går var jeg som sagt til fest i Aalborg. Og jo, det er langt at tage for en fest. Og jo, jeg ville gøre det igen. Det var überhyggeligt! I dag ligger jeg brak. Er næsten lige kommet hjem, og jeg er fuldstændig stegt i hele småkagen. 2 gange 4 timer (more or less) i bil i høj forårssol works wonders for min "hudtone". For dæwli, det var pænt varmt!
Anywho, turen var ganske fantastisk af flere forskellige årsager. Her kommer de i mere eller mindre kronologisk rækkefølge (forgive me hvis der er uoverensstemmelser... Min tidsopfattelse tog af en eller anden grund tidligt hjem fra Jylland i går...):
1 - Høj sol.
2 - Jeg fik lov at møde fantastiske Wimmie og Tytte.
3 - Tytte har et fantastisk skrummel af en bil med cider og mojito i!
4 - Tytte har et fantastisk skrummel af en bil, hvis benzindeksel til tider sidder fast = en time brugt på en græsplæne i høj sol i Haverslev (?!), storgrinende. Go' spas...
5 - Jeg fik lov (godt nok 1½ time for sent, thank you, benzindeksel) at møde fantastiske AnjaO, Stina og Stinas kæreste.
6 - Fantastisk mad!
7 - Rødvin...
8 - Strawberry daquiries...
9 - Gentag pkt. 7 og 8.
10 - Gaver!
11 - Gøjlerspas - jeg har herremeget gøjlet med to snore med hver en tennisbold og noget nylon-tingeltangel bundet på! Når man svinger dem rundt ser det fancy ud, og det siger "swoosh swoosh swoosh" - lige indtil det siger "swoosh swoosh klonk", fordi man har fået gøjler-tamtam'et til at gokke sammen (hvilket overraskende ofte ender i blå mærker...).
12 - Koprikke-legen (- og den utilsigtede men hyppige brug af sætningen "Ko nummer 2 med 3 patter i kanden"... Nogen gange skal man bare have været der... Er der nogen hér, der kender "Ko med prikker i panden"-legen? Jeg gjorde ikke...)
13 - Blød sofa.
14 - Høj sol.
15 - McDonald's pomfritter.
Det, jeg gerne vil snakke med Jer om, er punkt nummer 10. Det med gaverne! Stina gav nemlig alle os tøser et par fine øreringe - mine er lilla og med en fin, fin blomst på, og jeg synes at de er rigtig dejlige. Prøv lige at se her:
Mange tak, Stina! Elsker, elsker, elsker lilla! Og pyntegøjl! Det nederste billede er ikke det skarpeste i verden, men det er faktisk også ret besværligt at tage et billede af sit eget øre!
Stina havde købt den her ring på ASOS, som hun ikke kunne passe alligevel - og så gav hun den til mig! Jeg er ganske fantastisk glad for den - jeg synes at det er alt for cool, og det er meget modeblogger-agtigt at flashe flerfingre-fingerringe (or whatev' sådan nogle hedder).
Se så lige mig! Kia og Camille og Pickle (og hvad de så ellers hedder alle sammen), y'all better watch your back!
*Ahem*
...
- den her ring skal på to fingre... Og den kan købes her, hvis du er interesseret.

- the names are URL, but the colours are for real,
Mille.

4 kommentarer:

 1. Fantastisk gengivelse af en rigtig hyggelig aften :) Det var rigtig sjovt at møde jer skønne tøser IRL. Ked af jeg måtte være fornuftig og forlade festen tidligt, men har haft gavn af det i dag ;-)
  Og ja, super super fine øreringe. Må også hellere flashe mine.

  SvarSlet
 2. I lige måde! Det var RIGTIG godt!
  Det var godt at du fik lavet noget i ... går så :) Jeg fik ikke lavet hat - men i dag! I dag går det vildt for sig... ;)

  Mille.

  SvarSlet
 3. Hehe, dét lyder som et brag af en festivitas!
  Fiiiiine smykker, du der farveflasher dig med (ahøahø...)
  /xxx Nete

  SvarSlet
 4. Det var ganske spas - jeg er helt sikkert med på en sequel engang :)
  - og mange tak (høhø):D

  Mille.

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.