onsdag den 26. maj 2010

Min Indre Homo-Mand - Continued

Jeg har fundet min indre homo-mand!
Meget apropos det dér Melodi Grand Prix, så sad jeg hjemme ved min mor i går og blev meget klogere på usynlige lynlåse - og lige pludselig, så var der semifinale numero uno i fjernsynet. Det var så gået helt hen over hovedet på mig - jeg troede at det var fredag + lørdag, jeg skulle være klar med popcorn og mockery. Nuvel, ingen skade sket, vi satte os ned med kaffe og masser af sarkastisk attitude - og hvad ser jeg så? Min indre homo-mand, direkte dér på skærmen! Check lige det her ud!
Det er ham! Sådan har jeg altid forestillet mig ham! Er han ikke nuttet? (- jeg undskylder at billedet ikke er større, men det er ikke lavet i en ret høj opløsning, så det bliver übergrynet når jeg max'er det) - og så har han bare de hvideste tænder known to man! Jeg er ret imponeret. Min indre homo-mand er ret lex...
Lige for at være på den sikre side, så mener jeg altså ingen injurier eller lignende, hvis min indre homo-mand-lookalike ikke er homo i virkeligheden (*ahem*) - og sangen var også helt tiptop-MGP-som-det-skal-være-agtig - ingen tvivl om det!
Fra nu af holder jeg med Serbien - screw Danmark! Jeg er head over heels med pandehåret - det er altså go' stil! Sådan noget vil jeg have næste gang! Så kan min ydre og min indre homo komme til at matche lidt

- finally at ease,
Mille.

8 kommentarer:

 1. Mille! Jeg er også in luuuuuuuve! hehehe.. han er simpelthen for cute.. Har også sneget hans sang på min blog... Og så får vi lov at se ham igen på lørdag - dobbelt score!! ;)
  Hi five fra mig (aka Dybedalen aka "tøs" fra Mag :D)

  SvarSlet
 2. Nurh, hvor er han über nuser!
  Missede desværre udsendelsen, men hvis han rykkede videre, så ser jeg ham hundrede procent næste gang!

  Wunder Barn

  SvarSlet
 3. Han er bare rigtig cutie, ja! Han har de fineste øjne :D
  Og han gik videre! Lørdag bliver en god dag :D

  Mille.

  SvarSlet
 4. Ej nu må I holde ... AAAAAAALt for androgyn til moi! Og så har han det samme ansigtsudtryk på samtlige de billeder du linker til ... øvøv en trælser. Han minder om Casper Christensens SKRÆKKELIGE assistent ... ham der Emil or whatever his name is. Totalt kendis wannabe!

  SvarSlet
 5. Androgenous is how I like 'em!
  - og hvad er der nu i vejen med folk, der kun har ét photo-face? ;) Det er jo bare ligesom mig :D (- eller, dvs., jeg har to - "pseudo-avantgarde-ud-i-luften-stirren og jeg-har-set-for-meget-ANTM-stirren)

  Kram!,
  Mille.

  SvarSlet
 6. Hei hon
  jeg troede at jeg var din indre homo-mand? Hehe... Ej pjat, du har helt ret, han ER en cutie ;)
  XOXO
  onslowcrescent

  SvarSlet
 7. Lene (continued) - kender "desværre" ikke Casper C.s yndige assistent, men hvis han ligner min indre homo-mand, som bare tilfældigvis ligner Mr. Serbia her, så er han da en fræksak!

  Onslow - Haha, du er min blog-homo-mand :D Hvis min indre homo-mand en dag materialiserer sig (uuuuh, secret long lost twin til Mr. Serbia...), så skal jeg gi' dig et kald ;)

  Mille.

  SvarSlet
 8. Aww det er jeg glad for gorgeous... <3

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.