torsdag den 20. maj 2010

And The Winner Is...

Alrighty - klokken er mere end 15:00, det er den 20. maj 2010, og min Essie neglelaks-giveaway er afsluttet. Vinderen er sågar fundet. Jeg har lavet en meget fin lille fotomontage for at vise at alt er gået retfærdigt til - nu ikke noget med at snyde foran og læse slutningen først, heller ikke selvom jeg har været meget fancy og nymodens hen imod slutningen. Det må I pænt vente på!
Nyd i mellemtiden den her lille fotoserie, og nyn meget gerne noget Jørgen Clevin-tamtam samtidig med. Det gjorde jeg... Alternativt, hvis I ikke er til Jørgen Clevin, kan Jeopardy-sangen eller anden spændings-nedtællingsmusik bruges. Anywho, sæt i gang!
Remedierne må være i orden. Mange tak til Anne, der i går til syklub kalde denne lodtrækning for en "margretheskålstrækning". Sådan en bemærkning kan ikke gå, well, ubemærket hen, and I therefore give you: margretheskål.
Bum bum bam dam... Swoooop! *skrible skrible skrible* (- det her er mig, der Jørgen Clevin'er, FYI)
Et helt fantastisk deltagertal skrives ned og skrives op - hver med små kende-ord tilknyttet, hvis der skulle være nogen tvivl om, hvem der menes. Uh, så organiseret!
- og så får man også lov til at lave kæmpekonfetti midt på IKEA-tæppet og på en ganske almindelig torsdag - så skønt, så skønt!
Alle lodderne foldes sammen og proppes i margretheskålen - og nu bliver det spændende!!
Det næste forgår nemlig med halvlukkede øjne, for at sikre at der ingen snyd er! Og med videokameraer tændt! Hold da magle, hvor er vi tekniske, her på bloggen! Der er jo nærmest ingen grænser for min teknik-savvy-hed!
Behold! Et filmisk mesterværk!


Multi-medier... Ahem... Anyhow, hvis ikke I kunne se vinderen på min helt fantastiske filmning, så kommer hun lige her i billedform også:
Mange gange tillykke, Loui! Håber at du bliver rigtig glad for neglelakken! Du vil få den shortly!

- no more Essie-spam!,
Mille.

8 kommentarer:

 1. Tillykke til Louise :))
  Fantastik tæppe i øvrigt :D

  SvarSlet
 2. - jeg vil lige for en god ordens (og gennemsigtighedens - det er sådan et godt buzzord lige for tiden..) skyld sige med det samme, at Louise er min søster, men at hun altså har vundet helt square 'n' fair og ganske tilfældigt :) Både mht. lodtrækningen og mht. at hun altså er fast læser herinde :)

  Mille.

  SvarSlet
 3. - og mange tak for tæppekomplimentet :D Vi overvejer at få fat i det i nogle andre farver til soveværelse og måske til stuen - jeg ELSKER det tæppe! Og det er så stjerneblødt! :)

  SvarSlet
 4. Årh jeg vandt :) og jeg havde kun et lod. weeee uhh jeg vandt (sejersdans uden jørgen clevin lyd:) )
  tak tak :)

  SvarSlet
 5. Tillykke!
  Jeg sad og krydsede fingre for at vinde, jeg var helt opstemt! xD
  Tillykke Louise !!!! :D

  SvarSlet
 6. Jeg smider en ny give-away på på et senere tidpunkt :) Som altid modtager jeg meget gerne ideer mht. præmie og andet konkurrence-gøjl!

  Mille.

  SvarSlet
 7. Nu er din konkurrence lige slut og nu har jeg lige startet min ;)

  og tillykke til vinderen ;)

  XOXO
  onslowcrescent

  SvarSlet
 8. Stort tillykke til din søster :-)
  Gldæer mig allerede til din næste give away - og super fin billede-reportage af trækningen ;-)

  Wannabehusmor.blogspot.com

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.