lørdag den 29. maj 2010

Blomsterskaller

For nogle få dage siden nævnte jeg, at jeg havde fået en sending varer hjem fra H&M, hvor blandet andet den fine, meget guldfarvede og meget indviklede halskæde var med i. En anden ting, der var med i min H&M-pakke, er de her superfine og meget sarte øreringe.
De er helt, helt super tynde - nærmest som tyndt karton, og så føles de endnu tyndere fordi de er lavet af skaller. Jeg flytter stadigvæk rundt på dem med strittende fingre, meget forsigtigt og langsomt, selvom jeg har haft dem i en lille uge nu. Og det er i virkeligheden lidt tosset, for de er faktisk lavet af samme slags skaller, som de der lysekrone-agtige skal-lamper, som man kunne købe i Idé Møbler for nogle år siden. Sådan én købte jeg nemlig, og den hænger stadig over vores spisebord, og guderne skal vide, at den lampe er blevet man-handled en del gennem årene - både gennem dagligt brug, og også fordi den er blevet pakket ned og flyttet rundt på et par gange. Og alligevel har den alle sine skaller endnu, og ennda helt uden nogle revner eller stødte hjørner.
Men altså - de her øreringe bliver båret meget forsigtigt rundt på herhjemme, og i dag skal jeg for første gang have dem på. Så må de stå deres manddomsprøve, for er der noget jeg er dårlig til, så er det at være over-forsigtig med mine bevægelser, når jeg sådan går rundt. Så hvis øreringene ryger på den konto, så er der ikke rigtigt noget at gøre ved det. Så er det skæbne, og det var slet ikke meningen at jeg skulle have dem alligevel.
- åhr!, der er lidt "TENSO" over den billedeserie, er der ikke?
Men er de ikke fine? Jeg elsker det gennemsigtige look (der også bare får dem til at se mere skrøbelige ud), og de fine, lyse pastelfarver (ditto). Især er jeg vild mede den lyserøde/lilla farve, og med den blå. Og så er det jo bare helt perfekt, at selve ørestikker-hængerne (som I nok kan høre, har jeg helt styr på det dér med fagterminologi...) er guldfarvede.
Jeg vil have dem på sammen med min hjemmelavede smølfe-kjole - jeg er sikker på, at de vil passe perfekt sammen! I eftermiddag skal jeg nemlig mødes med min søster til en kop kaffe inde i byen, og i aften skal jeg ud til mor'eren (med søsteren) for at spise og se Melodi Grand Prix. Konen bliver, af absolut mangel på interesse for Melodi Grand Prix og alt dens væsen, herhjemme. Det bliver ellers helt sikker super hyggeligt, og meget familien-Danmark-agtigt. Jeg hører endda rygter om, at vi skal have steg. Med sovs! (- ikke sauce (min indre stemme siger "såååååååås")) Så bliver det altså ikke ret meget mere kliché! Jeg er så meget klar til pailletter og vindmaskiner og sing-along-omkvæd! Og til at heppe på min indre homo-mand, selvfølgelig!

gently,
Mille.

7 kommentarer:

 1. Årh, de ser godt nok også super skrøbelige ud - det ligner, de er lavet af sådan noget silkepapir! Men smukke, det er de!

  Og jeg vil naturligvis heppe med på din homo-mand!

  SvarSlet
 2. Skal også SÅ meget se MGP! Det bliver jo festligt i stor stil - håber DK tager sejren!

  SvarSlet
 3. Er ny KÆMPE-fan af Tyskland - über-(høhø)cool sang og super fin sanger! I like! Jeg har vraget min homo-mand til fordel for hende :D

  Mille.

  SvarSlet
 4. Super smukke øreringe, de ser nu også lidt skrøbelige ud, men efter at have hørt om lampens liv tror jeg nu nok de skal klare sig ;)
  /L

  http://style-conscious.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Mange tak, jeg synes også at de er rigtig fine - og de har overlevet so far! På trods af cafébesøg, blæsevejr, regnvejr og meget enthusiatisk MGP-sening :)

  Mille.

  SvarSlet
 6. En award venter deg på min blogg :)

  SvarSlet
 7. Mange tak, det vil jeg kigge på med det samme :)

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.