mandag den 3. maj 2010

Selvforkælelse, Courtesy af Andre

I går var en helt fantastisk dag. Jeg fik gjort min første eBay-køb ever (much more later), vi fik laks med bønner, kartofler og hollandaise til aftensmad, og der var Glee og Hercule Poirot (shut up - it rules!) i fjerneren. Så bliver det ikke meget bedre. Jeg har ikke fået skrevet så meget som en linie på mit speciale siden torsdag (hvor det heller ikke gik for vildt for sig...) - til gengæld har jeg pt. 30 sider liggende hos min vejleder (kryds fingre for at de vender hjem igen uden alt for mange røde streger), og 15 sider stående på computerskærmen foran mig. It's all good, selvom weekenden bededagsferien har været den ondeste slacker.
I går var top i orden på grund af én ting mere. I går morges så jeg på TrendSales at en sød pige (hvad siger man? Kvinde? Dame? Lady?) her fra Odense havde købt en Elisabeth Gierus-ansigtscreme, som hun alligevel ikke kunne bruge, og nu ville hun give den væk, hvis man altså selv kom og hentede den. Og det ville jeg da godt, and did so søndag aften. Jeg elsker E. G.-produkterne! De passer lige til min hud, men de koster en mindre formue (+ din førstefødte), så jeg køber dem ikke.
Anywho - nu har jeg fået min absolutte favourite ganske gratis, helt fra ny. Cream in The City. Når jeg er færdig med at fnise teenage/"det-sagde-hun-også-i-går"-agtigt over navnet, så er den faktisk rigtig god. And I live in the city-ish! Den skulle være god til hud der bliver udsat for byforurening 'n' stuff - I dunno... Jeg ved bare at den passer rigtig godt til mig (også selvom den er ganske hvid og helt uden nogen farve - would it kill them to ploink in some green? Yellow? Pink? Anything?), og at E. G.-produkterne er gode mod børn og dyr, økologiske og uden noget nasty stuff. Du kan købe den her, hvis du ikke er så heldig at have en "free-lotion"-pusher lige i nærheden.

- free is almost as good as colour,
Mille.

4 kommentarer:

 1. Elisabeth Gierus ER helt fantastisk, bruger selv hendes Botanical Hand Cream og den kan virkelig anbefales.
  Tak for en god blog by the way, er endelig blevet fast læser :)

  XOXO
  onslowcrescent

  SvarSlet
 2. Jeg har ikke prøvet andet end to af dagcremerne, men det kan da godt være at jeg skal investere i en handlotion også. Shampooerne har jeg ikke prøvet, men jeg har hørt at de ikke er vildt effektive - men man kan jo heller ikke vinde hver gang :)
  Velkommen til, "helt officielt" - nu er vi snart ved at være oppe på de lovede 50. Håber at min eBay-pakke snart kommer - så er alting helt klart.

  Jeg lover snart at komme med et nyt indlæg, men kameraet vil ikke helt som jeg vil i de her dage.

  Mille.

  SvarSlet
 3. Jamen det vil jeg da helt sikkert glæde mig til :)
  Ved ikke om de laver shampoo til fyre faktisk, men hvis ikke den er god - så gør det nok heller ikke så meget ;)

  Du er forresten velkommen til at kigge forbi min blog også på onslowcrescent.blogspot.com

  XOXO
  onslowcrescent

  SvarSlet
 4. Nej, det var det jeg tænkte :D
  Jeg kigger forbi med det samme!

  Mille.

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.