fredag den 28. maj 2010

Handy-Woman

Hej blogverden.
I dag er en rigtig god dag. Jeg har nemlig fået min kontrakt tilsendt fra fremtidig arbejdsplads, jeg har fået samlet billeder og fortællinger sammen til en konkurrence her, jeg er blevet færdig med del 2 af mit speciale, jeg har fået slettet en del af det overflødige fra del 1, i aften skal vi have koldskål og så er jeg blevet færdig med mit kæmpe syprojekt. That's right, you heard me - syprojekt. Igen. Forskellen fra sidste gang er, at jeg rent faktisk er blevet færdig med produktet den her gang. Wooo, big stuff!
Og mens jeg er at it, så laver jeg lige en lille mental note til mig selv om aldrig aldrig aldrig nogensinde at lave nogetsomhelst med et rundskårent skørt igen. Aldrig! Er du magle, det tager lang tid! Jeg var nær aldrig blevet færdig med at lægge op! Der er jo omkring 3 meter rundt - og så tre gange! Phew, det er mange knappenåle!
Anywho - nu er jeg i hvert fald blevet færdig, og resultatet er, hvis jeg selv skal sige det, ret så godt.
Jeg har haft kjolen på i dag for første gang, og den er überbehagelig at have på! Overdelen passer på en prik, og skørtet føles helt fantastisk. Også selvom det er en større affære når man skal tisse nifle (that's what the ladies say...) - det er jo helt ligesom at styre rundt med en gallakjole på! Der er sindssygt meget stof at holde styr på!
Jeg har den på med et par sorte stiletter - bare ikke på billederne, for de blev taget lidt i en fart. Jeg er splitterbarfodet, I know... Og så har jeg min lilla læderjakke på til - den skærer mig ca. samme sted som kjolen gør, og det fungerer faktisk rigtig godt!
Jeg er i gang med at finde et rigtig bredt, cognagfarvet læderbælte med et eller andet fancy lukke-tingeltangel foran, som jeg vil have på til. Det tror jeg vil være rigtig cool! Især op imod den turkise farve, som jeg er faldet rigtig hårdt for. For pokker, hvor er den bare dejlig! Og rigtig meget forårsagtig - den passer lige til solskin og nye, grønne blade!

- pepita-ita,
Mille.

P.S.: (add'et kl 17:23) Jeg er vant til at blive kaldt nogle mindre pæne ting af folk, hvis farveforståelse rækker sig fra mørkeblå over sort og til grå, og som synes at deres måde at klæde sig på (oftest jeans/sweatshirt-combo) er den eneste rigtige. Disse folk har en tendens til at gøre opmærksom på deres overbevisning ved at mumle brudstykker af sætninger imod folk, der ikke følger deres uskrevne (og ret så kedelige) regler. I dag, på vej hjem, fik jeg fx. smidt et "Tøhø - smølf!" efter mig. Den er turkis, båthoved! Ikke blå! Men hvad kan man ellers forvente af regnvejrsfarve-segmentet? Tsk...

11 kommentarer:

 1. Hvor er den bare flot hon, du har godt nok noget af et talent!! Love it! Er også helt skudt i farven, den er er sådan en dejlig summer-at-the-beach-feeling over den.
  Glæder mig til at se din lille reklame for min blog give-away. :)

  XOXO
  onslowcrescent

  SvarSlet
 2. Mange tak :)
  It's coming up later this afternoon :)

  SvarSlet
 3. Åhr! Fin fin kjole! Jeg er komplet forelsket!
  Gid man kunne sådan noget....

  SvarSlet
 4. Mange tak!
  Jeg har fået en del hjælp til den, for det er det første syprojekt jeg har lavet i mange år (sideløbende med den andet, jeg bloggede om herinde), og jeg er ret så rusten :) Især lynlås og ærmegab drillede mig - og så er det godt at man har en überhandy mor, der altid er frisk på at sætte en nål lige hvor den skal være :)

  Men jeg er også fuldstændig head over heels med den - jeg har gået som en anden børnehavepige hele dagen og svunget med skørtet. Det er bare SÅ skønt! :)

  Mille.

  SvarSlet
 5. Hvor er den fantastisk - det har da været alt sliddet værd :-)

  God weekend

  Kram!

  SvarSlet
 6. Mange tak, jeg er også ret så meget tilfreds med den, faktisk :) Og har fået komplimenter for den allerede! Uh, så fint!

  Rigtig god weekend til dig også!
  Kram!

  SvarSlet
 7. Wow, den har du godt nok fået fikset fint! Den klæder dig smadder godt - måske er det sådan én, der står på spil til næste give-away? (;

  Lad dig endelig ikke slå ud af den slags - ikke fordi jeg tror, du gør det, bare en reminder. Snævertsynede folk er der sgu nok af!

  SvarSlet
 8. Hold da op, hvor er den bare fin! Jeg får helt lyst til at købe en symaskine og tage et sykursus...eller noget. Farven og formen er bare helt perfekt - en masse komplimenter herfra :) Tror også, at det med et cognacfarvet bælte vil se fedt ud til :)

  SvarSlet
 9. Haha, Kittie, I skal være ngle meeeeget tålodige bloglæsere, hvis der skal stå sådan én på spil - jeg har været i gang med den i omkring 2 måneder (sådan on and off når jeg lige havde et par fritimer og lyst) - men hvis jeg nu skulle få kreeret noget, som ikke passer helt (jeg er en skovl til at måle mig selv op, og den her er også liiiige til den store side), så kan det da helt sikkert være at jeg smider det på :) Det er faktisk ikke en helt dårlig idé!

  Lene - Mange tak :) Virkelig! Hende, jeg har kontaktet på TS ang. bæltet, svarer desværre ikke (endnu) - det kunne ellers være super fint, tror jeg. Næste projekt er en sommer-skjole-spencer i pingvinstoffet til min venindes datter. That is, hvis jeg kan finde en børne-spencer-mønster og få min bagdel i gear inden sommeren er overstået igen :D

  Mille.

  SvarSlet
 10. Hold da op!
  Det er lige præcis sådan en kjole, jeg går og leder efter.. Hvor er det vildt. Den er virkelig flot! :)

  SvarSlet
 11. Mange tak :) Jeg er også rigtig, rigtig glad for den! Jeg har også ledt efter den slags kjole i laaang tid eftehånden, så da jeg så mønstret var det bare meant to be :)
  Hvis jeg nu bliver rigtig aktiv (*pfft*), så kunne jeg godt finde på at lave den i noget andet stof også... Engang ;)

  Mille.

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.