fredag den 7. maj 2010

Seriously Stylish

I går var jeg til endnu jobsamtale, og jeg er meget spændt på resultatet, for det var et helt fantastisk gymnasium, og jeg tror helt bestemt at det passer lige til mig. Både personlighedsmæssigt (noget har jeg vel lært at Paradise...) og fagligt. Uh, hvor jeg krydser fingre!
Jeg havde ret svært ved at vælge tøj til samtalen. Nu er det ikke fordi jeg er über-modefikseret, men ens outfit fortæller alligevel en hel del omkring en som person, når man er i en jobsamtalesituation.
Anywho - 'nuff with the serious-talk. Jeg prøvede at ramme et "voksent, men ikke gammeldags eller pige-i-mors-aflagte-tøj-agtigt"-look. Der er ret mange faldgruber. Jeg endte med at vælge et meget klassisk look. Uden ret mange farver. Det kan de altid få, når jeg først har et job (kryds, kryds, kryds, kryds, kryds...).
Åh ja... Så voksen og seriøs og faglig. Above all faglig. Det er ikke de bedste billeder - jeg ser ikk ehelt ud som om, at jeg er klar over at det er foto-tid. Nu fik jeg ellers, for en gangs skyld, konen til at tage nogle hurtige billeder af mig og alting. Contrary to photo-proof, så er jeg hverken ved at falde i søvn eller ved at falde forover. Så burde dén være på plads.
Jeg har sorte, høje stiletter fra London (~ 25 £), 50 denier strøpebukser fra Kvickly Xtra (af alle steder... Jeg er glamourøs, I know...) (~ 30 kr.), en spaghetti-strop-top-sok fra H&M (~ 40 kr.) og en wrap-dress fra Diane von Furstenberg på. Kjolen er en af mine absolutte yndligsting, og det var dén, jeg lovede at skrive mere om, da jeg nævnte en engang tilbage i julen. Sowwy at det først kommer nu! Jeg elsker-elsker mønstret og jeg er helt vild med farverne. Kjolen hedder Barcelona Mosaic, og den er den del af La Movida-serien. Jeg kunne købe mig fattig(ere) i kjoler fra den sæson! Den er lavet af fin silkejersey og den har de flotteste små draperinger ved skuldrene. Jeg har købt den af en helt fantastisk kvinde, der har en netbutik med base i Valby. Hende har jeg købt alle mine DvF'er hos (jeg har tre). Den her har jeg givet 2250 kroner for, hvis jeg husker korrekt - men de andre har jeg købt på tilbud til omkring 1300 kroner. A difference I like! (- og se lige, hvor god jeg er til at huske Jeres opfordringer til ændringer! Butik + pris, lige til Jer...)
Hvis jeg selv skal sige det, så lykkedes det mig at lande ret præcist på den tynde linie mellem voksen og seriøs og for voksen og seriøs. Og så skader det jo ikke at det er lidt fancy :)

hire me, hire me, hire me!,
Mille

P.S.: I dag har jeg forresten fået min eBay-pakke hjem, og jeg er nu klar til the big(-ish) give-away når vi når 50 Google-læsere. Her er et hint: det er et pastelfarvet forårs-musthave.

4 kommentarer:

 1. Det er en super flot og klassisk kjole - me likey ;)

  Held og lykke med jobbet, jeg krydser ihvertfald fingre :)

  Er spændt på at se dit give-away - uhhh, glæder mig!

  ( Sorry mit ikke så farverige outfit idag, ved jo du holder så meget af farver ;) )

  XOXO
  onslowcrescent

  SvarSlet
 2. Jeg krydser fingre for dig Mille! Og skøn kjole du har :o)

  SvarSlet
 3. Velvalgt til en jobsamtale!- Jeg synes virkelig du bærer den page fantastisk godt... Sådan nogle som dig, der gør at jeg får lyst til og få page:)

  /Simone/fashionmanifest

  SvarSlet
 4. Onslow: Mange tak! Jeg er også helt head over heels med den, selvom den er nogle sæsoner gammel efterhånden. Jeg vender tilbage til din blog i morgen og leder efter farver igen - så du er tilgivet for i dag ;)

  KarinaMarie: Mange tak - jeg sov næsten ikke i nat af bar' nerver. Jeg vil SÅ GERNE have det job! Det var bare helt perfekt på alle måder! Og de gav kaffe! :D

  Simone: Mange tak til dig også ;) Jeg synes også at den var meget "professionel men med kant"-ish. Håber at det har virket, bare en lille bitte smule. Og mange tak for page-like'et. Det er super pænt af dig at sige! Jeg er også ret vild med dem - efter jeg blev klippet korthåret er det helt sikkert en af mine yndligsfrisurer.


  Mille.

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.