torsdag den 6. maj 2010

Sokker Er det Nye Sort

- åbenbart. Whaddaya know...
Her er jeg så åbenbart gået bag om dansen - den havde jeg ikke lige set komme. Jeg synes ellers at jeg holder fingeren OK meget på pulsen og er ung med de unge og nede med de fede (eller "ne'e mæ' de fe'e", som vi siger her på Fyn). Men jeg havde så heller ikke set foundation på læberne eller bukserne nede i strømperne komme. For slet ikke at snakke om de der solbriller der ikke er rigtige solbriller, men bare nogle plastiktremmer i et brillestel. Faktisk håber jeg ikke at den her blog bliver set som specielt nyskabende, eller at den bliver brugt til at holde folk ajour på nogen måde. Jeg er jo åbentlyst ikke i stand til at vurdere et marked. Og her har jeg 2 semestres forskningsseminar i consumerism bag mig... The atrocity!
Anywho - tilbage til det med sokkerne. Jeg har fået en mail fra Allan fra DesignerKiosken. I ved, dem med kaffesokkerne. De vil give mig og mine læsere 25% rabat derinde, med koden "splash" (små bogstaver, ingen anførselstegn - det er bare mig der er fancy og laver adskillelser), lige indtil d. 14 maj hvis jeg ville give deres lille geschäft lidt blogtid. Og det vil jeg faktisk godt, for Allans mail fik mig lige til at checke siden ud endnu en gang, og prøv at gæt hvad jeg fandt! Altså, andet end to nederdele og en bodystocking som jeg bare have, men som jeg på ingen måde har råd til før engang til næste forår, selv med rabat. (Mange tak for det, forresten. Flere modemæssige hjertesorger...)
Jeg fandt sokker! Og mange af dem! Og ingen af dem er til at komme på fødderne. Det er åbenbart so last month. Nu er sokker til iPod'en, til computeren og til telefonen. Selv til iPad'en, når den engang kommer frem. Det er fremadsynede sokker!
Specielt er jeg vild med navnet "Laptop-Sok". Det ruller så dejligt af tungen. Det her er fx. en iPhone-sok.
Jeg er faktisk ret vild med de små pixelerede monstre. Især de gule. Men jeg har også et ret godt forhold til gul. Mille hearts gul. Af et godt, godt hjerte... Billedet er ikke af de bedste, men teknikken drillede og ville ikke lade mig gemme det direkte, så det er screen-shot'et og paint-beskåret mindre. Jeg er omtrent ligeså high-tech som pixel-dyrene.
Manglende compterevner aside, hvad er det så, der sker for sok-tendensen? Tag et ord som "tehætte". Gammelt-gammelt ord. Nok fordi det kun er gamle-gamle folk der har én. Men (and this is what's important): det hedder ikke en te-sok, selvom princippet er det samme. Dynebetræk? Dyne-sok! Handske? Hånd-sok! Og så videre. I see a trend - and it's starting to grow on me...

- blog-sok,
Mille.

P.S.: Hvis I undrer Jer over etiketten "indretning", så er den altså sat på med tanke på laptop-sokken. Det er da en slags indretning, ikke?

4 kommentarer:

 1. Haha - fantastisk trend - det kan være at jeg må anskaffe mig en iPhone-sok snarest! Man skulle jo nødigt beskyldes for ikke at være upbeat :)

  XOXO
  onslowcrescent

  SvarSlet
 2. hihi blog-sok :) det er et dejligt ord. jeg kunne da os godt bruge en bette iphone sok ;) jeg drøner straks ind og kikker

  SvarSlet
 3. blog-sok.. sikke en sød afslutning : D

  og jeg følte mig gammel, da jeg læste dit blogindlæg. 1) jeg har en tehætte (te-sok?) og 2) jeg anede ikke man skulle have sokker på alting nu til dags.
  fedt indlæg! : D

  SvarSlet
 4. Onslow: Nej, man vil ikke være ude af takt med beatet - min stakkel iPod er også helt sok-løs...

  Line: Jeg er faktisk også ret vild med det - måske vil jeg adobtere det som undertitel til bloggen her ;)

  Kittie: Mange, mange tak :) Jeg er ked af at jeg får dig til at føle dig gammel. Du må være undtagelsen der bekræfter reglen mht. te-sokker! Det er jeg sikker på!

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.