søndag den 9. maj 2010

Pastel Revelations

Nå, my lovelies!
I dag er det tid til den store afsløring. Mit allerførste eBay-køb og præmien i "Mille-er-nået-50-Googlelæsere"-konkurrencen. Reglerne til konkurrencen kommer, når vi rent faktisk er nået op på tallet.
Men altså - nu til det med præmien! Jeg havde meget store overvejelser med hensyn til hvad jeg skulle udlodde som præmie. Det sagde sig selv at det skulle være noget med farve. Det skulle også være noget som jeg personligt er ret glad for, og som jeg gerne ville give videre til én af Jer. Da jeg faldt over en fantastisk eBay-sælger, der var mere end frisk på at sælge mig de her tre skønheder:
- så vidste jeg lige hvad jeg skulle give væk. Essie Lilacism! (- det er den lilla - da'h... De to andre (Mint Candy Apple og Petal Pink) beholder jeg ganske selv...)
Lilla er übercool, en af mine all-time favourites, pasteller er in til forår/sommer, neglelakker kan man aldrig få for mange af og blog-fænomener er til for at vi skal blive en del af dem. Det hele går op i en højere enhed!
Er det nederste billede ikke bare helt fantastisk? Jeg glæder meget mig til at prøve dem på - det har jeg slet ikke nået endnu, for de er lige dumpet ind ad døren. Nåede næsten kun akkurat at få revet pakken fra hinanden inden jeg tog billeder af dem og smed det her indlæg afsted.
Speaking of the her indlæg, så bliver det lidt kort og knapt og brief - jeg har fancy besøg fra Staterne (eller, det vil sige, min fantastiske veninde Randi, som normalt bor i kig-derover-afstand fra mig er endelig kommet hjem igen efter 8 måneder over there, og hun bor her i nogle få dage nu her. Jeg sidder lige pt. og får fyret det her indlæg afsted (det er halvt skrevet på forhånd, halvt skrevet kl. meget-tidligt i morges fordi jeg åbenbart er det ondeste A-menneske i de her dage... That's just not right!)
Jeg vil bruge de næste par aftener på snak og god mad og tequila og SingStar. Jeg lover dog at kigge ind en gang i mellem, og at sætte gang i konkurrencen med regler og alt den slags gøjl, når det bliver tid!

- more polish later, more drinks now,
Mille.

2 kommentarer:

  1. Wuuhuuu, så glæder jeg mig til der kommer én mere læser - så JEG kan vinde den her fantastiske neglelak! :o)

    SvarSlet
  2. Yay! Jeg er glad for at du kan li' den! Jeg glæder mig også til at sætte det hele i gang :)

    Mille.

    SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.