søndag den 2. maj 2010

Ingen Retfærdighed

Ingen retfærdighed er der til! Ingen! Ikke så meget som en lille smule. Prøv lige at se den her helt fantastiske halskæde!
Den er ikke min!
De folk, der siger at det må være helt fantastisk at være to kvinder i ét hus, for så har man automatisk dobbelt så meget girly stuff tager frygteligt fejl. Det her er konens halskæde. Ikke min. Hendes. Jeg har fået lov til at låne den en gang i mellem - men det er stadig hendes halskæde. Og jeg kan ikke bare gå ud og købe en magen til, for når vi først når det stadie har vi helt andre problemer. Jeg har altid synes at synkron-ægtepar er super skræmmende... Dér er vi altså ikke endnu!
Jeg elsker farverne, de forskellige størrelser på boblerne og at den er lavet af plastik. Der er et eller andet dejligt skødesløst over den. Og så kan jeg for en gangs skyld godt lide mixet af lyse/mørke farver, pastelfarver/klare farver/jordfarver og af "standard"-farver og farver, der lige rammer lidt skævt. Det plejer ellers ikke at være mig (overhovedet!), men lige hér er jeg helt skudt. Såvidt jeg ved er den her halskæde fra Pieces - og jeg gået på jagt efter én der minder lidt om, men som er forskellig nok fra den til at jeg ikke kommer til at føle mig som en del af et bilka-habit-ægtepar.

- bubble-trouble,
Mille.

P.S.: Mange tak for alle Jeres svar i min spørgeskema. Jeg lover at forholde mig til Jeres svar. However, der er to af Jer, der har sat kryds i "fortæl om det i kommentatorboksene", men jeg har kun fået én kommentar i en af boksene. What gives? Har du, kære afkrydser nr. 2, fortrudt dit kryds? Jeg vil så gerne høre hvad I har at sige :)

P.P.S.: Husk min snarlige give-away. Ligeså snart Google-tælleren er oppe på 50 sætter jeg den i gang med regler og alt hvad der hører til. I den forbindelse: Hej til dig, nye usynlige læser!

4 kommentarer:

 1. Hej - jeg er nok den nye usynlige læser - oprettede lige en googlekonto for at kunne tilmelde mig din blog, men fik ikke billede osv. på.
  Har fulgt med på bloggen lidt tid og synes bare dine indlæg er sååå hyggelige :-)

  SvarSlet
 2. Hej til dig :) Jeg er rigtig glad for at du er her - usynlig eller ej :) Og jeg er rigtig glad for at du kan lide bloggen :) Jeg hygger mig i hvert fald med at lave den, og elsker Jeres kommentarerer etc.
  Jeg håber at se mere til dig herinde så, nu hvor du har fået lavet en konto :)

  Mille.

  SvarSlet
 3. Måske skal du en tur op på Værket. Der har de nogle fiiine kæder med keramikperler. Så kan du få din helt egen splash til at hænge om halsen :-)

  Anne

  SvarSlet
 4. Det kunne jo være... Jeg er i hvert fald i frygteligt underskud når det kommer til hals-splash!

  Mille.

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.