lørdag den 8. maj 2010

Animé-ish

Alright.
Nu, hvor jeg har fået et "meget-voksen"-job og er blevet "meget-voksen"-ansvarlig og "meget-voksen"-seriøs, må der andre boller på suppen herinde. Fra nu af viser jeg udelukkende ting i tweed, nederdele der når ned over knæene, mønstrede cardigans og sko med fornuftige hæle. Og jeg bruger udtryk som "fornuftige hæle". Og kaffetid. Okay, det sidste bruger jeg allerede, men fra nu af bliver det brugt with a vengeance, nærmest som et religiøst mantra, der skal messes om og om igen. Og så viser jeg kun ting i grå, brun eller knækket hvid. Og jeg bliver helt vild med konceptet "meleret" - som i "gråmeleret" 'n' stuff. Det bliver en fest! Og der er småkager til alle kaffetiderne!
...
Ahem...
Jeg tror aldrig, at jeg bliver meget-voksen... Jeg kan lade som om udenpå, men ligeså snart jeg ikke kigger, så sniger der sig en farve, et mønster, en stilethæl, en farvestrålende drink en tirsdag eftermiddag eller et par oversized øreringe op på mig, og så må jeg overgive mig.
I dag (eller, teknisk set i går, under meget-omfattende oprokering af flere rum i lejligheden) har jeg fundet noget ganske fantastiskt ungt til Jer. Med farver og mønstre og humor der siger "POW!" Jeg havde helt glemt at jeg havde den her pouch-ting - jeg er ikke helt sikker på, om man kan kalde den en pung... Det er vel mest af alt en lomme, bare uden whatever en lomme nu sidder fast på. En taske eller et par - ret sære - bukser (Åh, UFO-pants of my youth, I haven't thought of you in a while... And I didn't mind...).
Hvor fint er det her lige? Mine absolutte yndlings er mælkekartonskoen og kaktuspigen (uden maling or whatev' det er). Men jeg er også ret vild med vampyrblomsterne og tordenvejrsregnbuerne. Og så elsker jeg - selvfølgelig - farverne. Den grønne i katusserne og den lyseblå og orange fra kronbladene er lige mig. Og så er jeg som sagt en sucker for lidt naivistiske, animé-inspirerede tegninger, og jeg elsker blandingen af antropomorfe naturtemaer og hvad der minder om børn i naturudklædning - det er et rigtig fint mix af det samme tema set fra to forskellige sider (så blev man lige fancy at høre på - sowwy! Det er dét der job, der sniger sig op på mig...).
Og så elsker jeg at lynlåsen chancerer i farven. Det er så grimt og kitch at det er helt cool. Hvor, in the name of everything that's holy, finder man en lynlås der er alle regnbuens farver? Det er sådan noget, store firmaer kan. Os menigfolk må nøjes med etfarvede lynlås, like suckers... Pung-taske-lommen (jeg har smidt den i kategorien "tasker", bare for en sikkerheds skyld) er én, min mor købte til mig da konen og jeg havde arrangeret en større "pigetur" til London for alle damerne i den nærmeste familie (mødre, en søster og en mormor - og så os) - mange tak for den!

- og nu vil jeg gå ud og bage noget bagværk og plante nogle stedmoderblomster (er det ikke sådan noget man gør, når man er meget-voksen?),
Mille.

P.S.: Dagens hint omkring min give-away når vi når 50 Google-læsere er ikke så meget et hint som det er et løfte. I morgen vil jeg smide et indlæg herind, der blandt andet handler om præmien. So stay tuned and tune in (... Der er gået en TV-vært fra 19890'erne tabt i mig, I know...).

4 kommentarer:

 1. Den er super sød! Måske ikke high-street fashion, men hvad så? Tror den ville kunne bruges fint til de lidt pudsige aftner her til sommer (;

  SvarSlet
 2. Absolut ikke highstreet, nej :D Den er ca. 15 * 20 cm stor, så der er plads til alt det allermest nødvendige i - jeg håber at få den brugt, nu hvor den er dukket op af gemmerne igen :) Jeg giver lyd om, hvad jeg finder ud af at bruge den til!

  SvarSlet
 3. åååhh den har jeg som clutch et eller andet sted herhjemme og er så glad for den :) den er flot, farverig og med søde billeder. Jeg har fået mange fine kommentarer fra ekspedienter i aalborg ;)

  SvarSlet
 4. Uh, jeg ville også gerne have den som clutch! Det kunne være så fint!

  Mille.

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.