mandag den 7. juni 2010

Mille & Lilacism - eller: "Det Evige Problem når det Kommer til Foto af Neglelak"

Husk at stille mig spørgsmål i boksen til højre - fuldstændig anonymt, alt (and I do mean everything) er tilladt og bliver svaret på - husk at skriv "blog" før spørgsmålet, så jeg kan se at det hører til herindefra :)
Pt. har jeg modtaget 5 spørgsmål, og uden at røbe for meget vil jeg gerne sige, at der er én type spørgsmål der er en vis overvægt af - and it ain't got nothin' to do with colours!
Keep 'em comin'!
_________________________________________________________________________________
Nailpolish is a bitch! Ikke at vælge, købe eller påføre. Nej. At tage billeder af. Det er damn near umuligt at få farven gengivet på en realistisk måde, og hænder ser altid nederen ud på billeder. It's a known fact.
Jeg har snart prøvet alle mulige og umulige måder at få et fornuftigt neglelaks-shot, og det er ikke lykkedes endnu. Den gang jeg kom tættest på, var faktisk med den allerførste neglelak jeg viste herinde. Det er lidt ironisk - sidenhen er det kun gået ned ad bakke, og min bloglige (?!) stolthed forhindre mig i at kopiere billedet fra dengang. Derfor har jeg forsøgt - igen i dag - at være lidt kreativ med le photoshoot. Jeg tænkte, at det da måtte kunne lade sig gøre på én eller anden måde...
Først har vi klassikeren - "jeg-holder-bare-tilfældigvis-min-hånd-sådan-her"-billedet. Det er en blogland alltime favourite, og det er der en grund til - den er så pokkers nem at lave.
Ulempen er, at ens hånd ser forkrampet ud, og at neglelakken (ofte - og især lige i dag) ikke ser helt rigtig ud. Den er altså skrottet igen. But fear not, kære læser! Klassikeren har en videreudviklet storebror - "jeg-holder-bare-tilfældigvis-min-hånd-sådan-her-og-hov-har-jeg-ikke-fået-sat-neglelakken-ned-efter-jeg-tog-den-på"-billedet.
Den har samme ulemper som dens lillebror, men man kan til gengæld zoom'e godt ind på neglene uden at det ligner, at man tager et billede af ens egen håndflade.
Still, det er ikke helt godt, og neglenes farve er stadig ikke helt god, på trods af fancy kamera-indstillinger. Til gengæld leder den her mulighed vejen hen til det faktum, at man også bare kunne tage et billede af en enkelt finger.
Problemet her er åbentlyst. En enkelt finger ser åndsvag ud på billeder (og jeg har altså ikke tør hud, selvom billederne ser lidt grålige ud!).
Så er der selvfølgelig muligheden for at lave en Kia - og det kalder jeg den med mest mulig kærlighed. Næsten. Jeg er ikke helt sikker på, hvorfor det er smart at holde hænderne op foran ens ansigt, men gjort, det bliver det. Og det ofte! Problemet for mig - for der er nemlig et af dem hér også - er, at jeg har sære hænder når man ser dem tæt på, så det tager ofte en trilliard billeder førend jeg endelig får taget ét jeg er villig til at smide herind - if at all.
Undskyld mig min meget underlige tommelfingre og mit meget krøllede hoved (- and YES! I am wearing clothes - it's a strapless...).
*Sigh* Jeg er ikke sikker på, at det kan lade sig gøre at tage et ordentligt neglelaksbillede. Ikke for mig, i hvert fald. Jeg hælder selv mest til billede 3, hvis det nu skal være...
Noget helt, helt andet er, at I nok har lagt mærke til, at det er Essie Lilacism, jeg flasher i dag.
"Og gav hun ikke lige den væk i en ganske fantastisk give-away for nogle uger siden", kan jeg høre Jer spørge.
Og jo, det gjorde jeg. Men som i måske kan huske, så var det min søster der vandt.
Og min søster bliver student om lige om snart, og er i gang med at samle det helt store, lyserøde skrud.
Og jeg havde bestilt både en grøn (Mint Candy Apple), en lilla (Lilacism) og en lyserød (Petal Pink) neglelak hjem.
Og kan I se, hvor det her bærer henad?
Istedet for Lilacism ville søsteren gerne have Petal Pink, og den fik hun selvfølgelig. Man er vel en god storesøster. Derfor sidder jeg nu selv med Mint Candy Apple og Lilacism, og ganske uden nogle lyserøde neglelakker. Faktisk er jeg, sådan os imellem, ret glad for at hun valgte Petal Pink. Jeg havde nemlig helt vænnet mig til at se den lilla farve på min reol, og nu hvor jeg har prøvet den er jeg blevet ret glad for den. Den ser ikke helt ligeså "pastel-agtig" ud som MCA gjorde, men den er rigtig fin - og meget forårs-stemning-y med sine klare syrenfarve. Det er noget, vi fynboer kan li'!

- lilaphotos,
Mille.

10 kommentarer:

 1. Nøj hvor er den farve altså fin! Den SKULLE altså have været min, nu blir jeg jo nok nødt til at købe den helt selv jo.

  Jeg stemmer forøvrigt for enten billede 1 eller 3! :-D

  SvarSlet
 2. Haha, så vil jeg krydse fingre for dig næste gang :D
  Den er nemlig bare rigtig flot - og endelig fik jeg prøvet den på. Farven på neglen stemmer rigtig gogdt overens med den farve, lakken har i flasken.
  Måske er der stemning for, at næste give-away også bliver en neglelaks-give-away? Husk som altid at I hellere end gerne må komme med ønsker el. lign. i kommentatorboksene :)

  Stemmerne er duly noted!
  Mille.

  SvarSlet
 3. En odensianer, der elsker farver (!!!) Jeg er fan/ fast læser nu.

  Kærligst,
  Ann-Sophie

  www.udtryk.wordpress.com

  SvarSlet
 4. Odenseanske bloggere kan vi ikke få for mange af :)
  Velkommen til - jeg håber at du kan lide hvad jeg laver :)

  Mille.

  SvarSlet
 5. Du har skiftet det ene billede ud! (Du ser btw, ret nøgen ud!)
  Anyway - tror måske det her er grunden til at der altid bare er en klat neglelak ved siden af neglelakken i neglelakreklamer.

  SvarSlet
 6. Vel har jeg så! Jeg fandt et fra Kia-serien, der var bedre end det jeg først postede :)
  Haha, jeg er ked af at skuffe, men jeg har en stropløs sommerkjole på - den ryger nok på bloggen en af dagene, når jeg får taget en række billeder af mig selv. Lige nu er min sædvanlige fotoplads optaget af pap fra sofaen :)
  Ah, det er da derfor, at neglelakreklamer ser sådan ud! Den havde jeg ikke lige gennemskuet :) You so smart!

  Mille.

  SvarSlet
 7. Haha, synes faktisk også, jeg havde set det før :D
  Det er altså for dårligt, at du sådan får en til at tro, du er nøgen, og så har du kjole på!

  Hehe, jeg har også altid undret mig over hvorfor de splatter sådan en klat ud i stedet for at tage et billede af neglene, men så regnede jeg dem ud, gjorde jeg!

  SvarSlet
 8. Det første var lige på i en halv times tid inden jeg besluttede mig for at min hånd så for dum ud - min forfængelighed vandt, og fik mig til at tage nye billeder ;)

  Mht. den tilsyneladende nøgenhed - det er bare den slags beskidte kneb jeg bruger for at få flere læsere herinde :D Jeg fanger dem med illusionen af nøgenhed, og ligeså snart de er fanget bagholdsangreber jeg dem med billeder af flyverdragter ;)

  Mille.

  SvarSlet
 9. Hvordan kan du holde dine negle så lange og pæne? Fed neglelak BTW.

  SvarSlet
 10. Hihi, mange tak :)
  Det gør de ganske helt af sig selv - en gang i mellem flækker der en enkelt, og så ager fanden ved dem, og de flækker alle sammen - total dominoeffekt! Men sådan normalt, så vokser de indtil det ser FOR freaky ud, og så får jeg mig taget sammen til at file dem lidt ned. Men jeg kan godt lide at have dem lange, for selve det lyserøde i mine negle er ret kort...
  Jeg bruger meget sjælden gang i mellem noget neglebåndsolie og noget gør-neglen-hård-tamtam fra Oriflame, og det virker SUPER godt!

  Mille.

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.