torsdag den 3. juni 2010

Birdie!

Så så man lige mig forsvinde fra blogverdenen endnu en gang. Jeg tager bevidst en fridag en gang i mellem, men i går var ikke en af dem. Der var jeg bare for smadret, for langt væk fra en computer og for øm til at skrive herinde. I dag er ikke meget bedre. Jeg er stadig smadret, men dog uden ømhed og så er jeg i nærheden af en computer. Ikke at jeg får lavet specielt meget konstruktivt i dag, mind you. Det er den der smadrethed (...) der stikker sit grimme hoved frem. Og hvorfor er jeg så så ødelagt, you might ask.
Jo, det er fordi jeg i går hoppede på et tog til hovedstaden for at blive tegnet lidt på. Det suger tosset meget energi at blive tatoveret, så jeg gik mere eller mindre i dvaletilstand da jeg kom hjem igen, og så hoppede jeg tidligt i seng, da jeg var færdig med at sidde og ligne en zombie i sofaen. I dag er jeg smadret fordi jeg ikke kunne sove i nat. Jeg blev ved med at vågne op og sov meget let, for nu har jeg friske tatoveringer "på begge sider", og mit hoved (og min krop) kunne ikke finde ud af at ligge ned uden at skvase (eller tro, at den skvasede) mine nye tegninger.
Jeg fik lavet to nye tatoveringer. Men I får kun den ene at se lige nu - den anden mangler nemlig stadig at blive farvet og skygget (hæ - det lyder helt detektivromans-agtigt...), så den kommer på om en god måneds tid. However, den anden er ganske færdig, og den er übersmuk! Virkelig! Jeg er forelsket i den!
Prøv lige at se her:
Billederne er lidt uskarpe (eller, det er de ikke, men de skinner...), fordi jeg lige har smurt den med pathenolsalve, but you'll get the picture. Er den ikke fin? Den hedder Birdie... Jeg besluttede, efter meget store overvejelser, at den skulle være tøsefarvet. Lilla er som bekendt min yndlingsfarve, og jeg synes at det så super cool ud med de blå toner til. Og så elsker jeg, at den er lyserød på maven og på ende-fjerene. Så yndig, så yndig...
Kan I forresten gætte, hvad det lilla "under" mig på billederne er? Here's a hint - det er noget meget-stort-og-meget-farverigt!

- flyin' high,
Mille. 

25 kommentarer:

 1. Wow, hvor er den blevet god! Super fin.
  Hmm, er i tvivl med den store ting. Er det måske en ginourmous ny sofa? Eller en fatboy i "groft" stof.

  SvarSlet
 2. Det er en super flot tatovering - har selv overvejet nøjagtigt det samme motiv! Bare på brystet.
  Hmm.... mon ikke det er en sofa?

  SvarSlet
 3. Mange tak :) Jeg er også helt vild med den - og den sidder lige så jeg kan falde i svimer over den non stop ;)

  Ah ja, min meget-store-og-meget-farverige ting :) Du er ikke helt skævt på den - jeg smider den på i morgen, når jeg finde ud af, hvordan jeg skal tage billeder af den :D

  SvarSlet
 4. Mange tak til dig også :) Jeg har "samlet" den af nogle forskellige svaler jeg har fundet rundt omkring. Jeg kan rigtig godt lide sejlertatoveringer, og jeg er en sucker for new school! :) Go for it!!

  SvarSlet
 5. hvor mon du har fået den lavet? Rigtig fin.

  SvarSlet
 6. Den er da såååå lovely :) Ingen tvivl om det. Elsker farverne i den!

  SvarSlet
 7. Enten en sofa eller en lænestol af en art.. Noget i den stil, vil jeg tro.
  Og fiiiiin birdie.

  SvarSlet
 8. Hej allesammen!
  Hvor er det bare super cool at se Jer komme med kommentarer her, især når det er om noget så personligt og permanent som en tatovering - det er jeg rigtig, rigtig glad for. Ville jeg lige sige. Allerførst. Derefter:

  Anonym - total ninja-stil! Den er lavet hos Miks Tattoo i KBH, lige ved siden af hovedbanen, og det er det eneste sted, jeg får lavet tatoveringer fra nu af! For pokker, de er gode! Skal derhen igen om en måned, som sagt. Og det er absolut ikke sidste gang :)

  Sarah - tak tak tak - jeg er også rigtig glad for farverne, og passer meget på, at de ikke falmer for meget. Lige nu ligner den næsten et klistermærke eller en rub-on-tattoo, fordi den er så klar :)

  Bente - takker, både for bud og for tattoo-kompliment :) Stay tuned for "fortsættelsen", der kommer enten d. 5 eller 6 juli :)

  Mille

  SvarSlet
 9. I will. Jeg har jo allerede set det første af den, og det ser jo lovende ud.
  Er slet ikke misundelig. :D

  SvarSlet
 10. Haha, det er der et par stykker der har sagt :) Hop straks i gear, haha ;)

  Mille.

  SvarSlet
 11. Først vil jeg lige sige tak for en dejlig blog! (-: elsker at du blogger om farver. det er som om, at de gør verden sjovere og mere regnbue-agtig! :-D har fulgt med i noget tid nu, men aldrig fået skrevet en kommentar. Hm.. der er jo en første gang for alt, right? :b

  Dernæst; fiiiin tatovering. Minder mig lidt om noget fra Tornerose, og de farver dér er rigtig flotte. i: men er det ikke en smule upraktisk at blive tatoveret der? på underarmen? Skal jeg selvfølgelig ikke bestemme, men det er jo svært at dække (hvis den da skal dét) når man ikke kan lide ærmer. d: Haha. Ej, det var egentlig bare en random tanke. (:

  - Meeeen endnu engang tak for en hyggelig blog! Glæder mig til at se meget-stort-og-meget-farverigt! (-:

  SvarSlet
 12. Hej Thea, og velkommen til kommentatorboksene :)- og mange, mange tak for komplimenterne - sidder jo nærmest og rødmer :D Virkelig, mange tak!

  Ved du hvad, det var faktisk Tornerose, jeg tænkte på, da jeg valgte farverne! Jeg har den stående i min Disney-samling, og jeg har altid været helt tosset med farverne i den! De er så fine og klare samtidig med at de er lidt "cloudy" og vandfarve-agtige. Hvor er det bare super cool at du også tænkte på den film!!

  Random tanker er mere end velkommen. Det er mere eller mindre det, bloggen består af :D Mht. placeringen, så tænkte jeg meget over det. Jeg havde 5 tatoveringer, inden i går. De sidder alle fem så de kan skjules med en almindelig t-shirt. Jeg har et kvindetegn på maven, en daisy på overarmen, et om på det ene skulderblad, mit stjernetegn på anklen og en stor tribal midt på ryggen. Jeg vil stadig kunne dække de to nye her, med "almindeligt" tøj, og jeg vil aldrig få lavet tatoveringer på hverken hænder, fødder, hals eller hoved. Men gradvist er jeg blevet mere og mere "fri" mht hvor let skjul-bare (?!) de skal være, og den her er den mest tydelige jeg har nu. Den kan skjules med 3/4-ærmer (næsten i hvert fald), og ellers må jeg jo vænne mig til ærmerne, haha. Men det er helt sikkert at de bliver en mere "tydelig" del af mig end nogle af de andre er, og det er også ok, for jeg har jo fået dem lavet fordi jeg synes at de er fine og "mig", og det er også det jeg viser med mit tøj etc.

  Okay, det var et temmelig langt, ret så ramlende og ikke særlig velformuleret svar... Hvad jeg prøver at sige er: "Måske, men så tager vi den derfra" :D

  Kram,
  Mille.

  SvarSlet
 13. Hej miss Tattoooooooo ....
  überskøn pipper dér .... I love it! Og synes faktisk det er lidt cool at den ikke kan skjules. Dine elever kommer til at synes at du er megasej og så vil de også allesammen have tatoveringer all over. Du bliver nok populær hos forældrene ;o)
  Ka' du gætte hvem jeg er?
  SC

  SvarSlet
 14. Tarkker :D I love it also (- åh, reklamepåvirkning...)
  Haha, ja det kan være at jeg skaber en trend på gymnasierne - hvis I ser en hel generation gym.elever rende rundt med svaler, så er det min skyld :)
  - og efter at have scannet facebook og andre net-sider + checket op på "came from" via statcounter kan jeg sige, at jeg absolut ingen anelse har om det :D

  Mille.

  SvarSlet
 15. Først vil jeg lige sige, at det er en super fin blog du har! Meget farverig, meget kreativ og meget inspirerende....

  Og så er din tattoo da bare så fucking cool!!! Wauw!

  *H*

  SvarSlet
 16. Mange tak for alle de meget fine ord om bloggen - dem er jeg rigtig glad for! :) Jeg er rigtig glad for, at du kan lide den :)
  Og mange tak for tattoo-komplimentet - jeg smider et til billede på af den, når den er helt helet. Lige nu klør den som en motherfrogger - it's a good sign ;)

  Meld dig endelig som fast læser, hvis du ikke allerede er - synes ikke, at jeg har set dig herinde før :)

  Mille.

  SvarSlet
 17. I know the feeling.... :-)
  Jeg har en mellem skulderbladene, som klør konstant! Eller også er det indbildning, fordi den sidder et sted, hvor jeg ikke kan nå :-)
  Jeg skulle have haft to ny tattoos i Berlin i week. Men da jeg kom derned, havde jeg glemt mine tegninger herhjemme.. Var tudefærdig!!
  Så nu leder jeg efter en ny god tattovør. Hvor lang ventetid havde din?

  Jeg melder mig som fast læser - du er også velkommen til at kigge på min (som dog ikke er så colourful :-)

  God aften
  Heidi

  SvarSlet
 18. Velkommen til "helt officielt" så :) Jeg kigger forbi din blog også :)

  Det hér er mine tatoveringer nummer 6 og 7, jeg havde bare helt glemt hvor meget det klør... Nu er det heldigvis kun fuglen der klør - den anden kløede i to dage straight, og nu har Birdie kløet siden i går aftes - så det går nok snart over igen :)
  Jeg bestilte tid for næsten 3 måneder siden - de har RIGTIG lang ventetid, men de har til gengæld åben konsultation lørdag og søndag (mener jeg - ellers er det fredag og lørdag), hvor de uden tidsbestilling laver ting, der tager mindre end en time. Jeg ved ikke hvad du havde tænkt på at få lavet?

  Rigtig god aften til dig også :)
  Mille.

  SvarSlet
 19. Haha, ja det går heldigvis over...! Men det er også til at blive sindssyg af så længe det står på!

  Hmmm. Det kommer nok til at knibe med en time... Jeg skal have lavet en kamelia (Den fine Chanel blomst) på armen og en sløjfe på håndleddet. Og så vil jeg gerne have de tre jeg har i forvejen tegnet op og lavet skygge i den ene... Haha... det kommer vist til at knibe.. Men tror jeg spørger én her i Esbjerg, han skulle også være god...
  Eller også stikker jeg af til Berlin igen!! :-)

  Heidi

  SvarSlet
 20. Haha, ja det bliver nok lige til den korte side, med alle de ting :) Det lyder ellers som nogle gode idéer...
  Mit hoved har sagt til mig at onsdag aften er kløen gået over - så det tæller jeg ned til :D Totalt arbitrært... Men det hjælper på en eller anden måde at have et "mål" :)

  Mille.

  SvarSlet
 21. Det hjælper altid at have et mål.... Held og lykke med at komme over klø helvedet hurtigst muligt... Det handler vist bare om at flytte fokus - så det gør du da bare lige ;-D Haha....

  SvarSlet
 22. Pffft ja da :D Det gør jeg bare lige ;)
  Jeg har fundet mig en plet på mit håndled, som jeg klør på når Birdie + anden tattoo klør for meget, og så håber jeg at jeg narrer mine nervebaner ved det ;)

  Mille.

  SvarSlet
 23. Vakkert! :D, har selv 3 tatoveringer, så dette approver jeg meget av. Kjempefin! :)

  SvarSlet
 24. Tusind tak!! Den er næsten holdt op med at skalle overskudsfarve af, så den er snart helt helet. Hvilke tatoveringer har du? Birdie er min nr. 6, og nr. 7 bliver lavet færdig d. 5 juli - glæder mig allerede igen! :)

  Mille.

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.