søndag den 13. juni 2010

Cheater!

Når man er for utålmodig til at vente på sine egne, sølle-udseende jordbærplanter (der BTW er overlevet stormvejret de seneste par dage, dog uden blade på blomsterne), så må man snyde lidt og ty til supermarkedets grøntafdeling.
I går var jeg i vores lokale SuperBest. Jeg kommer ellers aldrig i vores SuperBest, for den er virkelig ringe. Den ligger i Center Øst, og lever op til alle fordommene. However, de har faktisk et overraskende stort udvalg af "tørre" økovarer, sådan mel, sukker, gryn, etc. (- det er "overraskende" fordi jeg ville forvente, at de overhovedet ikke ville have noget...).
Og det var faktisk for mel og havregryns skyld, at jeg fik forvildet mig derind i går. Jeg skulle nemlig købe ind til det mere-eller-mindre-ynkelige forsøg på en video-blog-indlæg, som jeg er igang med at få tusket sammen. Jeg ved ikke helt hvordan resultatet bliver - indtil videre prøver jeg på, at komme mig over, at jeg for some reason lyder nærmest jysk, når jeg taler på bånd. What gives? - og så er jeg ret nervøs for at være for kedelig at høre på. Jeg får nollet mig færdig med videoen, og hvis det er helt i hampen ryger den i papirkurven. Ellers skal jeg nok flashe den - hvis I lover ikke grine! Så lover jeg til gengæld at prøve at beherske mig med effekter og fancy tamtam i videoredigeringsprogrammet (som jeg har mistænkt at være lidt ligesom PowerPoint - der er altid nogen, som opdager programmet efter alle andre, og som så voldbruger alle overgange, effekter og tekst-rul-ind-på-fancy-måder-funktioner helt ud i det kvalme. Jeg lover, højt og helligt, at kun bruge én - max to - af alle de fancy ting.
Anywho - det dér med SuperBest! Gær, hvad der stod og ventede på mig, da jeg kom derhen? Jordbær! Og masser af dem! Der var en hel væg fyldt med jordbærbakker, og de solgte dem til kun 7 kroner for 500 gram. Yessir - I like! Det var der også en masse andre der kunne. Folk gik helt amok, ligesom de tosser der hamstrede gær som besatte back when. Jeg så koner komme slæbende med 3 af de der flade papkasser, hvor der i hver kunne stå omkring 12 bakker jordbær - hvad skal de bruge så mange jordbær til?! Jeg er sikker på, at der foregår noget lusket. Der er altså ingen mennesker, der har brug for 18 kg jordbær!
Jeg tog bare en enkelt bakke - and they were uh-uhm-good!
Og noget så yndige! De er fra Spanien, og var (note the past tense...) helt perfekt søde uden at være kvalme og syrlige uden at give hønsegump-mund. Og så var de den helt rigtige røde jordbærfarve, med den helt rigtige grønne farve korn på, som betyder at det var godt modne. Yum-yum-yum!
Der er noget helt fantastisk sommeragtigt ved at spise jordbær til morgenmad - og hvilken start på dagen, med alt det flotte røde farve! Så mangler vi bare at få solen tilbage igen - kom frisk, sol! Jeg er klar igen...

- det er kun snyd hvis det bliver opdaget,
Mille.

10 kommentarer:

 1. Mmmm, jordbær <3 Yndlingsfrugt/bær over dem alle! Sjovt du skriver det der med folk der lærer at bruge fx power point efter alle andre overdriver. Har engang haft en underviser der havde de vildeste lyde (som i dyrelyde!!) og 3D effekter og flyvende ting. Lidt svært at tage undervisningen (i dette tilfælde statistik) seriøst.
  Min mor er for nylig kommet på messenger, og hun går også helt amok med smileys og blink og rystelser. Hehe. Det er nu lidt sødt :P

  SvarSlet
 2. Yes! Jordbær rocks!
  Jeg elsker folks måde at bruge nye ting på. Jeg har også haft en professor, som insisterede på, at AL tekst skulle special-effect'es frem på PPP'en. AL tekst. Ikke kun overskrifter. Der var fading og blurring og spiraler og den dér hvor bogstaverne triller, og ventredrejnnger og højredrejninger og - og - og - all over the place :D Jeg kan godt lide, at der også kan komme lyde :)
  Indtil nu har jeg fundet en fade-to-white mellem de forkellige klip, og det er vist så fancy som jeg bliver :D

  Mille.

  SvarSlet
 3. Haha :P Tror også det mest fancy jeg har anvendt i vores præsentationer er noget med at teksten kommer ind fra siden eller at den fader ind/ud. Men i små mængder, folk kan jo ikke tage en seriøst når man spasser sådan ud :P

  SvarSlet
 4. Haha, nej præcist - og det plejer folk også selv at indse, når de har brugt programmet in question et par gange. Men nu prøver jeg at være forud den indsigt og tage en slapper. Jeg er faktisk helt stolt af mig selv - også selvom de manglene effekter ikke rigtig skjuler jeg-står-foran-et-kamera-awkward'heden. Måske skulle jeg smide ind alt hvad remmer og tøj kan holde, for at fjerne fokus, you know? :D

  SvarSlet
 5. Haha :D Det kunne være spas! Spændt på at se hvad det endelige resultat bliver.

  SvarSlet
 6. Jysk er da charmerende :)!

  - Ærkekøbenhavneren

  SvarSlet
 7. Hejsa Mille! Du har vundet et originalt artprint på DanskeWebchicks.dk tillykke! Send os din adresse på info@danskewebchicks.dk, så sørger vi for at du modtager dit kunstværk med posten.

  SvarSlet
 8. Jysk er super charmerende - men nu er jeg altså født, opvokset og for-altid-boende i Odense :D Så jeg er ikke helt sikker på, hvor det er kommet fra... (- eller, det vil sige, det er jeg faktisk - for både konen og mine to bedste veninder er fra Jylland, så det er nu nok dem, der har smittet af, men alligevel...)
  Det er heller ikke MEGET jysk, det er bare ikke så fysk, som jeg lyder inde i mit hoved :D

  Mille.

  SvarSlet
 9. Misha:
  Mange tak igen-igen :)
  Jeg kan ikke sende mails hverken til DWC eller til dig direkte, jeg ved ikke helt hvad der er i vejen med hotmail lige nu...
  Jeg prøver igen i aften, ellers skriver jeg lige en kommentar til inde på vinder-indlægget hos Jer :)

  Mille.

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.