søndag den 20. juni 2010

June-Googles

Ta-daa!
Endnu en måned er gået, og endnu en gang er det tid til Google-tastic. Jeg elsker Google-tastic, både fordi de er sjove at skrive, men også fordi det gør det lidt sjovere at holde øje med min StatCounter. Jeg er sikker på, at jeg observerer meget mere, end jeg ville gøre under normale omstændigheder. For eksempel har jeg i denne måned været så heldig at få min første bund-naughty google-søgning. Yay! Den har jeg glædet mig til! What's a girl to do, for at få noget dirty at se på? Blogge om diller og jader? Eller måske blot lade være med at skrive "diller og jader", når der nu findes så ganske udemærkede naughty-ord for de samme... ehrm... genstande.
Anywho - så har den her måned budt på de højeste tinder og de dybeste dale. I overraskende stor del af tiden så min Recent keywords Activity-liste sådan her ud:
- eller sådan her:
Nogle dage senere så det sådan her ud:
Det er jo ikke ligefrem fordi den slags søgninger giver hår på brystet, vel? En gang i mellem gav søgningerne bare ingen mening - prøv lige at se tiderne på de her søgninger. Jeg forstår ingenting... What gives? Så har vi vist fået slået fast, at jeg skrev om jordbærblomster, gos'da?
Men så en gang i mellem, så tog Fanden ved Jer (eller, googl'erne, that is), og så fik jeg så fantastiske søgninger som:

1 - "Super big blød sex"
Yay, det hér er min naughty-søgning- but what does that even mean? Hvordan er sex stort? Jeg vidste slet ikke at det havde en størrelse… Desuden er denne søgning kommet kl halv to, natten til en mandag - you dirty, dirty googl'er you! Efter alle andre er gået I seng? Og hvad var det så, du fandt I indlægget hér?

2 - "Sang misha min allerbedste ven"
- det lyder som en MGP-sang. Desværre ikke en I blandt dem jeg kender… Jeg er en Kickflipper, all the way. Kickflipper vildt - YEAH - kickflipper snildt (?) - YEAH!! Kickflipper FTW!

3 - "Uffe buchard gardiner"
- jeg har ingen anelse om, hvilke gardiner, Uffe Buchard har, men jeg er sikker på at de er über fancy og har kostet en formue, og at os bloggere på ingen made kan hverken forstå eller værdsætte dem. Bitter!? Hvem, mig?

4 - "Anjao.com"
- nope, close but no cigar. Det her er Milles blog, ikke Anjas. Anjas hedder, som du så ganske rigtigt har gættet, anjao.com. Men mange tak for opmærksomheden, Google. Anja har til gengæld en søster, som også hedder Mille, og som også har sin egen blog - milleo.com - see how that works? Alting i blogland er interconnected, og jeg er bare en lille bitte del af et meget stort puslespil…

5 - "Livet er for kort til kedelige strømper"
Gu' er det da så! Men er det ikke noget, Mads Christensen siger? Ham får jeg noller af… Sådan, virkelig grund-noller! Noller med noller-krymmel på... Han burde tage Uffe Buchard i hånden og gå på en meget lang tur… Hmm - come to think of it, så er mandens nye motto vistnok "Livet er for godt til kedelige strømper"… Meh - never mind. Han er stadig en knallert…

6 - "Lige op og ned figur"
You're in the right place! Det er lige mig! Ikke en kurve eller en form at finde nogle steder! Bananform, det er lige mig! Selleriform, om du vil. Velkommen til!

7 - "HOLMEGAARD KOBOLTBLÅ TULIPANVASE"
- SÅDAN ÉN HAR JEG IKKE, JEG HAR DEN I RØD. OG DEN ER FRA INSPIRATION!!! (--- "you yell, I yell, everybody yells…")

8 - "Højhælede + gummistøvler"
Jeg har ikke set dem, men jeg vil også have fat I dem! Igen-igen er eBay min ven, og jeg har hér fundet nogle, hvor annoncen udløber om små 2 uger - så har i tid nok til at købe dem, inden linket ingen mening giver mere.

9 - "Skildpaddemousse"
Ulempen ved det her Google-tastic-noget er, at jeg får endnu flere søgninger på ting, jeg ikke har skrevet om. Her, skildpassemousse. Af lignende eksempler kan nævnes "muffinhalskæde" og alle dens venner.

 10 - "Muffin strømper"
*Sigh* NEJ! Til googl'ere: Her er ingenting med muffins på, andet end honest to God muffins. Af den slags man spiser. Her er muffinstrømper, forresten - nu du alligevel er kommet så vildt.

11 - "Selvantændelige chips"
Now, that's just scary! For realsies? Er der chips, der har den slags rygter? Hvilke chips? Nu er jeg nysgerrig! Jeg spiser alligevel en chips eller to en gang imellem… Det sker, det sker…Please, sig at det er ostepops! Dem kan jeg ikke fordrage, og jeg er ret sikker på, at chipsrelaterede brandsår i munden bliver ret svært at forklare på skadestuen…

12 - "Polka rød kjole"
Jeg kender til ret mange farver, og hvis du, kære googl'er, vil have farver, så er du kommet til det rette sted. Men jeg er altså ret sikker på, at jeg ikke har hørt om farven polkarød før…

13 - "Buddha håndtegn"
Word… Buddha, like yours truly, er fra Volleren...

Sådan ligger landet i den her måned - sex, chips og muffins. Plus det løse. De her Google-søgninger, de skaffer alt, hvad man sådan går og har brug for. The bare essentials.

- gigglin' at internetz,
Mille.

12 kommentarer:

 1. Haha, Mille :P Ja, man må engang i mellem ryste på hovedet og lade være med at prøve at forstå logikken i søgninger..... :D
  Jeg har undret mig meget over den her som dukkede op hos mig: "stor hare uden" .... hmm...okay?! (som i øvrigt så henviste til et indlæg om LV...godt så!)

  SvarSlet
 2. Jeg synes at det er så sjovt! Én ting er, hvad der bliver søgt på, noget andet er, hvordan Google finder frem til os :) Det er altså go' spas... Søgninger der ingen mening giver er næsten de sjoveste af dem alle ;)

  Mille.

  SvarSlet
 3. Hahaha :D Elsker googletastic indlæg :P Og kan godt li' at nogle søger på AnjaO og kommer herind ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg elsker også at skrive dem! Det er så sjovt at se, hvad folket vil ha' ;)
  Jeg ved heller ikke helt hvad der er sket med den søgning - uanset hvor meget jeg skulle skrive om din blog, så må den faktiske blog vel altid dukke op først i Google... Hmm... men nu har jeg i hvert fald sendt noget af the traffic tilbage til dig :D

  SvarSlet
 5. Det er godt vi kan hjælpe hinanden med lidt trafik. Hehe. Nogle gange kan man virkelig undre sig over de ting der leder folk ind på ens blog. Go' spas, det er det :D

  SvarSlet
 6. Endelig Onsdag, henne i min blogroll, hvis ikke du kender den, laver nogle super sjove Google-indlæg. Kan ikke lige huske hvad hun kalder dem, men de er godt raunchy ;)

  SvarSlet
 7. Det vil jeg tjekke ud :P Får helt lyst til selv at lave det til en tradition igen, gjorde det engang. Hmm, efter eksamen... Yes! Det er en god ide :P

  SvarSlet
 8. Do it! Super god idé - det er også godt at have noget at se frem til, efter eksamenen!

  SvarSlet
 9. AAAAAAAAHAHAHAHAHAAH!! :D :D :D :D
  *dobbeltfnis*

  SvarSlet
 10. Du får de fedeste googlesøgninger. Min hidtil mest eksotiske er "Eksamens råd ridesporten" (????)

  SvarSlet
 11. Lene:
  Jeg kan ikke lade være med at grine af din kommentar :D *giggles*

  Ann-Sophie:
  I know! Jeg ved ikke hvorfor jeg tiltrækker dem, men jeg elsker det! Det var derfor jeg startede med det her for nogle måneder siden - der var simpelthen for mange guldkorn til, at jeg bare kunne lade dem være!

  Mille.

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.