lørdag den 12. juni 2010

Vamp

Når man tænker på, hvor svært jeg har ved at tage billeder af neglelak, så laver jeg ret mange neglelaksindlæg. I onsdags var jeg nemlig et smut i Matas, for jeg skulle finde noget mere salve til Birdie og den halvfærdige tatovering. Og hvad ser jeg så? Den fineste, flotteste, mest vampede knaldrøde neglelak jeg nogensinde har set. Og - total selling point for en nørd som mig - så havde den en ny og ganske forbedret børste, og jeg blev selvfølgelig nysgerrig. Jeg er jo kæmpe fan af de børster, der ellers var i Rimmelflaskerne, fordi de var tilpas brede til at de kunne dække hele min negl i et hug, hvis man maste børsten lidt nedad. Derfor måtte jeg straks se, hvilke nye thingamabobs og whatnots, de gode Rimmel-folk havde fundet på. Den nye neglelak er nemlig også fra Rimmel - og det er ikke fordi jeg er gået hen og er blevet makeup-monogam eller har indgået en meget hemmelig og fordægt på alle måder aftale med Rimmel om at skampromovere dem. Nope. Det er fordi det er billigt. Så mystisk og yndefuld er grunden... Men for hvad det er, så er det altså også nogle super gode lakker! Prøv at se den nye jeg fandt:
*Suk* Rigtig vampet rød (- hør evt. denne sang under læsningen af dagens indlæg, som forresten kommer sådan lidt småsent fordi det lykkedes mig at falde i søvn sammen med besøgshunden i et par timer i eftermiddags... Det er flot....). Som I kan se på billede 1 og 2 har jeg lavet den ondeste tilbagetrækning af min kommentar fra sidste neglelaksindlæg om ikke at gide gentage de samme hånd-poses for mange gange. Den nye mentalitet hedder "If it ain't broke, don't friggin' fix it".
På det nederste billede kan I se navnet på lakken - den hedder vistnok bare Lycra-PRO, og den farve jeg har købt hedder Vamp Vamp Vamp Vamp Vamp Hot Gossip - og så koster den en flad 50'er.
Det der er specielt ved børsten er, at den er meget bredere end en almindelig børste (ca. dobbelt så bred), og så er den flad, ligesom en malerpensel. Og det fungerer godt! Ingen helligdage, ingen overgange, super nemt at dosere mængden - jeg er en kæmpe fan, og køber aldrig andet end neglelakker med flade børster fra nu af! Det er jo det eneste, der giver mening!
Det var forresten ikke lyv, det jeg nævnte i et kommentatorindlæg i går - jeg går og pusler lidt med tanken om at lave en vlogindlæg herinde. Jeg er bare stadig ved at finde ud af hvordan kameraet skal holdes på plads, hvordan det skal filmes, hvad jeg skal sige, hvor meget I griner af mig på grund af min fyske dialekt og hvor meget jeg kommer til at dø af indestængt pinlighed. Der er ret meget der skal overvejes - især hvis jeg også skal snakke  engelsk for at vise min engelske dialekt, som det blev foreslået i går *shy giggle*.
Indtil da vil jeg gå ud og gøre byen usikker med mine nye, røde negle. Hvis de ser lidt skrammede ud på billederne, så er det fordi jeg glemte at få taget billeder af mig selv førend jeg havde været til SatC2 + restaurant-date med mine to bedste veninder, førend jeg havde gjort køkken rent og vasket op, og førend jeg havde været i bad og lavet mad. Når man tænker på alt det, så holder farven faktisk rigtig godt - og det er uden hverken under- eller overlak. There you have it!

- vampin',
Mille.

4 kommentarer:

 1. Sikke en flot farve lak, du har fundet. Og den børste lyder bare perfekt. Den må jeg have afprøvet.

  Jeg har lige fundet din blog, og jeg kan virkelig godt lide dit koncept med, at der skal være et billede i hvert indlæg. Koen og cola-vingummi-billedet var sjovt.

  SvarSlet
 2. Mange tak - jeg har længe været på jagt efter en rød-rød neglelak uden så mange dikkedarer, og den her er der kun en lille smulle mikroglimmer i - that's it. Man ser det ikke når den er kommet på. Jeg er rigtig glad for at du kan lide bloggen, og håber at se mere til dig herinde :)
  Jeg synes også at mælkeko/colavingummi-billedet var ret sjovt - det er fra samme sommerhustur som s'mores-billedet, og det blev taget under en hyggeaften, hvor vi havde haft en lidt for langt besøg af Captain Morgans billige ven fra Netto... Det er ikke kun farver, der gør glad - det gør halvsyrede billeder også ;)

  Mille.

  SvarSlet
 3. Hahaha.Jeg måtte lige ind og snuse. Nysgerrig som jeg er. Og forelskede mig straks tilbage i alle dine neglelakindlæg! Jeg er SÅ på!

  SvarSlet
 4. Ja! Hej! Hvor er det godt!
  Velkommen! (- jeg stopper mig selv i at sige "Velkommen til" fordi det lyder så pokkers fysk, men det ligger ligeså dybt i mig som "Farveller!" - thank God for skrift...
  Jeg vidste slet ikke at jeg var sådan en pynte-chick, men det her blog-tamtam afslører mig overfor mig selv - her er i hvert fald efterhånden en overvægt af neglelak og øreringe...

  Mille.

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.