lørdag den 26. juni 2010

Cup Cakes og Dårlig Samvittighed

Det er mig der har begge dele. Cup Cakes og dårlig samvittighed, altså. Men jeg har en ret god undskyldning for hvorfor jeg har været ikke-eksisterende i blogland de sidste to dage. Eller, det vil sige, jeg har en hel serie af undskyldninger. Jeg ved ikke, om I overhovedet er interesserede i mine grunde, men here goes:
Torsdag:
Stod op kl halv 7 (aka før fanden får hår på for os specialeskrivere), tog bad, gjorde mig fancy at se på, pakkede gave ind, pakkede mig selv om mine pakkenelliker og min kaffemaskine sammen og tog bussen kl 8 hjem til min veninde Randi (jepsen depsen, hende med Amerika), som havde fødselsdag - og som ikke har nogen kaffemaskine (I know!!). Sagde rigtig mange gange tillykke, gav gave, spiste morgenmad, hoppede i Netto efter flormelis (forklaring følger) og tandbørste (fordi jeg åbenbart glemmer basale handlinger, som har været en del af mit liv siden jeg var 6 måneder gammel, når jeg står tidligt op...). Kom tilbage til Randi, lavede grillspyd til fødselsdagsmiddag om aftenen og pyntede cup cakes til "børnefødselsdag" om eftermiddagen. Lavede kakao-fyld til sigøjnersmåkager og klappede dem sammen. Hakkede basilikum til den store guldmedalje. Til ovnkartofler, you know. Smed tøjet og hoppede i hjemmelavet pepitakjole.
Klokken 11 tog jeg bussen ind på banegården og rutebilen videre derfra til Faaborg. Jeg var blevet inviteret til sommerafslutning for underviserne, og takkede selvfølgelig mange gange ja. Busturen derned skulle have taget 1 time og 20 minutter, men tog 1 time og 40 minutter. Mange tak for det, buschauffør-som-nægter-at-køre-mere-end-40-km-i-timen-pr-princip-EVER. Miglede og networkede og gjorde andre fancy buzz-ords-ting - indtil der gik hvidvin i den og vi bare snakkede. Hyggeligt folk. Glæder mig til at komme derned. Sang "Internationale" og "Sådan er kapitalismen", hørte på taler og anekdoter og fortalte om mig selv flere gange end jeg kan tælle til, og-jeg-er-ikke-færdig-med-min-uddannelse-endnu-men-jeg-afleverer-speciale-om-en-måned-og-jo-jeg-glæder-mig-til-at-blive-færdig-og-jo-det-er-skræmmende-og-vil-du-også-høre-hvad-jeg-skriver-om? Hyggeligt, hyggeligt. Var i Odense igen lidt i 7 om aftenen. Fik et lift hjem til Randi igen. Fødselsdagsmiddag. Grinede, spiste, så film og fodbold, drak asti og Irish coffee og faldt næsten i søvn på Randis sofa. Kom sent hjem.
Fredag:
Vågnede meget tidligt. Bad. Min søster havde dimission kl 10, og det var vi selvfølgelig med til. Hørte på rektor-taler (*yawn friggin' stretch*) og elevtaler (pure genious), lyttede til super musikhold, der blandt andet sang Vaya con Dios-musik - I like! Er en kæmpe sucker for belgisk gypsy-musik... Miglede lidt mere, drak appelsinjuice og spiste peanuts, vinkede farvel til lastbiler med frygteligt kreativt pynt. Hoppede hjem igen. Brugte ½ kvarter på at finde noter til historieafsnit i specialet, og tog så bussen hjem til mor'eren, hvor jeg hjalp med at gøre klar til studenterinvaderingen. Varmede pizza, kølede øl og cider og sodavand, stillede stole frem og skar frugt ud. Studenter kom, gav hånd, drak, spiste, gav hånd og gik igen. Jeg smed rester ud, stillede stole tilbage, spiste en pizza eller to. Vaskede op. Tog bussen hjem igen kl 22. Gik død da jeg kom hjem.
I dag:
Vågnede tidligt. Bad. Brugte en time i ildkamp med mit hår. Lider af akut fugtigt-vejr-afro. Blev hentet af svigerforældrene klokken halv 10, kørte til børnefødselsdag (den her gang var det den rigtige slags - med et barn og alting!) i Slangerup. Spiste boller, drak kakao og kaffe, miglede, talte om speciale og fremtidigt-job. Fløj med drage med 5-årig. Kørte hjem. Faldt i søvn i bilen på den dér virkelig u-diskrete måde, hvor man nikker hen og hele kroppen giver et sæt med jævne mellemrum. Kom hjem kl 8, lavede risotto, satte mig ned, and here we are. Endelig. To sekunder hvor jeg bare skal sidde ned og lave ingenting. Og ikke tale! (ed. søndag morgen: "- og åbenbart heller ikke læse korrektur på det, jeg sidder og skriver. Mange tak, Karina! Nu burde de grove fejl være væk igen. Kommaer kan jeg - som altid - ikke svare for. De har et life of their own...")
Det var lidt af en smøre. Men nu er vi også ovre det med den dårlige samvittighed. Det er derfor, jeg ikke har været på bloggen siden onsdag. Jeg har simpelthen ikke haft en ledig time! Nu kommer vi til det sjove - det med cup cakes'ne (cup cake'erne?).
Den opmærksomme læser (- madøre-læseren, om man vil) har lagt mærke til at jeg under oplistningen for torsdag nævnte noget med cup cakes. Hende dér Randi, hun er jo lige kommet hjem fra USA - og hun havde fancy kage-gadgets med! Blandt andet fine papirforme, udstiksformer i Mickey Mouse-form og madlavningsfarver i massevis. Jeg er dybt misundelig! Fordi hun havde valgt at lave børnefødselsdagstema skulle vi selvfølgelig udnytte farverne - prøv at se hvor fine cup cakes'ne blev!
Er de ikke seje? Det er kager i orange forme med grøn frosting, i grøn form med lilla frosting og i lilla form med orange frosting (- see how that works?). Frostingen har jeg bare smurt på med en kniv, og senere blev de pyntet med små rosetter af pink frosting. Så yndige, var de! Der er ikke andet farve i frostigen end hvad der kunne ligge på en tændstik - det var sindssygt kraftigt! Jeg er - surprise, surprise - især vild med den lilla farve.
Og prøv så lige at se den fine lagkage, Randi klppede sammen imens jeg glattede frosting og fyldte sigøjnerkager (som manglede flormelis, og var grunden til at jeg smuttede i Netto i første omgang):
Er den ikke bare pro at se på? Frosting er en helt fantastisk ting! Jeg er stor fan! Selvom det er fandens sødt . På det nederste billede kan I se rosetterne helt tæt på - er det ikke bare fine? Hende Randi, hun kan nogle ting med en sprøjtepose og nogle tyller...
Jeg håber at I har haft det godt imens jeg har været AWOL - og at der stadig er nogle tilbage her i bloggerland, der ikke er flygtet til Roskilde...

- happy birthday to you, happy birthday to you!,
Mille.

7 kommentarer:

 1. Mille! Du gør ondt i mit indre sproghjerte - som vist er en del mindre end dit eget!

  "Vågnede meget tidligt. Bad. Min søster havde dimension kl 10, og det var vi selvfølgelig med til. "

  OG!!

  "Det var lidt af en smørre."

  Du må have haft nogle meeeeget hårde dage, og trænger til hvile ;-) Du plejer at være så sød ved mit sprog-hjerte (Der, som du kan regne ud, er relativt lille for en ingeniør at være)

  Kram, Karina

  aegteaeblekinder.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Argh! Sorry!! :D Jeg VAR også træt og udkørt og gad ikke læse korrektur! Det bliver rettet med det samme ;)
  Mit sproghjerte bløder... What have I done?!

  Mille

  SvarSlet
 3. Naaaawww, dét var rart at se! :-D

  SvarSlet
 4. Det var da så lidt - jeg kan da ikke ha' den slags vrøvl stående! Rod, rod, rod... Jeg må virkelig have været udkørt... "Dimention" piner mig stadig - hvor har mit hoved mon været dér?!

  SvarSlet
 5. Ha ha ha...I love it! Du er altid velkommen til at låne både madfarve og Mickey Mouse udstikker, hvis det skulle være!
  - Og tak for hjælpen, for resten!

  Btw, jeg elsker den lille tegnefilmsversion af dig...It's fabo darling.

  SvarSlet
 6. Hey Laramie Lady! :D
  Og det var da så lidt! Jeg vil meget gerne altid hjælpe når det er noget med kage!
  Jeg er også helt vild med min Mini Me - jeg har fået den tegnet af en anden blogger, og den røg op i headeren asap! Adowable...

  Kram!!

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.