onsdag den 16. juni 2010

Flower Power

Kæreste, kæreste blogverden!
Jeg er så sindssygt glad for alle Jeres kommentarer i går - det er pænt af Jer, og jeg har grint smørret lige siden. Al opmuntringen har fjernet (noget) af min awkwardness, og jeg vil overveje at lave et eller flere indlæg senere. Mange, mange tak.
On a completely different note, så har jeg smidt en ny gadget herind - neden under alle indlæggene kan I trykke på "like", ligesom man kan på FaceBook, og sådan bliver alting kædet så fint sammen. Brug endelig knappen hvis I kan lide hvad I ser. Jeg synes at den var så fancy, og med al den ting jeg bruger på FaceBook - well, det er næsten meant to be.
On a second completely different note, så kommer dagens indlæg nu. Som I måske lagde mærke til, så nævnte jeg for nogle indlæg siden at vi havde passet min mors hund over weekenden. Hun var til Rock under Broen. Vi var hjemme. Min mor går til flere koncerter end jeg gør... Anyhow, vi passede altså hund. Og den hund, den er så fin og god, og vi hyggede os, og gik ture, og legede "det-er-min-bamse-nej-det-er-din-bamse-nej-det-er-min-bamse"-legen. Good times. Men all good things come to an end, og i søndags kom mor'eren så forbi og hentede hunden hjem igen. Sadness. For at bløde lidt op for det (hun sagde, at det var som tak for pasning af hund, but whatev') havde hun en fin, fin buket blomster med. Se lige her:
De er så flotte, og den orange farve lyser virkelig op i stuen. Jeg er helt vildt med de orange blomster og de røde bær. Bærrene minder mig nærmest om granatæblekerner. Rundt om buketten er der noget orange bast-værk (og noget ret seriøst ståltråd), som jeg ikke helt kan gennemskue om har et formål andet end at skabe en visuel ramme rundt om buketten. "Split-alting-ad-og-forsøg-at-samle-det-igen"-delen af mig vil meget gerne pille det af, for at se om buketten falder fra hinanden uden... Men jeg skal nok lade være - jeg har lovet mig selv det - for den er så flot når den står med sine store blomster. Især den orange kliché-blomst og den lyserøde med flæserne elsker jeg (- I kan nok høre på mig, at jeg ved en ting eller to om blomster, right?).

- blomster og blade og bast, men ingen hund,
Mille.

6 kommentarer:

 1. ih, så fine, så fine! :)
  Minder mig om den slags buketter min far plejede at give mig til min fødselsdag inden vi blev uvenner. :)

  SvarSlet
 2. Jeg synes også at de er rigtig flotte - jeg elsker at få blomster, men er sn skovl til at købe dem selv. Jeg har en teori om, at de visner hurtigere når de er købt end når de er fået...
  Jeg er da rigtig ked af at høre med din far! Du må godt være med på min buket!

  Mille.

  SvarSlet
 3. Hehe, jeg køber heller aldrig selv blomster. Har heller ingen vase pt. efter jeg er flyttet hjemmefra. (men det får jeg af min mormor sammen med en buket blomster når jeg bliver student på tirsdag - det var meget vigtigt for hende, hun er et stort blomstermenneske)
  Jaa, har ikke snakket med dem siden for halvanden måned siden da jeg flyttede, så .. No flowers for me any time soon. ;) Andet end når jeg bliver student anyway. :) Og tak - det vil jeg gerne. Vil også gerne passe hunden :D

  SvarSlet
 4. Haha, jeg har to vaser - den ene, den her Holmegaards-tingest, der er ok, og den anden, der er en grimmere-end-grim én fra Iiilaauiiivuit or whatev' det nu er, de hedder :) Jeg må ha' nogle flere! Og flere blomster!
  Det lyder som noget rigtigt noller med dine forældre!! Sender kæmpe-mange gode tanker i din retning!

  Mille.

  SvarSlet
 5. Eeh, kender ikke det mærke tror jeg, og det er da vist også en alkoholtest at skulle sige det navn? ;D
  Jaa, det er det, but whatcha gonna do? Det er deres fejl, og det ved de også godt - nu i hvert fald .. Så dejligt, at jeg er flyttet nu. :) Tak! :)

  SvarSlet
 6. Finsk har aldrig været min stærke side :) Der er muligvis ikke helt så mange i'er i, but you'll get the idea :D

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.