mandag den 28. juni 2010

Raslende Grøn

Det her indlæg er forudprogrammeret. I dag - altså d. 28 juni, hvor I får det her indlæg - er nemlig min bryllupsdag, og jeg er til en afveksling (tøhø - det er den dér slags humor, hvor man siger det modsatte af, hvad man mener... *Sigh*) ikke hjemme. Konen og jeg er taget på fancy italiensk restaurant inde i byen, og vi kommer ikke hjem førend vi har fået fem retter mad og set hinanden dybt i øjnene. 2 års ægteskab skal fejres på behørig vis. På grund af forudprogrammeringer og travle aftener får I også først mit mucho specielle bryllupsindlæg at se i morgen - altså d. 29 juni. Det er nemlig ret så vanskeligt at tage billeder af sig selv og poste dem før man har været i situationen hvor billedet skulle tages. Det giver mening, right? Eller nåede jeg at tabe mig selv i tilbage-til-fremtiden-tider? Hvorom alting er, så kommer indlægget i dag ikke til at handle om bryllup (på trods af bryllupsdag), men det gør indlægget i morgen (hvor det måske er nogen folks bryllupsdag, men ikke min).
And now to something completely different.
I dag vil jeg vise Jer et kup! Et vaskeægte, bona-fide kup! Som jeg lovede i går ville dagens indlæg i dag (alright, nu har jeg officelt forvirret mig selv...) komme til at handle om noget, som er kommet til at være et fast indlæg her på bloggen. Here goes:
Øreringe! Igen-igen! Jeg er den ondeste pyntedukke... Det er kommet på mine gamle dage. Jeg er sikker på at der er noget klyngen-til-ungdommen over det - det er ét eller andet med, at jeg snart bliver 25, og så er jeg ikke længere i starten af tyverne, men derimod i midten af tyverne. Big changes!
De her øreringe er som sagt et kup. Jeg har købt dem på TrendSales af en af de TS-tøser, som jeg var til Magazine-fest med for en måneds tid siden. Det er forresten hende, der malede de billeder, jeg engang skrev om herinde også. De var billige i sig selv - 50 kroner inkl. porto, hvis jeg ikke husker alt for galt - og så smed hun lidt veninde-rabat oveni. Jeg købte nemlig også noget andet af hende, som jeg smider på senere - måske med en lille konkurrence attatched...
Fordi jeg købte to ting af hende er det lidt svært at sige, hvad jeg gav for dem, men jeg fik dem i hvert fald for et godt stykke under halv pris. Nogle folk er ganske fantastisk gavmilde.
De er lavet af tynde metalskiver og endnu tyndere skal-skiver. Skallerne er farvet med forskellige grønne nuancer, og de passer helt perfekt til det lidt rå look i metallet. Selvom selve øreringen (altså den "overste del, før tingel-tangelet kommer på) ser ret grov ud vejer den ikke ret meget, så de er super behagelige at have på. Og så larmer de på en helt fantastisk spinkel måde, ligesom et vindspil. Der kommer små, skrøbelige klir fra dem, det er ganske yndigt. Jeg vil have dem på sammen med min grønne maxikjole og sammen med malingssplaskkjolen. Og sammen med mine grove armbånd!

- bryllupstanker og GiveAway-idéer,
Mille.

4 kommentarer:

 1. ÅåÅÅÅÅHH, jeg er så spændt på morgendagens indlæg!

  SvarSlet
 2. Hihi, det lyder godt :D Jeg vil dog lige sige igen og med det samme ('n' stuff) at vores bryllup altså var meget low key - jeg ser, hvad jeg får plottet i indlægget til i morgen, og hvis der er noget der "mangler", så spørg endelig ind til det :)

  Mille.

  SvarSlet
 3. Halløjsa. Tillykke med bryllupsdagen og god appetit :-D

  SvarSlet
 4. Daw daw! Og mange tak! Er lige kommet hjem igen og tager en slapper på sofaen efter ret så meget mad... Uhm... Good times! Måtte dog vælge en enkelt ret fra, så jeg fik fire retter istedet for fem - and still: fuldstændig brak, ligger jeg...

  Mille.

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.