fredag den 4. juni 2010

Få Mere at Vide om Mille

Da jeg for nogle uger siden lavede et spørgeskema til Jer læsere for at se, hvad I gerne ville se både mere o mindre til herinde, var der en del af Jer der svarede, at I gerne ville vide mere om mig.
(- selvfølgelig efterfulgt af et billede af mig (og en stuepalme...), så vi allesammen er elt sikre på, hvad det er der foregår. Budskab, både i ord og billeder - jowjow...)
Derfor har jeg lavet en spørgsmålsboks i højre side af bloggen, hvor I helt anonymt kan stille alle de spørgsmål I vil. Hvis I lover at spørge om noget (ellers er der lis'den' ikke så meget ved det), så lover jeg til gengæld at svare på alt, jeg bliver spurgt om - deal? Når der engang er dumpet nok (det er så dejlig diffust) spørgsmål ind, så samler jeg dem sammen og svarer på dem her. Til den tid kan vi se, om der er stemning for at lade boksen blive somewhere på bloggen, eller om vi skal call'e it a day.
Bliver det ikke bare gak og spas og gøjl? Det tror jeg nok, det gør! Hvis I er rigtig cool, gider I så ikke at skrive "blog" foran eller efter Jeres spørgsmål, så jeg kan se at de kommer herfra? Har fået to spørgsmål so far, og jeg er allerede ved at blive forvirret :) Tror, at jeg har intellektuell spændvidde som en guldfisk i dag... TGIS...

- sæt igang,
Mille.

4 kommentarer:

 1. Super fiint billede!
  Har jeg set det før i bloggen med skoene, eller er det bare mig, der synes det virker bekendt? :D

  SvarSlet
 2. Mange tak :)
  Det er nemlig rigtig, det er ganske genbrug :) Det er et billede der er omkring 1½ måned siden, og jeg har brugt det før herinde (eller, jeg har brugt en fra dets "serie") :)

  Mille.

  SvarSlet
 3. Hvad er det dog for dejlige sko? :D

  SvarSlet
 4. Hey fugl! :)
  MANGE mange tak for det spørgsmål :D Se her:

  http://mysplashofcolour.blogspot.com/2010/04/milles-dollar-store.html#comments

  - både for at se hvilke sko det er (FYI - Bianco, 600 kr., grå eller sort) og hvorfor jeg bliver så glad for spørgsmålet :D

  Er du fast læser herinde? Synes ikke at kunne huske at have set en solsort herinde før :D

  Mille.

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.