torsdag den 26. november 2009

Hyggefarver - Vintervejr er Tæppevejr

Her kommer et indlæg lavet HELT uden brug af Picasa! Der er ikke en collage at finde nogen som helst steder - og det er helt med vilje. Jeg er nemlig på afvænning. Rehab, so to speak. Bare kald mig Amy Winehouse... Men kun lidt (afvænning, altså) - jeg kan ikke holde mig helt væk. Nedtrapning er nok et bedre ord.
Anywho, jeg vil sådan set bare lige dele det her med Jer:
Det er super bløde hyggetæpper i fleece fra IKEA, og vi har masser af dem herhjemme. De har nogle rigtig fine farver, og de er dejligt bløde og varme. De to limegrønne på billedet bruger vi ude på vores altan - vi har nogle bananflet-vippestole, som er super hyggelige at sidde i med en vandpibe og et tæppe. Derudover har vi et rødt liggende indenfor.
Det gode ved de her tæpper er også, at de kun koster 25 kroner stykket :) Så der er sagtens råd til at købe et ekstra eller to, bare til pynt. Ulempen ved tæpperne, og der er en, er at de er lavet af et eller andet syntetisk materiale, så selvom de er sindsygt bløde gør de ens hår voldsomt elektrisk.
Men altså - fine, varme og bløde på plussiden mod "kun" elektrisk hår på minussiden - det kan godt lige gå i min bog. Så må jeg jo bare lade være med at grave mig helt ned under dem.

- med hygge og tæpper og varm te,
Mille.

3 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Nå..Mærkeligt.. Jeg skrev :
  Hvor lyder det hyggeligt :-) Jeg elsker også vores tæpper ude på altanen. Det ene er vist endda fra Ikea ;-)

  SvarSlet
 3. Hov - ja, jeg ved heller ikke hvad der skete der :D
  Det er også bare super hyggeligt, og med tæpperne kan man lige få hyggen til at vare lidt længere når det bliver fodkoldt ;) Vores altan nu er åben (men overdækket), før havde vi en med vinduer for, så nu er der lidt mere brug for dem :)

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.