lørdag den 6. marts 2010

Wolfordness

I går lovede jeg at mit næste tøjindlæg ville være om noget helt, helt andet end H&M. Jeg har tænkt over hvad jeg skulle vælge, for jeg havde sat mig for at det skulle være så lidt H&M-agtigt som overhovedet muligt. Og her kommer så mit bevis for at jeg har andet end H&M i klædeskabet. En body fra Wolford. Købt i Magasin og alting!
I virkeligheden var det ikke så svært at vælge, for den her postkasserøde sag nærmest sprang på mig da jeg åbnede mit skab i går morges. Så det her er faktisk en slags "dagens outfit" - eller, et halvt oufit, om ikke andet. Mine ben så sære ud på billedet, så dem har jeg for min egen forfængeligheds skyld skåret fra. Jeg ved godt at jeg har jævnt skæve stænger, men der er jo ikke nogen grund til at broadcaste det når de går helt amok. Derfor: Mille a la nyhedsoplæser. Til de nysgerrige kan jeg fortælle at jeg har dressy shorts, sorte nylonstrømper og sorte stilletter på.
Men altså: Wolford. Faktisk er den her body voldsomt for stor til mig - den er en størrelse M, men jeg har Wolfords størrelser mistænkt for at være et hak til den store side. Jeg er i hvert fald overbevist om at jeg skulle have haft en størrelse XS. Jeg købte den i M da den ellers ville være frygtelig for kort i livstykket, og jeg bryder mig ikke specielt meget om at rende rundt med konstant olfert. I guess nød lærer nøgen kvinde at gå med størrelse M.
Det betyder dog, at selvom jeg har det behageligt i den her body, og selvom jeg undgår en silhuet som en aerobicpige fra 1980'erne, så bliver min lige-op-og-ned-figur fremhævet ret så kraftigt (notér de strategisk placerede hænder på billedet herover - clever girl!).
Hvorfor, kunne man så spørge mig, har du dog så købt den body, kvindemenneske?
Det har jeg af tre voldsomt gode grunde: For det første trængte jeg, da jeg købte den, til at forkæle mig selv, og jeg havde haft øje på the body i et stykke tid. For det andet var den på tilbud (ehrm... Se hér for forklaring på forholdet mellem mig og tilbud - og karameller...). For det tredie har den den allermest fantastiske krave! Suk! Jeg elsker det dybe snit og det tunge broderede stof! Og så kan den stå op som en rigtig kinakrave, eller flade ud helt incognito (- se venligst bort fra det uintentionelle semi-boob shot, jeg først lige nu lagde mærke til... Now look what I did! Boobs again!).
Jeg har taget et über-super closeup detaljebillede, så I kan se de fine broderinger i kravestoffet. Resten af bodyen er lavet af noget stræk-kunststof, og den er helt uden syninger, andet end ved skuldre/ærmepåsåtninger og i bunden. Dvs. ingen syninger i ryggen eller ned langs siderne - super luksus-feel! Og så er ærmerne også lange nok til mine arme! Det er ellers noget af en sjældenhed.
Jeg er helt vild med den røde farve - både den på selve bodyen og den på kraven. Kraven får mig til at føle mig som en asiatisk femme fatale, og fordi stoffet er så blødt er den rar at have på. Det er også ved at være et stykke tid siden jeg har lavet et indlæg om rød. Det er ellers én af mine yndlingsfarver... Det her indlæg er altså to fluer med ét smæk - rød og ikke-H&M. Hep-hey!

- sultry Wolford (okay, det rimede næsten inde i mit hoved... Never mind...),
Mille.

P.S.:
Kære blogverden.
Vil I være så søde at stemme i min afstemning i øverste højre hjørne af min blog? Jeg har modtaget indirekte klager over Henny og baggrunden herinde, og ville tage det op med dem det i virkeligheden påvirker mest: Jer! Så stem hellere end gerne - uanset om I er pro eller con.
Kram, Mille.

4 kommentarer:

 1. Den er virkelig fin:). Ret sexet på en fræk sekretær-agtig måde;))

  Susie
  www.stylemeupplease.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg ELSKER mariehønen.
  Hvis man ikke kan lide den, kan man vel bare scrolle ned? :)

  SvarSlet
 3. Susie - Det er dét jeg kan lide ved den også - meget understated sexy :) (Eller, sådan føler jeg mig i hvert fald ;) )

  Bente - Mange tak til dig! Jeg elsker hende også, og min søster kom med præcis samme bemærkning som dig. Men nu ville jeg lige smide det op til den "bredere" (nu har jeg 30 læsere, så må jeg godt prale) befolkning. Afstemningen løber til på fredag kl 18:00, så må vi se hvad næste skridt bliver...

  Mille.

  SvarSlet
 4. Hehe ;) Og så synes jeg det er lidt sødt, at hun har et navn og det hele! Hvordan kan man dog fjerne så stor en personlighed fra bloggen!

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.