onsdag den 17. marts 2010

Secret Project

Jeg er i gang med et meget hemmeligt projekt. Jeg er nemlig super kreativ, ja jeg er så. Eller, det vil jeg i hvert fald gerne være, så nu har jeg sat mig for at gøre noget ved det.
Da jeg stadig boede hjemme (dvs. for 5½ år siden og før det) var jeg faktisk ok kreativ - silkemaling, syprojekter, sådan nogle ting. Siden jeg flyttede hjemmefra har min kreativitet ikke ligefrem fået det allerstørste outlet. De har mest af alt fået lov til at udfolde sig i madlavning, bagværk og opgaveskrivning. Big whup...
Men nu skal det være slut! Mine kreative evner skal ikke ende som mine ganske fantastiske tyskevner og mine endnu mere faktastiske franskevner!
Jeg vil ikke sige helt hvad det er jeg er i gang med - selvom det nok ikke er så svært at gætte (- eller se sig frem til). Men så er der lidt spænding - eller noget... Eller... Anyway, just humour me with this one!
Jeg vil dog sige så meget som at jeg skal bruge det her stof. Farven på billedet er ikke så god (damn tusmørke), men det viser mønstret fint.
Indtil videre er jeg nået så langt her i projektet - jeg vil løbende skrive indlæg herinde med mine fremskridt. Hvis det nu bliver virkelig kikset, så lader vi bare som om at det aldrig er sket, er det en aftale?
Jeg er helt vild med at være kommet i gang igen - jeg er blevet helt børne-ivrig (som I måske kan se på den stakkels nålepude, der er blevet stukket med alt spidst jeg kunne komme i nærheden af). Derfor er der lige pt. stofrester og sytråd all over the place herhjemme.

- Praktiske Gris, det er lige mig,
Mille.

2 kommentarer:

 1. Må man gætte??! Jeg tror det er en suuuper fin sommerkjole! :-D

  - Karina
  (karinamarie fra ts!)

  SvarSlet
 2. Det må man i hvert fald :)
  - du er noteret ned for ét gæt på en sommerkjole ;)
  (Men jeg vil ikke sige om du har ret - endnu ;) )

  - og det er altid godt at se nogle TS'ere herinde!

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.