mandag den 8. marts 2010

I Kvindernes Tegn

I dag er det som bekendt kvindernes internationale kampdag. Hip hip for det! Jeg har i den anledning besluttet mig for at lave et lille hurtig blogindlæg for at fejre det på den bedste måde jeg lige umiddelbart kan komme på.
Fordi jeg lige nu sidder ude på uni og lader som om at jeg skriver speciale ville det være super swell hvis I, kære læsere, tager følgende omstændigheder in to consideration når I læser og dømmer dette indlæg:
For det første skriver jeg fra en meget lille Asus eee uden nogle af mine sædvanlige billedredigeringsprogrammer.
For det andet er  det eneste kamera jeg har i nærheden et indbygget webcam med 1,3 MP.
Sidst, men overhovedet ikke mindst, så er jeg, på grund af Oscar-night med study-buddies, i skrivende stund vågen på min 26. time, uden nogle planer om at smutte i seng indenfor en overskuelig fremtid.
Men altså - alle disse ting i mente, så kommer her mit beskedne indslag og kommentar på KIK. Helt uden farver, men hvis jeg selv skal sige det ganske passende for the occasion og for den feministiske kvinde jeg nu engang er.

- glædellg kampdag, alle sammen,
Mille.

P.S.: Tæppet i bunden af billedet er forresten ét af dem fra IKEA jeg tidligere har skrevet om. Det fulgte efter mig ud på uni i dag, in case jeg skulle få trang til en lille lur (i den voldsomt grimme men frygteligt behagelige lænestol I måske kan ane) - such a good blankie! 

P.P.S.: Jeg er lige kommet hjem, og kan nu se mit impromptu webcambillede på en fornuftig størrelse skærm med ret meget bedre farveopløsning (or somesuch fancy ord...) - og det er jeg da faktisk ret tilfreds med! Det ser sådan lidt artsy ud med farverne - det giver nærmest billedet en "flad" quality to it... Niceness...

P.P.P.S.: Jeg har altså en navle i virkeligheden...

2 kommentarer:

 1. Hej Mille..
  Jeg var slet ikke klar over det var i dag...
  Er det en ordentlig måde at fejre dagen på at tage ud at shoppe og købe lækre feminine blomstrede sager, på trods af at man gjorde det samme 6 timer i går??
  Det er vel også "kvindekamp-agtigt" at kæmpe på 26. time med et speciale... selvom jeg ikke forstår hvordan dine øjne er åbne nu!! :)
  Rigtig sød tatovering- er det din egen?

  Mia
  / www.life-lust-loveliness.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Uh, den dato er skrevet ind i min kalender! Jeg plejer ikke at være super aktivistisk, men er god til at huske at sætte pris på fremskridt og kæmpe for flere :)
  I mit hoveder er alle "fejringer" helt perfekte - fejringen af femininitet på alle måder ;)
  Lige nu tror jeg at jeg kører på koffein og computer-lys i øjnene mere end på noget andet. Tror at det bliver en god, tidlig aften i aften :D
  - og ja, tatoveringen er min egen - det er min "nr. 2", fik lavet 1 og 2 tre dage efter min 18-års fødselsdag, og er efterhånden oppe på et par stykker. Har store planer om 2 nye, men ssshhh - de kommer nok på senere ;) Har du selv nogle?

  Mille.

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.