onsdag den 30. december 2009

Deutche Farben zum Essen

Overskriften er et bevis på mine ganske fantastiske tyskevner - jeg har ikke haft tysk i... bum bum bum... 8½ år efterhånden, og dengang jeg havde det var vi ikke ligefrem the bestest of friends, mig og så tysk. Men det skal ikke hindre mig i at udnytte sproget når det lige passer ind - næ nej! Derfor "Deutche Farben zum Essen" - that's the best I can do, og hvis der sidder nogle tyskkyndige og følger med må I meget gerne rette mig i kommentarfeltet. Jeg ka' ta' det!
Anywho - for at komme til det egentlig emne (selvom jeg kunne snakke i meget lang tid om mine ganske fantastiske tyskevner): Jeg kan godt lide tilbud. Og jeg kan godt lide frugtkarameller. Derfor er det ret åbentlyst, at når far'eren siger: "Kunne du ikke tænke dig at komme med et smut til Tyskland og købe lidt ind", at jeg så siger: "Jow tak". For i Tyskland har de tilbud. Og de har frugtkarameller.
De her frugtkarameller er til salg syd for grænsen for 40 kroner for et kg. Og det synes jeg er ret billigt - især når de er så gode (og fine!) som dem her - og så er de allesammen gode! Undtagen ananas, som jeg har et notorisk svært forhold til - længere historie, ikke specielt interessant.
Kort fortalt mener jeg, at en frugt der gør meget for at beskytte sig selv som en ananas nu engang gør, så skal man ikke prøve på at spise den. Men altså - bortset fra ananas *brrr* er der også citron, jordbær, appelsin og hindbær - og de er altså hele posen værd. Så kan man altid prøve på at afsætte nogle af ananaserne til andre, uvidende folk (men mindre man selvfølgelig selv er til den slags frugt...).
Nu er der nu ikke nogle af de her karameller der decideret smager af frugt - de er nok noget af det allermest syntetiske i hele verden, lige efter polyester og brystimplantater. Men når der står "Himbeere" på papiret, så siger min hjerne "Ach du lieber, Himbeere! Das ist ganz gut!". Mere skal der ikke til! Der er vel heller ikke nogle der brokker sig over at MaoaM'er ikke smager af rigtig frugt, vel?

- mit Limone, Orange, Erdbeere, Ananas und Himbeere, jah?,
Mille.

2 kommentarer:

  1. Total iorden karameller. Og shout out til ananas'erne herfra. Det er ikke paent at single den frugt ud paa den maade. Det synes jeg lige du skulle tage op til overvejelse, missy.

    SvarSlet
  2. Undskylder på ingen måde over min omtale om ananas! Hvis den vil have bedre PR må den lige tage sig sammen! Så kan du lave "holla!" til ananas'erne alt hvad du vil ;)

    SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.