lørdag den 20. marts 2010

Oh, So Pretty!

I går kom min søde søster forbi uni med cupcakes til mig. Hun havde nemlig bagt aftenen før, og havde fri hele fredagen. Det synes jeg er top go' stil. Vi fik hygget os i et par timer med kager, Cocio og de der nye cider-tingester - Tempt. I like. Og så er flaskerne super, super flotte! Men det er ikke det, det her indlæg skal handle om.
Min søster havde nemlig også et par øreringe med til mig, som jeg havde fået hende til at bestille fra H&Ms katalog sammen med en masse ting hun selv skulle have.
Cupcakes og øreringe - bliver det meget bedre? I think not.
Jeg synes at de er super flotte, de her øreringe. De er lavet af helt, helt tyndt guldfarvet metal, og så er der noget tykt, lakeret maling ovenpå. Jeg elsker mikset af grønne/blå/lilla og orange/røde/pink nuancer - selvom det sagtens kunne lyde ret forvirrende med så mange farver og med både varme og kolde nuancer, så fungerer det rigtig godt.
- og så vejer de ikke ret meget, hvilket altid er rart med halvstore øreringe - så slipper man får at ens øreflipper bliver 5 cm lange.
Jeg stod faktisk lige og manglede et par hoops da jeg så dem her i H&M-kataloget, og til 30 kroner var de slet ikke til at stå for. Gang på gang bliver jeg faktisk overrasket over, hvad man kan få i H&M for under en halvtredser.
De her øreringe fåes også i "sølv" med nogle andre - og knap så mange - farver på blade og blomster, men jeg er en gold kinda girl, og kunne aldrig finde på at vælge sølv hvis der er et guldalternativ. Min hudtone er ikke så glad for sølv...
Jeg ville have taget og vist Jer et billede hvor jeg har øreringene på, men jeg må efter omkring 20 forsøg med kameraet indse, at jeg ikke er specielt fotogen i dag (som i: "ARGH! What the hell is that?!"), så det må I undvære.

- jumping through hoops,
Mille.

2 kommentarer:

  1. De er godt nok også flotte!
    Er sikker på at de klæder dig rigtig godt - kan sagtens se det for mig ;-)

    SvarSlet
  2. Mange tak, jeg er også helt vild med dem - kan forestille mig MANGE ting de vil passe til :)

    SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.