lørdag den 28. november 2009

Spicyness for Sale

Jeg var lige et smut i Kvickly Xtra den anden dag - og faldt over en farveeksplosion henne i grøntsagsafdelingen! På et bord stod 6 forskellige kurve fyldt til randen med flere forskellige og super smukke chilier i fantastisk klare farver og flotte former.
Jeg havde ikke mit kamera med  (og det ville nok også have set jævnt sært ud hvis jeg havde hevet det frem og begyndt at dokumentere grøntsagsudvalget). Altså endte jeg med at købe en sæk blandede chilier med hjem - mest for fotomuligheden vl jeg indrømme. Men altså - der er vel ikke noget i vejen for at købe mad ud fra udseende såvel som smag? Den ene af chilierne er allerede blevet ofret til en pizzasauce - and it was mighty fine!
Her er altså et billede af de super fine chilier - nogle af dem er helt voksagtige på overfladen, og bare man rører ved dem dufter man af chili bagefter (note to self: chilifingre og øjne er ikke gode venner!).
Som I kan se er min Picasa-afvænning sat på pause igen - jeg holdt i 2 hele dage!! *Klap på ryggen til mig*. Men så blev jeg også enig med mig selv om, at en collage var den bedste måde at vise en masse chilier på én gang! Så må afvænningen vige.
Det her er altså hvad der gjorde mig glad og farverig en ganske almindelig hverdag med indkøb og regnvejr - helt fantastiske farver - og da de lå i kurvene i butikken var de endnu flottere! Hvordan kan man stå for det? Så nu kommer de næste mange dage nok til at stå på krydret mad herhjemme - men det skal man absolut heller ikke klage over!

- head buried in cookbooks (ideas, please!),
Mille.

3 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne farver:)

  Susie
  www.stylemeupplease.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ja det er da godt nok nogle smukke chillier :-)

  Tina
  www.wannabehusmor.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Jeg synes også at de var super flotte - især da der bare var flere kilo af dem samlet... POW, sagde det bare! :)

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.