mandag den 23. november 2009

The Cat in the Hat

- eller, "The Mille in the Hat" - det er måske mere præcist her.´Det her er min hat! Jeg ved godt at det teknisk set ikke er en hat, men en alpehue of sorts, men her i huset går den altså under navnet "min hat" (alternativt "min alpehat").
Jeg er helt vild med den af et par forskellige årsager: for det første skjuler en morgenhår på vej op til købmanden - kæmpe point til alpehatten! For det andet er den super fin og lilla (og matcher fint til mine kørehandsker), og for det tredie koster den absolut ingen penge :) Hatten er fra H&M, og har kostet den formastelige sum af 50 kroner - og så er den i ren uld, så den giver ikke elektrisk hår - point igen! Lige nu har H&M en super fin én i en petroleumsblå, som jeg rigtig godt kunne tænke mig at få fingre i. Måske bliver det mit næste indkøb?
Den kan, såvidt jeg ved, også købes i sort og grå - hvis man er til den slags. Jeg er specielt vild med den lille tut der sidder i midten af hatten - et lille hatte-håndtag, om man vil. Jeg går ud fra at det bare er til pynt, men det er altså ret smart til at holde fast i, hvis man vil ryste vand af hatten når man har været ude i regnvejr. Den slags nyttige tips får man vist ikke andre steder! Værs'go' - fra mig til Jer, free of charge!
- meow, said the cat (and needed to get its bangs cut),
Mille.

4 kommentarer:

 1. Den er bare super fin til dig :-)

  Og forstår godt du er gået amok med de collager - det også skide skægt ;-) Jeg laver også mange,hihi..

  Mvh Tina

  SvarSlet
 2. Mange tak :) Jeg er lidt gal på den for tiden, fordi den lader som om at den har mistet sin alpehat-facon (det har måske også noget at gøre med, at den i det her vejr bliver hevet ned over ørene som om jeg fik betaling for det...). Jeg er gået HELT collage-amok!! Har lige lavet en ny, men jeg venter lige et par dage og indlæg med at poste det, så jeg ikke oversvømmer siden med dem :D

  SvarSlet
 3. Den er ihvertfald klædelig og det er rigtig nok praktisk med den såkaldte rystetut.
  Mvh. Michael.

  SvarSlet
 4. Jamen da, goddaw, Hr Michael, og velkommen til bloggen :) - og mange tak :)

  Mille.

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.