søndag den 8. november 2009

Eatable Colour - Cup Cakes from Heaven

Jeg vil lige vise Jer nogle ganske fantastiske cup cakes, vi fandt da vi var i London i sommeren 2008. The great thing about London is, at ligemeget hvor mange gange man har været der finder man altid noget nyt hver gang man er der (- eller, måske er det bare min undskyldning for at vende tilbage år efter år... ).
Regardless, da vi var der sidste sommer var vi på opdagelse i området omkring Cambridge Theatre, der ligger i Camden-området af London, og faldt rent tilfældigt over den fineste lille kageforretning med alt fra karameller og cup cakes til forskellige kaffedrinks og lagkager - alt sammen i de allermest fantastiske farver! Lige en forretning for mig - kager OG farver!! Mmm, kager - wish I had some right now... *drool*...
Anywho, vi købte et fint lille udvalg af deres cup cakes, og jeg fandt lige et billede af dem frem fra gemmerne da jeg sad og kiggede fotoalbums igennem.
Den lyserøde er hindbær (og ja, det er skum-colaflasker der pynter den), den gule er citron (med en appelsin-frugtkaramel på), den grønne er æble (adorned by en vingummiorm og et par tyggegummikugler) og den brune er chokolade og fudge (med fransk nougat). De er lidt mast fra transporten, men jeg synes stadig at de er rigtig fine. Now, if only we could find that shop again... :)

- når bagværk er sjovere end kanelsnegle og kærnemælkshorn,
Mille.

2 kommentarer:

  1. Jeg ser din point, men bare lige for at forsvare kanelsnegle og kærnemælkshorn (for dem er der absolut ikke noget galt med), så kunne man jo også bare dekorere dem med noget farve...bare en tanke!
    On another note, så må du lige vise mig den kageforretning næste gang vi er i London sammen...mums, kage...

    SvarSlet
  2. Det er der i hvert fald ikke, nej - jeg må se hvad jeg kan udrette med farvet glasur og whatnot. Hvis mine bedrifter bliver vellykkede skal jeg med glæde lægge billeder af mine fremtidige farverige kanelsnegle &c herind :)

    SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.