onsdag den 11. november 2009

Smooth Colours

Her kommer lige endnu et madindlæg - det her er ofte min dags allerførste farve, og det er den der sætter min dag igen på et højt farveplan. Det her er min morgensmoothie - my everyday luxury, der er godt i gang med at blive my everyday habit. Hvem ville ikke blive glad af at starte dagen med et skud meget lyserød? I know I do.
Det er banan, jordbær, hindbær og et skud yoghurt uden smag (hvad hedder det? Neutral yoghurt? Original yoghurt? Nevermind...) (edit, ca. 3 timer senere: "NATUREL, Mille!!!"). Og det smager bare godt! - og så er der total bonus: - synes jeg i hvert fald - man får lov til at lave en helt fantastisk larm med blenderen når den skal laves! Man skal ikke undervurdere kombinationen af sådan nogle frosne bær og blenderskæreblade!
Til gengæld er blenderen en bitch at gøre ren igen bagefter - det må kunne gøres nemmere end ved at skille hele møget ad og vaske delene individuelt! Har du nogle ideér? Så skriv dem i kommentatorfeltet!

- saying "Hi!" from the breakfast of champions,
Mille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.