mandag den 9. november 2009

Lovely Gloves

Jeg er stor tilhænger af kørehandsker. Så er det sagt! De minder mig om en bygone era af åbne Rolls Royce'r, tørklæder der flagrer i vinden, maskuline mænd og stærke kvinder - og så hader jeg at fryse om fingrene :) Totalt i orden dobbelt formål - det er ikke kun mode og fine ideér det hele! 
Jeg har gennem tiderne haft nogle forskellige par, men jeg er allermest glad for det her dyblilla sæt -  de er mine all time favourites. De er fra Randers Handsker, og er lavet af det blødeste skind.
Jeg har lidt sære hænder - smalle og med meeeget lange fingre. Når jeg holder min hånd op mod mænds hænder når mine fingre more often than not op over mandens fingre. Derfor er det ret svært for mig at finde handsker der passer - enten er de for korte i fingrene, ellers er handskens håndflade så stor at jeg kan opbevare vinterforråd i den - lidt a la en hamster. Men de her er, som det kan ses på billederne, helt perfekte til mig.
De er lidt af en investering, synes jeg (i hvert fald as far as gloves go), men jeg overvejer at købe dem i en anden farve også. Måske flaskegrøn eller en dyb turkis. Jeg synes at de er det værd, for de kan styles både op og ned uden at miste deres totale awesomeness (og uden at komme til at ligne en wannabe biker).

- med håb om handskevejr,
Mille.

2 kommentarer:

 1. hej:)
  Fandt lige din blog via trendsales og er nu blevet fast læser, da jeg synes den er fin:)...du er selvfølgelig mere end velkommen til at blive det hos os hvis vores blog kunne have interesse for dig:)
  Mvh Jane
  www.jane-stine.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hey!
  Mange tak for det - det er jeg glad for at du synes :) Jeg vil da gå ind og se på din/Jeres blog også!

  Mille.

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.