torsdag den 22. juli 2010

July-Googles

Med et par dages forsinkelse er det endelig blevet tid til juli måneds Google-tastic! Jeg plejer at poste de her indlæg d. 20., men der var jeg stadig i blogger-hi - derfor får I den nu i stedet. It's still good, it's still good!
Den her måned har budt på et ret bredt spektrum af søgninger - og en udpræget mangel på muffin-relaterede ønsker. Jeg har faktisk kun fået 2 forskellige! Og så har jeg fået min allerførste søgnings-hilsen. Det ar altså ret smart - mange tak!
Men her kommer de mest interessante af den forgangne måneds søgninger, in no particular order:

1 - "Lækker 80'er make-up"
Der er ikke så meget at sige til den her søgning. Det kan du ikke finde, kære googler. "Lækker 80'er-makeup" er det ondeste oxymoron jeg nogle sinde har set.

2 - "Dårlig husmoder blog"
NEEEJ! Ikke dårlig husmoder!! Doven husmoder! Det er noget helt, helt andet. Jeg har fint styr på det der med husmoderheden, jeg ser bare ikke nogen grund til ikke at gøre det sværere for en selv end højest nødvendigt. Derfor - mest muligt udbytte for mindst mulig indsats.

3 - "Just Eat er nede 20 juni 2010"
Hvis jeg nu havde fået den her søgning et par dage før d. 20 juni, så havde det været helt profetisk. Alas, den kom den 20, og det er der jo ikke meget spas ved. Istedet er det bare en half assed oplysning - og jeg kune altså sagtens komme ind på JustEat den dag, FYI.

4 - ""my splash of colour" er en god blog. Mille er sej. - Iben"
Iiiiih! Så så man lige google-søgningerne og Google-tastic blive brugt til små beskeder og whatnots. Jeg blev da helt overrasket da jeg så den her søgning! Mange, mange tak, Iben - og jeg håber at din søgning gav dig hvad du ledte efter ;)

5 - "Ulækre muffins"
Hvorfor har man lyst til at søge efter det? Hvad kan man bruge ulækre muffins til? Og er det opskrifter eller billeder af ulækre muffins, søgeren er efter? So many questions… Anywho, der er i hvert fald ingen af delene der dukker op herinde, og jeg er faktisk lidt fornærmet over, at Google synes at de muffins jeg poster er ulækre!

6 - "Høne splash"
Poor chicken…

7 - "Jaden smith yndlingsfarve"
Really? Jaden Smith? Som i Will Smiths lille-bitte søn? Er det dét, de unge vil ha'? Der kan man bare se… Er han ikke for ung til at have en yndlingsfarve? Hvis jeg skal gætte, så ville jeg sige blå. Langt de fleste små drenge, der skal sige noget om farver, siger blå. The stereotypical boy-colour… Jeg er stor fan af at lade børn være børn, og selvom både ham og søsteren tropper op I de pureste Rhianna/"some-cool-and-hip-dude"-klæder, så er jeg altså stadig ikke sikker på, at han er gammel nok til at have en mening om farver. But let me employ my mad Google-skills for a second - *googles* - AHA! Det er blå! Det siger internettet selv! Hvad internettet ikke fortæller mig er, hvorfor den her søgning er endt i mit puderum...

8 - "Lampeskærm 1300 kr"
Der er et eller andet ved den her søgning, som jeg synes er lidt sært. Jeg tror, at det er, at der er én, der har søgt efter en genstand - ikke efter mærke, farve eller størrelse, men efter pris. Jeg forestiller mig en samtale a la:
Mand: "Vi mangler en lampeskærm ind til stuen, og den skal passe med resten af indretningen. Jeg tænker 1100-1150 kroner - hvad siger du skat?"
Kone: "Neeeej, det skal da være 1300 kroner! Ellers clasher det jo for hårdt med skænken til 2200! Tsk, mænd…"

9 - "Studenter tamtam"
Det er godt at se, at jeg ikke er den eneste med et lidt sært ordforråd. "Tamtam" er her på det seneste blevet fast inventar i størstedelen af mine sætninger. Sammen med "yonder". De ord holder max! Og kan bruges så godt som altid!

10 - "Speciale på en måned"
Åh-oh – someone’s in trouble!! What is you gon’ do?!
Hæ… Et eller andet sted håber jeg ikke at et speciale kan skrives på en måned, for så er jeg altså blevet noget så seriøst snydt! Og noget helt andet er – gad vide om Google kan fortælle hvordan man i givet fald skriver et speciale på en måned…

11 - "Bluse med muffin"
Endnu en gang har jeg formået at gøre hvad Googles henvisninger ikke kan - at finde en side der sælger crap med muffins på, uden at linke til mig selv. Jeg har fundet den her fine, fine side (som jeg faktisk selv har brugt en gang - jeg købte en raglan-trøje med en majs på, og teksten "Me so corny", og den kom frem helt uden problemer). Jeg bliver nødt til at købe nogle flere ting derfra, jeg er især vild med alle deres baby-bodier. Very cute! 

That's it for den her måned.
Dagens billede er forresten af en chicken pie, som vi tit laver, og som er rigtig god! Jeg kunne ikke lige finde et billede af noget knap-so-random, og jeg tænkte at så var det bedre at fortsætte traditionen med ikke altid at give forfærdeligt meget mening igen. Jeg synes at det passede så fint og morbidt til "Høne splash"-søgningen.

- chicken-killin',
Mille.

8 kommentarer:

 1. Årh i loooove it! Hahaha .. :D

  SvarSlet
 2. Det var skam så lidt:)

  - Iben

  SvarSlet
 3. Bente:
  Det var godt! :) Er jeg så tilgivet min hiatus nu?


  Iben:
  Den var altså rigtig fin! Blev meget glad da jeg så den! Det var ret opfindsomt!

  SvarSlet
 4. Hiatus? Min hjerne holder altså stadig ferie, men tror jeg ved hvad du mener. Du er tilgivet, hvis du lover ikke at gøre det igen i så lang tid. :D hæhæ ..

  SvarSlet
 5. Hæhæ, hiatus er bare en afbrydelse, en pause hvor der ikke rigtig sker noget. Mig over sommeren. En professor når man skal have fat i ham. Pinlig tavshed når man er ved at lære nye mennesker at kende. Ordbog dot Mille ;)
  Jeg lover-lover-lover-lover ikke at blive væk i næsten to uger ever-ever igen! :D

  SvarSlet
 6. Haha okay, det var også det jeg regnede med ;) Good, for bliver meeeeget skuffet, hvis du bryder dit løfte nu :D haha .. Ej, vi overlever jo nok, meeeen. Jeg læser altid din blog når jeg sidder med morgenmaden og computeren. :D Og på denne måde, får jeg jo ingen morgenmad?!

  SvarSlet
 7. Haha, det kan jeg godt se - det kan vi jo ikke have! Jeg kan ikke have dårlig ernæring på samvittigheden!

  SvarSlet
 8. Nej, vel?! Især eftersom jeg stortset kun spiser morgenmad og intet andet for tiden, så er det jo vigtigt at jeg i det mindste får dét! :)

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.