fredag den 9. juli 2010

Vinderen er Fundet!

Jeg nåede at få fire lodder i konkurrencen! Det er jeg faktisk svært tilfreds med - mange tak til Jer, der sendte Jeres bidrag ind - det væltede jo nærmest ind med billeder i timerne op til deadline'n! - og hvis jeg lyder småmuggen, så er det bare fordi min glade sarkasme over at få nogle deltagere ikke skinner så godt igennem på skrift. Jeg er virkelig glad fordi I deltog, og til Jer der ikke gjorde: I må springe på vognen igen næste gang. Jeg laver en give-away til når jeg når 100 faste læsere, og jeg vil meget gerne have forslag til præmie i kommentatorboksen.
Anywho - med fire lodder kunne jeg ikke, som jeg ellers truede med i en kommentar i går, lave en svenskerblanding og stadig få et fair resultat. Derfor har jeg lavet en fin lille video til Jer. Jeg glemt fuldstændig at få taget billeder af processen op til trækningen, ligesom jeg gjorde sidst, så det må I lige tænke Jer til.
Her kommer i hvert fald fancy-schmancy video af vinderen af Give-Away, the Sequel:
Og her kommer vinderen lige i billedform, hvis det ikke er tydeligt nok på videoen:
Tillykke en million gange til Thea, som sendte en super fint sommer-billede til mig. Jeg har beskåret det lidt for at selve skriften og de fine tegninger blev så tydelige som muligt.
Hvis du sender mig en mail med din adresse i, Thea, så er der et par sommerøreringe på vej til dig super snart!
Mange tak til alle Jer andre igen også - jeg modtog mange super fine billeder med inspiration fra alt over Gollum til fødselsdage og sommervejr. I er altså sjove! Jeg grinede mere end bare én gang!

 - glæder sig over at gi',
Mille.

6 kommentarer:

 1. He he en fin lille video.
  Jeg har tagget dig i en blogleg.

  SvarSlet
 2. Damn! Troede at det at jeg har fødselsdag kunne tippe det over til en ekstra fordel. ;)

  Tillykke til Thea ;)

  SvarSlet
 3. Anette:
  Det er ikke det aller-mest high-tech'e i verden, men det virker :D Jeg synes at det ser så fint og fair ud med sådan en video :D
  Jeg kigger straks på blog-tagningen!

  Mona:
  Jeg glemte da helt at skrive tillykke med fødselsdagen til dig i indlægget!! Det ville jeg ellers have gjort! Du hår et "hip hip hip" hernede istedet for!

  SvarSlet
 4. Jaaaa! :D jeg er altså rigtig glad for, at jeg vandt. TAK! :) har sendt dig en mail.

  SvarSlet
 5. Det var så lidt! Håber at du bliver rigtig glad for øreringene!
  Jeg har fået din adresse, og sender dem i morgen hvis vi har nogle frimærker herhjemme et eller andet sted :D Ellers bliver det mandag morgen. Skriv endelig når du har modtaget dem - jeg tager til det aller-mindst internet-dækkede af vestjylland mandag og kommer hjem sent torsdag, så jeg er yderst fraværerende herinde fra dér :)

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.