onsdag den 7. juli 2010

Lady

Ikke Lady som i "Lady og Vagabonden". Eller som i Lady Gaga. Eller som i Lady Di. -ana, hvis det ikke var klart. Heller ikke Lady som i "The Lady Is a Tramp", som jeg ellers har spillet en gang herinde før. Der er faktisk ret mange ting, det ikke er Lady som. Det er heller ikke "Lady Marmalade" eller "Lady Madonna". Det er bare Lady. Lady som i Lady.
Lady er min nye tatovering. Den, jeg har holdt skjult for Jer i over en måned nu, fordi den ikke var færdig. Da jeg fik lavet Birdie (jow jow, jeg kan noget med navne) fik jeg også lavet omridset af Lady, men der var desværre ikke tid til at få den farvelagt også. Det har jeg så fået gjort nu, i mandags, som jeg nævnte i indlægget i går. Nu går jeg rundt og er øm. Ikke øm som man sagde i slut 90'erne hvis man gik i Buffalosko og UFO-bukser og noget var virkelig ynkeligt. Øm som i "jeg-har-afholdt-verdensmesterskabet-i-"gi'-en-lammer"-på-min-arm"-øm. Det er ret ømt! Det må være noget med alle de milliarder trilliarder små bitte cirkler, der er blevet prikket i min overarm af 10 nåle på stribe, fyldt med blæk. Jeg har i hvert fald ikke haft det sådan efter nogle af mine andre tatoveringer, andet end Lady og Birdie, og de er de eneste jeg har med farve.
Anywho - jeg er øm, og det strækker i min hud, og jeg er på ingen måde helet så meget som en lille smule endnu, men jeg vil gerne vise Jer Lady alligevel. Bear in mind at hun er ganske ny, og at farven ikke er faldet til endnu. Derfor er hun en smule fuzzy at se på, og meget skinnende - men hun skal nok blive rigtig fin om en uges tid eller to. På alle billederne er min overarm hævet op, for jeg har taget begge sæt billeder lige efter jeg kom hjem fra hovedstaden, og der går lige en dags tid eller to inden den forsvinder - det kan I også se på billederne af Birdie fra dengang jeg postede dem herinde.
Fuzzyness og ømhed aside, så er jeg ret vild med hende. Jeg synes at hun er smuk! Først får I lige at se, hvordan jeg har rendt rundt den sidste måneds tid. Det er ikke så kønt igen, men det bliver det. Hav tålmodighed!
Som I kan se er det kun linework der blev gjort færdig. Ikke specielt farverigt, vel? Og nogle af trækkene ser ret overdrevne ud - but it will all be better!
Jeg har prøvet at vælge nogle billeder, der viser hende fra ca. samme vinkler - prøv at se her, hvordan jeg - og Lady - ser ud nu:
Yay! Færdig! Forhåbentlig. Tattoo-lady fortalte mig nemlig, at den lyse hudtone ret sandsynligt skal farves op igen, fordi den er ret svær at få til at dække med ét lag fordi den er så lys. Men det tager vi til den tid. Om ikke andet, så viser det sig ikke førend jeg er helt helet, og der går immervæk et par dage til det sker.
Jeg er fuldstændig ekset med farven på jakken - den er lavet af en greywash-farve, en helt helt mørkeblå, en mørk lilla og en coboltblå. Jeg er blevet kørt henover af den nål ret så mange gange, synes jeg! Håret er lavet af brun, orange og gul og det ser super cool ud at der er så meget spil i det. Og så er jeg selvfølgelig vild med, at vi har givet hende helt blodrøde læber - det er så tæskelækkert! Hende Lady, hun har helt god stil!
There you have it - nu vil jeg gå tilbage til min "rigtige" skrivning - hvis alting går som jeg planlægger, så bliver jeg færdig med at skrive det sidste her i eftermiddag, og så mangler jeg kun-kun-kun konklusionen! Hvor er det vildt! Det må jeg hellere gå i gang med - i eftermiddag skal jeg nemlig ud at grille hos en veninde - er blevet lovet kold hvidvin og kød-på-grill. Så bliver det bare ikke meget bedre!

- sommerstemning,
Mille.

8 kommentarer:

 1. Hej Mille
  Hvor er den bare fiiin. Og så måtte jeg jo lige se indlægget med Birdie også. Og den er virkelig smuk! Ejer ikke selv en eneste tatovering på mit blege legeme. Men fik lige en snert af.. arj hvor kunne det nu alligevel måske være fedt.

  SvarSlet
 2. Ih, tak!! Birdie var min nr. 6 og Lady er min 7. tatovering - man bliver helt hooked når man først går i gang :) Jeg gør i hvert fald :D Og hun er så tæskegod til det, hende der har lavet de to her!

  SvarSlet
 3. Super flot!! Og sikke et arbejde af tatovøren. Må man spørge hvorfor Lady kælder sig i uniform?

  SvarSlet
 4. Ja, hun er bare rigtig god! Jeg fik taget nogle billeder af den derovre, som kommer på hjemmesiden også - det er jo næsten helt internationalt :D
  Og det må man gerne! ;) Det gør hun fordi hun er pilot. Hun er fra en "nu-skal-vi-kvinder-stå-sammen-og-være-stærke-i-hårde-tider"-plakat, sådan lidt a la Rosie the Riveter, og det synes jeg var så fint og stærkt at jeg valgte hende :)

  Mille.

  SvarSlet
 5. Hej Mille! Hvor er Lady bare flot, og lækre stænger hun har ;-)

  Men må jeg spørge (og det skal altså ikke forstås som brok/dårlig kritik), hvorfor hun har de kinder hun har? Der er lidt botox over det, eller er det bare mig? (Eller er hun også bare hævet de første to uger :-p )

  / Karina

  SvarSlet
 6. Hihi, kinderne er (bl.a.) tegn på det med den lyse hudtone, jeg nævnte i indlægget. Den lyse farve dækker ikke helt for den mørke så meget som den skal endnu, derfor skal det nok farves over endnu en gang. Derfor ser de en smule store ud nu. Den "venstre" kind på billederne ser godt nok en smule stor ud, men en del af det er hævelsen - den var ikke så fremtrædende da outlinen var helet i første omgang :D

  (- og her må man spørge om alting! :D)

  SvarSlet
 7. Lady er da bare for fantastisk!

  SvarSlet
 8. Tak!! Jeg er også sindssygt glad for hende! Og nu er hun nææææsten helt færdig med at hele også - det er jo helt perfekt. Hun er noget så fin uden al overskudsfarven også! ;)

  Mille.

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.