søndag den 4. juli 2010

Sommer, Sol og S-Blogleg

Jeg er blevet tagget i en sommerblogleg af søde Anja - og det er jeg svært tilfreds med. Alt andet lige er det hurtigere og mere overskueligt at lave et "jeg-er-blevet-tagget-i-en-bloglegs"-indlæg end det er at kreere et farveindlæg. Og det er ikke fordi, at jeg er ved at blive blogdoven eller få blog-metaltræthed. Det er bare fordi jeg, som sagt, ikke har så forfærdeligt meget overskud til andet end at sidde og se fortvivlet på min manglende konklusion i de her dage. Så mange, mange tak, Anja!
Reglerne i den her sommerblogleg er, at man skal vise et sommerbillede, fortælle noget tamtam om sig selv og så tagge nogle andre folk. Det er ret ligetil. Bortset fra, at jeg ikke har fundet sommerbilledet endnu - så det venter vi lige med til til sidst, aaight? Sommer er så mange forskellige ting, så jeg har ikke helt kunne vælge det ud endnu. Anywho, her kommer i hvert fald svarene på de forskellige spørgsmål:
Nævn 3 ting, som du især godt kan lide ved sommer:
At man er fri for eksamener og har god samvittighed når man daser. At dagene bliver meget længere - også mentalt - så man sagtens kan svinge forbi en veninde kl. 9 om aftenen til en kop kaffe uden at tage afsted midt om natten. At det er vandpibetid, og at folk har vandpibementalitet.
Nævn 3 ting, som kan være træls ved sommer:
Specialeskrivning!! Fugtigt vejr, der får mit ellers så grundigt glattede hår til at ligne en dårlig afro efter 10 minutter udenfor. At man er så genial at vælge at få lavet to tatoveringer på ikke-dækkede-af-sommertøj-steder, som man skal holde tildækkede den første måned - og at man vælger at få dem lavet over to gange, så både hele juni og hele juli går med 3/4-ærmer. Sweaty much?
Hvad kan du bedst lide at lave, når det er godt vejr:
Dufte sommerdufte. Spise is/grille/ryge vandpibe/girl-talk'e med veninder og konen udenfor, og nyde ikke at skulle pakke en pokkers masse ekstratøj hvis man er afsted både formiddag, eftermiddag og aften. Bade - både i vand og sol-.
Yndlingsblomst:
Kirsebærblomster. De er så yndige og skrøbelige...
Yndlingsfarve:
Really?! Igen? Én yndlingsfarve?! Jeg holder mig til mit forrige svar - lilla. Men det er et meget, meget tæt løb! Meget! Målfoto og alting!
Yndlingssommerret:
Koldskål, grillpølser, vaffelis, friske bær, sushi - alting der er let og blødt.
3 yndlingsis-smage:
Uuuuh, is! Er det sådan som i isbods-vaffelis? Jeg plejer at få variationer af chokolade, jordbær, banan, smarties-is, lion-is og stracciatella... Og så med tre kugler... Banan er næsten altid med, og det er stracciatella også...
Hvor går drømmerejsen hen?
Alle steder hen! Jeg er lidt en luksusrejser og et madøre, så jeg rejser tit til storbyer for at spise. London, Barcelona (der er maden dog ret sær... Fik tynde, tynde blæksprutteskiver i paprikaolie under flouriscerende lys på en überfancy restaurant da vi var der i 2006. Det var eddermame underligt!), Rom (som jeg kunne bo og blive tyk i!) - det er mine yndlingssteder. Men jeg ville super gerne til USA på den ondeste 1-årige roadtrip med nogle seje mennesker, eller til Paris og Amsterdam. De to sidste er bare for gøjl - har hørt at der skulle være hyggeligt...
Bedste sommerferierejse:
Uh, jeg tror ikke at jeg kan vælge én ud - som altid. Med mine forældre er det campingture da jeg var lille. mange is, pladsen lå lige ned til stranden og havde også swimmingpool, der var frisk fisk og fiskerestaurant på havnen og hoppepude tæt på vores vogn! Jeg præsterede på 11 år at forstuve min ankel 10 gange. Den ene af gangene havde vi været på pladsen i omkring 3 minutter. Slam, småkage, på hovedet ned fra hoppepuden. Med mig selv var det en tur til Prag for en del år siden - billig mad og billig shopping. Stor McD-menu (af alle ting) for 30 kroner og store, store og meget gode flødeskumskager for 1 (read it!! 1!) krone. Med veninderne er det en tur til London for at fejre at vi var færige med at skrive bacheloropgave - vi spiste sushi, så musicals og var generelt veninde-giddy. Med konen har jeg ingen ide om det. Jeg nævner i flæng: London, Rom, Barcelona, camping på sydfyn. Alle var perfekte på hver deres måde.
Badetøj:
Jeg har en hvid trekantsbikini fra Benetton som jeg har købt i Barcelona. Den er frygtelig yndig og ret passende til solbadning og plasken rundt i vandet. Jeg har også en stropløs badedragt i lyderøde pepitatern med små blomster på og en flæse foroven. Den er skåret helt lige over brystet og meget fin. Konen driller mig med den, og siger at det ligner en babybadedragt. Tsk tsk...
Sommerferieplaner for 2010:
Ehrm... Total "salt-i-såret"-spørgsmål... Speciale, for pokker!! Speciale med speciale i, og speciale-krymmel ovenpå. Og så en lille uge i sommerhus med to veninder, hvor vi skal tøsehygge - og rette speciale. That's it. Uh, og så skal jeg gøre mig klar til at undervise en hulens masse 16-årige... *Gulp*...
Billede:
Så nåede vi til det alligevel. Alrighty - her goes.
Hvor fint er det lige? Total sommerferiehår (aka "campingferie = intet glattejern"), sommerferiemad, sommerferiestrand uden andre mennesker - og lyse aftener. Det er fra en campingtur vi tog nogle uger efter vores bryllup, konen og jeg. Jeg valgte det ud blandt en masse storbybilleder fordi der er et eller andet super roligt ved det her billede. Det adskilte sig fra de andre - og det er ikke fordi jeg ikke vil de andre scenarier, det her var bare... peaceful - og der var ingenting, vi skulle nå. Det lyder ret tiltrækkende lige nu!
Tag af 4 andre bloggere:
Power, eh? *Ahem*... Jeg tagger Iben, Karina, Miss Scarlett og Kittie.

Min giveaway er forresten kommet på Danske WebChicks i dag - check it out! Link i øverste højre hjørne, beskrivelse på DWC - og selve konkurrencen er et par indlæg herunder.

- off to work again,
Mille.

20 kommentarer:

 1. hey hey - min første tag i blogleg ;)

  SvarSlet
 2. Haha, tillykke... Eller velkommen... Eller undskyld ;) Det må komme lidt an på attituden :D
  There you go, under alle omstændigheder ;)

  Mille.

  SvarSlet
 3. Det staves stracciatella.

  SvarSlet
 4. Mange gange undskyld, anonyme retter. Det bliver straks ændret!

  SvarSlet
 5. Uuuh, både du og Anja har tagget mig - der er pres på! :-D Men det kommer senere idag, det her hjem skal bare lige være lidt mere et hjem først (Roskilde-rod overalt!)

  SvarSlet
 6. Press!!! :D Men jeg kan se at du ka' ta' det! ;)

  SvarSlet
 7. Måske lidt af hvert, men som dig er jeg ved at skrive speciale, så at lede efter inspiration til blogindlæg kommer ikke lige i første række pt. ;) Så lidt dejligt man ikke selv skal finde på noget fra bunden af. I hvert fald har jeg "udfyldt" bloglegen nu :)

  SvarSlet
 8. Haha, det skrev jeg også som tak til Anja, der taggede mig :D
  Hvad skriver du speciale i/om?

  SvarSlet
 9. Jeg læser cand.merc.SMC - dvs Strategic Market Creation, en marketingsbaseret linje. Så jeg har valgt at skrive om hvordan storytelling kan bruges som et branding værktøj når kunder skal involveres i branding processen. :)

  SvarSlet
 10. Ih, det lyder spændende! Jeg er super interesseret i storytelling på den måde, har haft nogle consumerism-fag, hvor det er kommet lidt ind fra sidelinien, men ellers er marketing og branding ikke det, vi gør mest i, på engelsk og dansk :D

  SvarSlet
 11. Haha, nej det havde jeg heller ikke forstillet mig :) Men det har været virkelig spændende at skrive, og vi (jeg skriver sammen med en veninde) har interviewet en masse inflydelsesrige mennesker mht storytelling conceptet. Vi har bare været i gang siden januar, så er jeg ved at køre lidt træt i det. Vil super gerne have aflevert d. 2 august. Men deadlinen nærmer sig og vi er stadigvæk ved den sidste 1/4 af projektet.
  Hvad var det du skrev om?

  SvarSlet
 12. Cool at skrive sammen med en! Jeg har én anden veninde, som jeg har "fulgtes med" på studiet, som også skriver speciale nu, så vi har sparret en smule, men ellers er jeg all by my lonesome. Mit speciale hedder:

  Creating and Portraying Gender in fiction and autobiography
  - Gender Identity in Maya Angelou’s I Know Why the Caged Bird Sings and Zora Neale Hurston’s Their Eyes Were Watching God

  - og det er nogle kønsorienterede analyser af de to bøger, bundet sammen af noget consumer history, noget sociologi og en hel del kønskritik :D
  Og nu mangler jeg kun konklusionen!! ;)

  SvarSlet
 13. aha...ja det ved jeg jo så ikke så meget om ;) men det lyder spændende!

  jo, nogle gange dejligt men andre gange rigtig irreterende at skrive sammen med nogen. jeg har en forestilling om at hvis jeg havde valgt at skrive alene var processen gået meget hurtigere - der er mange ting at diskutere og blive enige om når det er så stor en opgave!

  SvarSlet
 14. Hihi, jeg synes i hvert fald at det er spændende :D Men konklusioner er godt nok noget fanden har skabt på en dårlig dag! For pokker, hvor jeg hader dem!
  Jeg kan godt forestille mig at det kan gå begge eje at have en skrivepartner - jeg har i hvert fald til tider været glad for, at det kun er mig selv der skal sig god for det jeg skriver ;)

  SvarSlet
 15. Haha jeg synes metode er langt værre..
  Kan jeg godt forstå, men jeg har også til tider været glad for at have en skrivepartner - men jeg tror også jeg havde kunnet skrive den alene og måske hygget mig lidt mere med det - for så kan man arbejde når man arbejder best!

  I hvert fald må du have held og lykke med opgaven og endelig eksamen ;)

  SvarSlet
 16. Det gode ved min meget humanistiske opgave er, at jeg slipper for at skrive deciderede metodeafsnit. Det gode ved at skrive på center for engelsk er, at så slipper man for at skulle forsvare sit speciale mundtligt :D Good things... Så jeg er så færdig som jeg selv kan gøre mig når jeg får afleveret mine tre kopier snart - så skal jeg "bare" vente på godkendelse og karakter.
  Held og lykke til dig også!

  SvarSlet
 17. Nøj hvor er du heldig!!! Så er det også med bare at få afleveret en fantastisk opgave som kan stå af sig selv. :) Men efter 6-7 eller flere måneders arbejde så burde det hele næsten også være velovervejet ;)

  SvarSlet
 18. Jep, jeg er også svært tilfreds :D
  Jeg har i hvertfald haft tid til at kigge mine argumenter igennem nogle gange nu, og jeg tror efterhånden at jeg har luget de værste tanketorsk-fejl ud... Med god hjælp fra kritiske læsere, der ikke har gennemlæst hele bunken en trilliard gange og stirret sig blind på fejlene...

  SvarSlet
 19. Helt sikkert, skal også bare sende den til min mor, far, kæreste, alle jeg kender som gider at læse opgaven igennem før aflevering..

  SvarSlet
 20. Det er nok en rigtig god idé - jeg har i hvert fald fået meget ud af det - nye vinkler, etc. Og så er jeg blevet gjort opmærksom på, når jeg er for indforstået og hvornår jeg skal uddybe begreber :D

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.