tirsdag den 27. juli 2010

Blog Tag - Friendbook(-ish)

Jeg er blevet tagget i endnu en blogleg (yay! Love it when that happens!) af OnslowCrescent - og den her er bygget op som en slags venindebog a la dem, der florerede vidt og bredt i folkeskolens mellemste klasser. Jeg var stor fan dengang. Den her blogleg mangler dog essentielle spørgsmål, som "Hvad er dit stjernetegn?" og "Hvad vil du være når du bliver stor?". What gives? Det er da dybt vigtige informationer! Well, well, jeg skal nok lade spørgsmålene stå som de er (men for de nysgerrige er jeg jomfru af stjernetegn, og når jeg bliver stor vil jeg være ballerina, lærer eller tegner...)
*Ahem*
De officielle spørgsmål kommer her:

Name: Æv... Sådan, det helt officielle navn? Dét, der står på dåbsattesten? *Pouts* Kamilla... You happy now!? Dumme ikke-spor-mig/Mille-agtige navn!


Nicknames: Mille (d'uh...), Kylle (eller Pylle eller Rylle), Millo'en. Trunte (siger min moar... Elegant, right?)

Favourite movie: Ligeså lidt som jeg kan vælge én yndlingsfarve kan jeg vælge én yndlingsfilm. Jeg elsker Tim Burton-film, musicals (af alle slags), gyserfilm (både decideret splat og psykologiske), Streisand-film, Johnny Depp-film, Almodovar-film, Disney klassikere, Tarantino-film og klassikere/kultfilm af forskellige slags (think Whatever Happened to Baby Jane, Hairspray, etc.)

Favourite book: Du taler til en (ex-) litteraturstuderende her! Jeg kan under ingen omstændigheder vælge én yndlingsbog! Men jeg er generelt vild med The Brief, Wondrous Life of Oscar Wao, med Maya Angelou, med Zora Neale Hurston, med Richard Wright, medIsabel Allende, med Larry Brown, med John Irving, med John Steinbeck,, med Kirsten Hammann, med Pia Tafrup og Inger Christensen, med Cecil Bødtker, med Thit og Johannes V. Jensen, med St. St. Blicker, med Victor Hugo og med Stephen King og Harry Potter-bøgerne. Blandt andre.

Favourite singer: Igen! Én? Det kan ikke passe (my blog - my rules!). Jeg nævner i flæng: Barbra Streisand, Liza Minelli, Bette Midler, Pink, Janis Joplin, the Carpenters, Cher, Björk, Natasja, Edith Piaf, the Pretenders, David Bowie, Meat Loaf, Morrisey, Pink Floyd, Vaya con Díos, Muse, the Killers, Kirsty MacColl, kd lang og sikkert også mange, mange andre, som jeg om 5 minutter bliver flov over at jeg har glemt...

Favourite band: Oh... Det er dét der med at læse forud... Well, see above for answers...

Favourite TV series: The Simpsons, X files, L Word, 6 Feet Under, Supernatural, Twin Peaks, Will & Grace, det originale Ellen-show, House og andre hospitalsserier. Især de første mange sæsoner af ER - og The Mentalist.

Favourite dish: Jeg har oplistet alle mine yndlingsting (eller i hvert fald et godt udsnit af dem) i et tidligere indlæg, da jeg svarede på jeres spørgsmål fra Formspring. Det henviser jeg lige til, ellers slider jeg mine fingre op inden jeg er færdig med det her indlæg...

Favourite blog: Jeg kan ikke vælge imellem de mange gode. Jeg kan godt lide blogs der får mig til at grine indvendingt, og det skifter meget fra indlæg til indlæg. However, helt generelt er jeg mere til personlige-med-et-tvist-blogs end jeg er til deciderede modeblogs. Får lidt noller af billede upon billede hentet fra internettet eller countless råd om, hvordan man kan style enten en kjole som ingen folk har råd til eller en sort maxi fra H&M som aldrig rigtg bliver specielt interessant, uanset hvor mange par udtrådte AllStars-sko og "skæve" blogger-attituder man tager på til (- hmm, det lød jævnt bittert... What gives?).

Favourite actor/actress: Det tror jeg nok, at jeg kom til at svare på oppe ved "yndlingsfilm"-feltet...

Favourite music: Again - what is up with the dobbelt-spørgsmål?

Hobby: Hmm... Jeg læser, laver mad, bager, syer, tegner og chillaxer med rare folk. Og blogger. Selbstverständich...

Crush/flame: Tæller den, når man er gift?

Favourite season: Sen-forår/tidlig sommer. Eller slutningen af sommeren. Jeg elsker lyse nætter og behageligt varmt vejr. Og så elsker jeg sommerregn og duften der kommer bagefter. Og de lange, lange dage! Og efterår, fordi jeg har fødselsdag i september, og fordi der ikke er noget flottere end træer med røde blade!

Favourite fruit: Nashi-pærere(rererere) - de er rigtig, rigtig, rigtig meget i orden! Og alle slags bær. Bær har den fantastiske fordel at de også er gode i muffins!

Favourite colour: Tak. Jeg har besluttet mig for, at mit standardsvar på det for tiden er "lilla, skarpt efterfulgt af grøn".

Clothing style: Farverig! 1950'er-møder-rockabilly-møder-nice girl eller semi tough-møder-tendenser imod gender-neutral clothing-møder-1980's rock chick. One or the other, alt afhængigt af dag og humør. Jeg har pt. et kæmpe crush på at få syet mig en brunt, nålestribet three-piece-suit, med satin bagpå vesten og hele pibetøjet. Jeg er bare fuldstændig på bar bund mht. hvor jeg skal gå hen og hvor mange slanter jeg må slippe for det. Jg er ellers sikker på at det kunne være übercool med en hvid skjorte, flade 2-farvede sko og håret slikket tilbage til.

Style icon: Sådan nogle har jeg aldrig rigtig brugt. Jeg er ikke engang sikker på, hvad det helt betyder. Der er ikke nogen specifik som jeg forsøger at klæde mig som, if that's what's meant.

Role model: Ditto. Alle folk er perfekte og uperfekte på deres hellt unikke måder, og der er ikke nogle af dem som jeg identificerer mig mere med, eller som jeg prøver at leve op til.

Future dream: Åh, mange, mange ting. Primært familie- og karriererettede. At være glad!

Tag: Vil jeg lige finde ud af, og give the tag-ees direkte besked.

Dagens random-"der-var-ikke-lige-noget-der-passede-til-indlægget"-billede er af mig fra en London-tur, som to veninder og jeg tog på for 3 år siden, da vi var færdige med at skrive bacheloropgave. Waaaaay short hair (næsten. Det har været kortere). Jeg synes at det passede en smule til alligevel (med lidt god vilje), fordi man altid plejede at smide et billede af sig selv i venindebøgerne, på sin side. gerne en fikst klassebillede-billede, som man fik taget lige præcist den dag ens hår ikke ville redes ordentligt ud, eller ens mor havde lagt en kikset sweater frem (jeg er folkeskolebarn af de aller-tidligste 90'ere - jeg har mentale scars...). Og det her var et fint, halvgammelt billede. Kan I se logikken? Bare lidt? Det er alt, hvad jeg beder om!

SØD TØS, LEV VEL,
Mille.

4 kommentarer:

 1. Orv ja, kan godt se vi har nogle ret ens svar hist og pist :)

  SvarSlet
 2. I know! Total synkront! Jeg havde skrevet indlægget før jeg læste dit, og sat det på forudindstillet, og da jeg læste dit tænkte jeg bare "Hæ - i morgen bliver næsten en gentagelse!" :D

  SvarSlet
 3. haha, det er altså sjovt sådan noget. Støder ind imellem på indlæg rundt omkring som jeg selv havde overvejet at skrive.

  SvarSlet
 4. Lige præcis!
  Det er det, jeg siger - i bloggerland er alting inter-connected! ;)

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.