tirsdag den 6. juli 2010

Jordbærbær

So far er der én deltager i min give-away (yea yea, point taken already!) - the race is on! Kom med noget konkurrence, og vær med til at smide noget spænding i puljen! Klik på billedet øverst til højre for at komme til konkurrencen. Der er deadline fredag eftermiddag.
_______________________________________________________________________
Jeg var i hovedstaden i går! Det skal ikke lyde som om, at det er noget der aldrig sker - det gør det med jævne mellemrum, men jeg bliver altid overrasket over, hvor anderledes fra Odense den nu engang er, den hovedstad. Der er et sushisted, et sharwarmasted, en tatovør og en pornoforretning på hvert et gadehjørne (- I know, det er nogle store gadehjørner...). Og hvad sker der for de der folk, der er ansat til at holde et skilt. Hvor grundnoller må det være at vide at hvis man er syg er ens vikar en betonklods? Gad vide, hvad man får i timen for at være skiltemand?
Anywho - det var en begivenhedsrig dag - jeg har slentret op og ned af Strøget og af nogle af sidegaderne. Jeg har set stedkendt ud imens jeg var faret noget så grundigt vild uden konens mobil-GPS-tingest. Jeg er blevet asket i munden af en junkie-type på Istedgade (scenarie: jeg går og spiser en ostebolle fra Baresso, han går foran og ryger og asker med cigaretten hejst som en fane --> aske i munden. Najs...) Jeg har spist sushi på et running sushi-sted (jeg trængte så frygteligt til sushi!). Og så er jeg blevet færdigtatoveret! Ta-daa! Thank God og endelig! Grunden til, at jeg ikke har haft så forfærdelig mange billeder af tøj og mig i den seneste måneds tid er, at jeg ikke ville afsløre tatoveringen halvfærdigt.
Og alt det her er faktisk bare en teaser til i morgen. Indlægget i dag skal nemlig slet ikke handle om tatoveringer. Eller København. Jeg nævnte bare København fordi jeg i går aftes, da vi kom hjem igen, hoppede et smut ud på altanen for at holde lidt øje med vores altankasser, og prøv lige at se hvad jeg fandt!
Vores små, forfrosne jordbærplanter har fået bær! Jordbærbær! Hvor er de bare dygtige, de planter! Helt selv og efter isvinteren er de blomstret op, og fik først grønne blade, så hvide blomster og nu røde jordbær! Jeg nåede ikke engang at se bærene imens de var små og grønne, så de må være vokset hurtigt! Vi har ikke plukket dem endnu - jeg vil se hvor store, der er meningen at de skal blive. Desuden er de lidt lyse i den røde farve endnu, så jeg tror absolut ikke at de tager skade af at blive på deres planter lidt endnu. Så må vi fråde bær fra grønthandleren på torvet lidt endnu. Der er nu også noget helt fantastisk ved at se hvordan fine farver helt af sig selv vokser frem lige ude foran ens vinduer. Det gør absolut ikke noget at det varer lidt endnu. Jeg har aldrig været god til agurker og tomater (det er min mor til gengæld!), så selvom de varer lidt læængere mht. farverne, så er det ikke rigtig en mulighed på vores altan. Sidst vi havde tomater endte vinden med at tage dem allesammen og smide planter + bambuspinde + jord over hele altangulvet. Mange tak, vind! Jordbær lader den være i fred - det er noget andet med fuglene! Hvis de begynder at komme efter dem må jeg på fuglejagt. Mon mågesteg er helt ved siden af?

- dimission, straccitella,
Mille.

2 kommentarer:

  1. Aaaw, tillykke med jeres jordbærbær, i må være stolte :D

    SvarSlet
  2. Taaark!
    Af mangel på kæledyr har vi jordbærbær - og jordbærbærs mange søskende :D

    SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.