torsdag den 8. juli 2010

Konkurrence

Så er der under 24 timer til give-away'en ender - jeg har nu modtaget lodder fra to (2!) læsere på min mailadresse - milleblog@live.dk - og I har masser af tid til at deltage endnu.
Send mig et billede af Jer, der holder et skilt - om det er foto, tegning, paint-projekt eller noget helt fjerde er helt op til Jer - hvor I skriver at I gerne vil ha' snitterne i øreringene.
Tryk på billedet her til højre i bloggen for at komme til konkurrenceindlægget, og send mig en mail ASAP. Hvad bedre er der at bruge sin torsdag aften på?
Her kommer lige billederne endnu en gang:
Ha' en rigtig god torsdag - og kom så i hop!

- counting!,
Mille.

13 kommentarer:

 1. Altid noget, at jeg ikke længere er HELT alene om konkurrencen! Den anden skulle vel aldrig være din søster, vel? ;)

  SvarSlet
 2. Haha, nej ikke denne gang - ikke engang hende kunne jeg tiltrække :D Og så har hun ikke huller i ørene - det plejer vist at have noget at sige når det kommer til øreringe af den her slags ;)

  SvarSlet
 3. Nårh okay, men er da glad for at jeg for en gangs skyld har en nogenlunde ok chance for at vinde. 50 % er da rimelig godt! :D hehe .. trækker du lod, eller vælger du?

  SvarSlet
 4. Haha, ja 50% er da helt godt, ikke?
  Jeg regnede med at trække lod mellem dem - alle to :D Det bliver en MEGET indviklet træk-lod-video! ;)

  SvarSlet
 5. Hehe ja :D

  Laver du simpelthen ligefrem video med dine mange 2 lodder? Husk og blande rigtig godt :D

  SvarSlet
 6. Simpelthen! Jeg vil udnytte hver en mulighed for at smide nogle flere videoer herind. Jeg har en til ide til et mad-vlog-indlæg, men jeg kan ikke helt gennemskue hvordan jeg skal få det filmet :D
  Med to lodder er det ligefør jeg kan lave en svenskerblanding og stadig få et fair resultat :D

  SvarSlet
 7. Hæhæ, glæder mig til næste vlog. :D
  Svenskerblanding? :s

  SvarSlet
 8. Hæhæ, svenskerblanding = tag det der skal blandes (e.g. et spil kort) i hånden, luk øjnene og ryst hånden med kortene - det er go' spas :D

  SvarSlet
 9. Hæhæ, har jeg dog aldrig hørt om D: hehe ..

  SvarSlet
 10. Hvor meget af kroppen skal man kunne se? :D har lavet et skilt for et par dage siden, men vil gerne være anonym og jae.. i:

  SvarSlet
 11. Så lidt eller meget du vil have :) Jeg er endda villig til at lade være med at poste andet end selve skiltet herinde, hvis vinderen ønsker det :)

  SvarSlet
 12. okay det er super! (:
  men har ihvertfald sendt mit bidrag nu, ehehe.

  SvarSlet
 13. Naww... :D Det er et smukt skilt!! Du får et lod i den snart ret omfattende pulje ;)

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.