søndag den 11. juli 2010

Screw Roskilde - Lemvig Is the Place to Be!

Hej skønneste blogfolk!
Jeg går i eksil i nogle dage i det vestjyske. Vestjylland is the place to be - jeg siger det bare! Også selvom jeg ikke kan sige Lemvig uden at fnise... Hvad har de tænkt på, de folk der har navngivet den by? Det er seriøst god spas - Lemvig *giggles*
I Lemvig skal jeg slappe af med to veninder i et sommerhus ved stranden - vi skal hygge, girl-talk'e, drikke rom, spille spil, sladre om alt og alle, spise på fiskerestaurant og gå ture ved stranden med meget store isvafler. All in all, en ganske standard ferie som bliver gjort helt fantastisk af fantastiske mennesker. Derudover skal vi gennemrette specialer, give hinanden nerver på og fjerne dem igen, og så skal jeg holde mig i skyggen så Lady ikke bliver afbleget førend jeg har nået at nyde hende.
Der er ikke noget internet i Lemvig - eller, det er der nok, men det er der ikke i sommerhuset - så jeg skriver ikke til Jer førend jeg kommer hjem igen. Jeg er sikker på, at I også har mere travlt ved stranden end ved computeren i de her dage. Det er i hvert fald hvad min StatCounter fortæller mig - det er ikke ligefrem fordi jeg bliver overrendt lige for tiden! Det er godt, for så får jeg ikke helt ligeså dårlig samvittighed over at forsømme Jer en smule til fordel for speciale-færdigskrivning!
Men altså - i dag vil jeg efterlade Jer med noget ret farvestrålende. Én af de ting, jeg gør rigtig meget i er, at få så meget farve som muligt ind via små detaljer, De er nemme at skifte ud hvis man skulle blive træt af dem, og små ting er ofte nemmere at finde i stærke farver. Case in point: mit hverdagspenalhus. Når man fiser rundt og tager noter og har et lettere neurotisk forhold til sine røde ball-points, sit USB-stik og sin neglefil - som jeg måske-måske ikke har - så er et penalhus uundværligt. Jeg har fundet det her überseje et i Bog & Idé:
Er det ikke fint? Jeg elsker "make the stupid people shut up" ved siden af den alt for nuttede kanin. Jeg er faktisk ikke den helt store fan af badges, og alligevel er det som om at det her penalhus er badgemagnetisk. Det er nogle år siden jeg købte penalhuset, og lige siden er det blevet en slags mindemærke over forskellige gode tider. I får lige nogle close-ups af de forskellige pynteting:
And here's the grand tour:
Blondie, Bowie og I ♥ WOMEN købte jeg i London da jeg var der med de to veninder, jeg tager til Lemvig *giggles* med nu. Jeg er major Blondie og Bowie-fan!
Mad Cow købte jeg da jeg var i London med konen,. søsteren, mor'eren, svigermor'eren og sviger-bedstemor'eren (?) sidste sommer igen. Jeg synes at den er topsjov! Koen har det bedste ansigtsudtryk ever!
Chicks Rule er fra Davi & Goliath-butikken i Covent Garden.
Boys are smelly er også fra David & Goliath, og den har jeg fået af Lene, som jeg har læst både engelsk og dansk med.
I'm not weird - I'm gifted, Don't eat yellow snow og Min mor kan banke din mor har jeg bestilt over en shady-looking hjemmeside, som viste sig at være god nok alligevel. Jeg har selvfølgelig glemt hvad den hedder. Jeg elsker de to første for deres shear awesomeness, og den sidste fordi min mor er for sej. Et eksempel: i gymnasiet havde jeg, en veninde og fremtidig-kone en "slutty mom"-contest, hvor vi battlede om hvem der havde - well - the sluttiest mom. Og det skulle altså forståes på den mest positivt mulige måde. Der var stor ære på spil og evig beundring af vinderen (altså - af mor'eren der vandt). Min mor vandt ikke - hun kom på en andenplads, og da hun fik det at vide blev hun skuffet! Hun kom endda op med flere grunde til hvorfor hun skulle vinde konkurrencen. She rules...
Har jeg glemt nogle? Oh ja - ॐ. Aum'et matcher min tatovering, og jeg elsker tegnet.
Homoflaget ved jeg faktisk ikke hvor er kommet fra - det var der bare en dag. Tror at penalhuset udvikler sig af sig selv efterhånden...
Og ptøv så lige at se kaninen tæt på! Jeg elsker den måde den griner og holder sig på maven imens den leverer den ondeste sviner...
Den lille kirsebær-charm, som hænger fast i lynlåsen sad fast på en plastikpung, som jeg engang købte med to par trusser med kirsebær på i.
Anywho - med det her indlæg ville jeg sådan set bare dele et lille farvesplask med Jer, som har været en ret vigtig del af min hverdag det sidste halve år. Det er det der uni og speciale igen. Jeg skal nok lade være med at snakke mere om det nu - i det her indlæg, om ikke andet.
Kan I ha' en rigtig god uge - jeg håber at I får ligeså godt vejr som jeg regner med at få! Vi ses på den anden side!

- packing and leaving,
Mille.

5 kommentarer:

 1. Min counter lider også gevaldigt i sommervarmen - men vil bare lige sige at om ikke andet, så vil JEG i hvert fald savne din blogging gevaldigt mens du er væk :-) Når dagen går på hæld, og jeg søger ly i stue af nu tålelig temperatur, med computer, er det helt perfekt med splashes of colours til at runde dagen af med :)

  SvarSlet
 2. Your blog is ultra cute, even though i can't actually read dutch haha! But i'm gonna scroll down to see your tattoo :-) + thanks for the ultra sweet comment, it is v. much appreciated. :-)
  Panda xx

  SvarSlet
 3. Karina:
  Hvor er det bare pænt af dig at sige! Jeg ender nok også med at få de ondeste abstinenser imens jeg er væk, og spammer Jer med feriebilleder når jeg kommer tilbage igen :D


  Panda:
  Thank you so much for stopping by! I found the link for you

  http://mysplashofcolour.blogspot.com/2010/06/birdie.html

  - so you won't have to sit through all of my... Dutch, is it (?! :D), ramblings.
  BTW - not at all jealous of your country house and all the animals (surrently stewing in very-hot appartment spending the summer writing my master thesis - not recommendable!)

  SvarSlet
 4. jeg håber, du får en rigtig hyggelig tur! (-: selvom jeg vil savne dine indlæg & du sikkert får abstinenser, så er det også rart at komme væk fra alting i noget tid - synes jeg ihvertfald. (:

  har modtaget mine fine, fine øreringe idag! :D de er helt perfekte, er rigtig glad for dem. taktaktak.

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare fint sagt, Thea :) Mange, mange tak! Nu er jeg tilbage igen - helt uden billeder på kameraet dog - det kom vi først i tanke om dagen inden vi tog hjem :D
  Jeg er rigtig glad for at du har modtaget øreringene og at de kom hele frem!

  Mille.

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.