mandag den 8. februar 2010

Serie 1 - An Orange a Day Keeps the Doctor Away

(And yes, I did just compare apples and oranges...)
Okay, ordspil aside, så har jeg fundet de allermest fantastiske orange stilletter, som bare skriger "Mille!". Jeg elsker stilletter - og jeg elsker orange. Og de her stilletter er meget orange!
Det her må vel være indlæg nr. 2 i London-serien. Og som jeg lovede i sidste indlæg, så ville jeg komme til stilletterne på matroskjole-billedet asap. And here we are.
Her har vi altså orange stilletter i ruskind! Jeg har længe haft en love affair med stilletter i ruskind. Mine første købte jeg i 2001, og de var sorte og med meget spids snude. Da de døde fandt jeg et par i lilla med rund snude. Det var i gymnasiet. De måtte desværre lade livet i 2006, og lige siden har jeg været uden ruskindsstilletter. Jeg har kun haft et par knælange støvler i råhvid ruskind (rund snude, 8 cm chuncky hæl), men det er der jo ikke ret meget stillet over.
Derfor er jeg himmelhenrykt over at have fundet dem her. Både på grund af farve og materiale.
Jeg stod lige og havde akut brug for noget orange i min garderobe!
Som I måske ved, har jeg før brokket mig over at en ret stor del af mit tøj og accesories er lilla.
Og jeg bryder mig ikke om at matche på den måde. For mig er orange ret forskellig fra lilla (komplementærfarven er grøn, men jeg synes at orange giver lilla et ekstra punch også), og jeg elsker begge farver meget højt! Og så elsker jeg foret! Jeg er absolut ikke til dyreprint - men når det er på den her måde (meget a la mine støvletter fra Edith & Ella) så synes jeg at det er top sejt! Jeg er nede med zebra på den her facon!
Og det bedste af det hele? Jeg måtte smide 13 £ på tilbud (my favourite!) for de her alt for dejlige sko! Awesomeness...

- med hilsner fra zebraen,
Mille.

4 kommentarer:

  1. Hvor er de fede!!! Så dejligt med farverige ruskindssko! Jeg har selv et par pink fra Wonhundred ;-)

    Ciao'
    Emma

    http://fashion-affairs.blogspot.com/

    P.S. Vi er blevet faste læsere, tjek vores blog ud og feel free til at gøre det samme.

    SvarSlet
  2. Hey!
    Mange tak! Jeg er også helt vild med dem - de er blevet mine hverdagssko (dvs. dem jeg skifter til fra meget-store-gummistøvler ligeså snart jeg er hoppet af bussen ude på uni :D )
    Mange tak for Jeres fast-læserskab (?) I er nr. 25 eller 26 - der kom lige to oven i hinanden.

    Jeg vil checke både blog og sko fra WonHundred ud - mange tak for tips'ne!

    Mille.

    SvarSlet
  3. Øh, ved godt det er et gammelt indlæg, men oranges komplementærfarve er altså blå, så det er ikke helt forkert at lilla som også indeholder blåt giver orange et Kick.

    SvarSlet
  4. Kommentarer på gamle indlæg er også mere end velkomne :)
    Det er lilla, jeg skriver at grøn er komplementærfarve til - ikke orange :)

    Mille.

    SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.