tirsdag den 9. februar 2010

Serie 1 - Cupcakes igen

Jeg har før skrevet et indlæg om nogle helt fantastiske cupcakes, som jeg tilfældigt faldt over sidste gang jeg var i London. Nu har jeg jo så været afsted igen, og lur mig om ikke jeg tilfældigt faldt over butikken en gang til!
Kagerne var mindst ligeså fantastiske som jeg huskede dem! Den her gang var vi kun to afsted, så jeg har to fine cupcakes at vise Jer - en gul med citron/karamel-kage og en brun med triple chokolate.
Den med chokolade havde den her fine lille rensdyrsfigur på toppen - selvom det overhovedet ikke er jul lige nu. Men dejlig, det er den altså. Jeg elsker det lille halstørklæde den har på. Rensdyret er lavet af fondant, og glasuren er tyk, tyk, nærmest karamel-agtig smørglasur. Med chokolade :) Uhm...
Jeg udvalgte mig en fin gul cupcake med den her lille fætter på toppen. Pingvinen er lavet af lakrids-knas (I dunno, et eller andet halvt bolche/halvt pastil-noget) med glasur. Mums! Jeg elsker det lille næb - kunne næsten ikke nænne at spise den - men så huskede jeg på at det var kage, og så gik det hele alligevel :)
Glasuren på min kage var den samme som på chokoladekagen - tyk smørglasur med citronsmag. De her cupcakes koster en formue (3,5 £!! Kun i London giver jeg over 30 kroner for en cupcake!!), men én er altså også mere end nok - de er kæmpe store! Butikken hedder Candy Cakes - og de har en rigtig fin hjemmeside, hvor man kan sidde og savle over kagerne. De laver selvfølgelig mere end cupcakes - blandt andet store lagkager, kaffedrikke og milkshakes - hvor man selv kan vælge sin egen kage som basis for drikken! - og selvom de kun bringer ud til nærområdet kan man stadig nyde kagerne på afstand på deres hjemmeside. Synes jeg - for de er altså bare så flotte og sjove!
Selve butikken har et lille siddeområde indenfor, men vi tager altid vores kager med os. Og så er butikken nem at finde - den ligger ikke så langt fra Covent Garden-undergrundsstationen, i modsat retning end selve Covent Garden. Det er ikke sidste gang at jeg tilfældigt kommer der forbi!

- already drooling for more,
Mille.

2 kommentarer:

  1. Arj hvor ser de drønlækre ud! Bliver helt lækkersulten. Men næsten synd at sætte tænderne i sådan en fin sag :P

    SvarSlet
  2. Det er de bare også! Og man kan bare smage hvordan de sætter sig lige på sidebenene :D
    Jeg er helt vild med den måde de bruger alm. slik som pynt - det ser bare så dejligt kageagtigt ud! Den første bid er helt svær at tage, for de er bare så fine når de står helt ubrudte med deres fine glasur ;)

    Mille.

    SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.