mandag den 22. februar 2010

Whatever Bowie Says...

... Mille must do!
Så når Bowie siger "Let's Dance!", så ka' I tro at Mille danser! Jeg lovede at jeg ville vende tilbage med et shot af t-shirten fra sidste indlæg, og here I am.
Jeg har fået den her fantastiske t-shirt af min veninde Sille (yeah, we know... Mille og Sille - the stuff awesomeness is made of...). Det er én hun har fundet på Trendsales, og fordi den lige var i min størrelse og kostede meget billigt, så købte hun den til mig, bare fordi - hvor cool er det lige? Sille er ligeså Bowie-afhængig som jeg er, og så har hun super god stil - t-shirt case in point.
Jeg elsker (selvfølgelig) skriften, men jeg er også helt vild med farverne og mønstret i stoffet. Total 70'er-stil - hvis I ikke lige kan se det, så er det gule og lysebrune blomster på hvid baggrund - og så med blå skrift og brunt kantbånd.
Jeg vil egentlig ikke skrive så meget mere for nu - bare give props til Sille for hendes fantastiske smag og veninde-gavmildheds-awesomeness, og glæde mig over at have Bowie med mig hvorend jeg går.

- putting on her red shoes and dances the blues,
Mille.

2 kommentarer:

  1. er vild med din blog. kig forbi min hvis du har lyst :-)

    SvarSlet
  2. Mange tak - bliv endelig fast læser, hvis du har lyst :) Jeg kigger på din med det samme!

    Mille.

    SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.