onsdag den 16. december 2009

Daily Life in Grey and White

Det her indlæg kommer ikke til at handle om farver. Jeg vil bare hurtigt vise Jer hvordan de sidste to uger har set ud for mig:
Jeg har siddet ude på universitetet, på engelskbiblioteket, og skrevet eksamensopgave. Det er ikke så inspirerende igen, vel? Det her billede er min udsigt til venstre for min skrivepult. Som I måske kan se er der 1½ etage på eng.bib., så der hvor jeg sidder (og ja, billedet er taget imens jeg sad på min gump og prøvede at se nonchelant ud...) ca 15 meter til loftet. Ovenpå er der reoler som nedenunder, og så er der meget hemmelige skrivepladser nede bagved. Da jeg kom i morges var der helt mørkt, og jeg var den eneste der var der hele dagen.
Anywho, hvad jeg vil vise Jer er min udsigt til højre:
Det er lidt noget andet, ikke? Der er et omkring 15 * 20 meter stort vindue ud til en lille rygegård, og det har jeg så ellers siddet og set på hele dagen... Sne i luft og sne på grene og sne på jorden. Når sneen på grenene blev for meget at bære startede det en dominoeffekt hele vejen ned og knitrede og tordnede hele vejen ned ad ruderne. Så bliver det ikke meget bedre!
Det her billede blev taget da det havde sneet i omkring 30 minutter - i løbet af for- og eftermiddagen kom der 50 cm! (Og ja, jeg ved godt at det ikke er det bedste af billeder, men som I måske kan se var der folk inde i mødelokalet på den anden side af rygegården, og jeg prøvede at være super hurtig og incognito med kameraet, og så kom der en ginormous blitz og ødelagde mit cover - og jeg havde ikke the nerves til at forsøge med endnu et forsøg)
Anywho, det fancy lilla i forgrunden er en læseboks - jeg har overtaget tre ud af 16, nu jeg alligevel er der alene - en til mig + computer, en til min taske og en til mit overtøj. Og så moderigtige kan vi altså være på institut for litteratur, kultur og medier!
Bortset fra det, er det her et indlæg som jeg lige vil bruge til at sige "Hep hey!" til mine læsere, som nu er nået over de 10! (Vi er oppe på så mange som 11, det lyder bare af mere at sige "over 10", så bær over med mig) You guys rock! Og I får mig til ikke at føle at jeg sidder og skriver med mig selv - total anti-skizo-effekt!

- alone but never lonely,
Mille.

4 kommentarer:

 1. Og jeg læser troligt med hver gang du poster et nyt indlæg ;-)
  Dit øverste billede minder mig om det uhyggelige bibliotek i Harry Potter filmen - uhh..!
  Det nederste er noget hyggeligere - og håber at du får det meste kigger den vej ;-)
  Stort knus!

  SvarSlet
 2. jeg er da vidst nummer elleve :D juhuu
  og der ser da hyggeligt ud på det bibliotek :S:D

  SvarSlet
 3. Tina - det lyder rigtig godt! Det er jeg rigtig glad for - så giver det her blog-noget lidt mere mening ;) Jeg havde helt svært ved at få noget lavet i går, sad bare og kiggede på sneen der blev dybere og dybere - men jeg blev da heldigvis færdig med gennemlæsning og -retning lige efter frokost, så jeg "måtte" godt ;)
  Fie - du er nemlig lige præcis nr. 11 :) Jeg har en "skjult" følger også, som ikke kommer frem som fast læser, men som står på mit betjeningspanel... Very mysterious...

  SvarSlet
 4. Hehe ja sådan har jeg det også (synes dog jeg mangler lidt kommentarer sådan generalt på min blog..)..
  Godt, for som det hedder; "Du må yde før du kan nyde" ;-)

  Skægt - jeg har også en hemmelig læser, der kun står i mit betjenings-panel - meget underligt!

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.