lørdag den 19. december 2009

Forårsgrøn om Vinteren

Jeg ved godt at jeg i går lovede et indlæg om noget jeg lige har købt. Jeg har endda taget billeder og alting. Men jeg har ombestemt mig - indlægget kommer om en uges tid i stedet for. Der er en grund, og den skal I nok få til den tid - jeg lover at det kommer, for det er GODT!
Istedet kommer her en hurtig lille snas, som jeg synes lyser så fint op midt i al det her sne. Jeg er helt vild med at lave mad, især med helt friske ingredienser. Om sommeren har vi 5 meter altankasse + omkring 15 potter krydderurter stående udenfor, som vi laver et ordentlig lager i fryseren af, sådan løbende. Basilikum er en af dem vi hurtigst løber tør for (who can blame us?), så det bliver indkøbt ret ofte. Og det er nu flot at se på! Se selv!
Hvem bliver ikke glad af sådan en farve? Og så er det altså bare mums også - jeg bruger det primært i risotto og til dressing sammen med creme fraishe, lidt olivenolie, salt, peber og hvidløg til at gå henover ristet ciabatta med soltørret skinke. Sidder og bliver helt lækkersulten... Og jeg er bare det største madøre i forvejen!
Hvis I, ligesom jeg, er interesserede i mad og lækre ingredienser, så tag et kig på den her blog.

- breakfast, brunch, lunch, linner, dinner, and a midnight snack,
Mille.

2 kommentarer:

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.