torsdag den 5. august 2010

Remember This?

Hej blogfolk!
I går var der intet indlæg, for jeg var ikke hjemme. Jeg var taget et hop ind til byen for at få taget billeder til mit nye langtursbuskort (til når jeg starter arbejde på mandag *gisp*), og så skulle jeg mødes med Astrid, som jeg kender gennem TrendSales, og som har sendt mig Skittles og Horlicks og andet godt fra London - remember her? Well, det var altså første gang vi skulle mødes, sådan, rigtigt. Nu har jeg efterhånden mødt et par stykker af mine net-bekendskaber, og den her gang var (også) super hyggelig! Grunden til at vi skulle mødes var, at jeg havde en kæmpe pose med Horlicks, som jeg havde købt til hende sidst jeg var i London - og istedet for at smide penge ud på PostDK besluttede vi os for, at vi ligeså godt kunne få gjort noget ved det dér med at få mødt hinanden IRL, og Astrid hoppede altså så på et tog til Odense.
Imens jeg sad på en bænk og ventede på hende, kom der en meget fuld, meget hjemløs mand hen til mig. Jeg gengiver her et tilfældigt udvalgt udsnit af "vores samtale" (når jeg siger "vores" mener jeg hans, og når jeg siger samtale mener jeg... well... det er jeg ikke helt sikker på, men læs og døm selv, hvad I ville kalde det). Jeg skal måske lige indskyde her, at Fuld Mand talte i meget kraftig odenseansk dialekt, hvor j'erne tit erstatter d'er - og g'er, og hvor endelsen "-ede" udtales "ett". Læs det højt, så giver det (måske) mening. Ellers skriver i bare i kommentatorboksen. Men altså:

Fuld Mand: *mumle mumle mumle "HÆJ! Hva' hejjer DU?"
Mig: "Ehrm... Jeg hedder Mille...."
FM: "HVA'?!"
M: "MILLE!"
FM: "Sijjer du lijerli'?"
M: *Tænker* "Now, why would I say that, meget-fulde-mand?"
M: *Siger, med foragt i stemmen* "Nej, Mille!"
FM: "MILLE?! Det var sq da et sææært navn!"
M: "Naah, er det så galt?"
FM: *mumle mumle* *klør sig i skridtet* *mumle* *fortæller bruddele (igen og igen) af en historie, som jeg gradvist indser handler om et værtshus, en kvinde der hiver trusserne til siden og en mand der, erhm... gør, hvad kvinden nu har gjort plads til at han kunne* *mumle* *klø i skidt* "Lijerli'!!!"
M: "Jeg synes at du skal gå hen til din ven (der sad på bænken ved siden af) nu"
FM: *ignorerer mig, sætter sig istedet på hug foran mig med en arm på hver side af mig* "Og så BOLLET' de! Altså, kneppet'!"
M: *Tænker* "Det var godt, du lige uddybede der, ellers havde jeg da været helt lost"
M: *Siger* "Du sidder meget tæt på nu, vil du godt flytte dig lidt væk?"
FM: *grynt* *mumle mumle* *rejser sig op* "Og så KNEPPET' de!" *laver humpebevægelser i luften imens han klør sig i skridtet* "Hu' var så lijerli'! De kneppet' bare på værsshus't!" *hump hump hump*
M: *overvejer muligheden for skjult kamera eller akut Twilight Zone, tænker* "Jow, men nu sagde jeg jo netop ikke liderlig, men Mille..."
M: "Nu går du lige over til din ven (- der så viste sig at være en veninde - ups. Mine hjemløs-gender-recognition-skills er ikke hvad de har været...)!!"
*Astrid kommer*
M: *løber nærmest fra stedet*
FM: "Hej hej HEJ!!" (Som i: "farvel" - det er jo vigtigt at være høflig, forståes!)

Christ almighty... Det her har ikke så meget at gøre med farver, jeg synes bare at det var så god en historie at den ikke kunne ignoreres. Det jeg vil med det her indlæg er bare, at vise det tøj jeg havde på. For ikke så længe siden lavede jeg et indlæg, hvor jeg blandt andet postede den her Blondie-badge:
Kan I huske den? Well, jeg er som sagt super Blondiefan, så da jeg så den her tank top blev jeg nødt til at købe den (- literally! Couldn't stop myself if I tried!). Og så så man lige mig prøve at være fancy på billeder. Håret var så dejlig 80'er-agtigt da jeg havde føntørret det (undtagen på det nederste - der har jeg glattet det ud), og det passede helt perfekt med temaet, så det fik lov til at blive sådan for the photos:
Er det ikke en rockin' tee? Den er fra H&M - de kan godt når de vil! - og jeg har givet 80 kroner for den. Jeg kan ikke helt forholde mig til at mine arme ser så lidt tatoverede ud på de her billeder - jeg må straks have fat i noget mere blæk! Hvem vil sponsere?
Jeg er helt vild med det Andy Warhol-agtige print, og de meget klare farver. Og så har jeg et svagt punkt for gul! - Og den lyseblå øjenskygge er da lige til at drop'e dead over! Læberne er røde og sorte, selvom de kun ser sorte ud på billederne.
Det nederste billede viser også fint hvor temperamentsfuldt mit kamera er. Alle billederne er taget med selvudløser, med samme afstand, med 30 minutters mellemrum (og med kameraet 20 cm lavere nede for det sidste billede) - og alligevel er de øverste tre billeder fint fokusserede, mens det nederste er uskarpt som ind i et vist sted... Why?
Jeg har forresten brugt i dag på at være frygtelig kreativ og håndarbejdsagtig, så hvis i bliver spammet med mad og krea-indlæg de næste par dage, så undskylder jeg hermed på forhånd.

- chillin' on the island of lost souls,
Mille.

3 kommentarer:

 1. Hey søde Mille :) Har de små gymnasiebørn taget livet helt af dig? ;-)

  SvarSlet
 2. Hey!
  Ja!!! :D Jeg er flad som en pandekage, to put it politely. For bregne, hvor er der meget at lave! Jeg har faret rundt som en fis i en flaske siden sidste mandag, og jeg forstår mindre og mindre af det hele. Alt jeg laver, laver jeg uden at vide om det er rigtigt. I dag havde jeg mine første egne elever, og de var super søde, men er du gal, hvor går der meget forberedelse til, når man er splintende ny og ikke har noget rutine at trække på!
  Udover det, har jeg alt mit teoretiske pædagogikum - jeg skal fx. på kursus i tre dage nu her, i Vejle, hvor vi har undervisning fra 9 til 21, kun ilagt små spisepauser. Det er jo helt stjerne!
  Oooooog - bare lige for at gøre mit liv endnu mere kaotisk i de her dage - så har jeg smidt kablet til mit kamera væk. Den vilde jagt går på at finde det, for jeg har mange fine billeder på det, so jeg vil vise når jeg engang får tid (og kabel).

  Men altså - jeg er her stadigvæk, og bloggen er ikke død. Det er bare mig, der uden overdrivelse går kold omkring 5 minutter efter jeg træder indenfor døren, hver dag.

  I miss you blogger-reader-people!!!
  Mille.

  SvarSlet
 3. Haha, f*ck det lyder hårdt! Puuuha. Man bliver bare træt med så mange nye indtryk. Men det er da også et vanvittigt kursus du skal på?! Så skal man jo nærmest have en uges ferie bagefter for at komme ovenpå...
  Glæder mig til at høre mere om det hele når du engang får noget af det der overskud :) Held og lykke med det hele :)

  SvarSlet

Skriv ENDELIG en kommentar eller to - kom med ris, ros og reaktioner af alle slags. Det er den slags ting der gør blogning sjovt.